סכמ"ש

סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע : היום שהלכתי למספרה זה משמח אותי אני אוהבת את התחושה אחרי .. השיער כזה נקי . כמובן שאני חופפת אותו כן . אבל אחרי שעושים צבע

יש מעין תחושת ניקיון כזאת לא יודעת להסביר את זה .

משהו רע שקרה לך השבוע : הראש שלי עושה לי רע , כל הזמן מחשבות בלי סוף . יש לי זוגיות טרייה . אני יוצאת עם מישהו כבר חודש וכל הזמן הראש שלי עובד במה יהיה . יש לשנינו עיסוקים אז כל הזמן נראה

לי שאולי אנחנו לא מתראים מספיר . אולי הוא לא מתאים לי . למה הוא לא מתכתב איתי יותר ? נניח היום יום שישי ניפגש רק בערב . אז אני כבר חושבת ומה עם מחר ? גם מחר ניפגש ? ולמה אני צריכה להיות ביום שישי בבוקר ובצהריים לבד ?

אולי הוא מנצל אותי ? כל הזמן הראש שלי עובד. אולי אני יעזוב אותו ? ואז כאשר אנחנו נפגשים אז נחמד איתו , ואז אני אומרת האם באמת נחמד איתו ? או שזה מתוך רצון לא להיות לבד ? וככה כל הזמן . כל הזמן הראש עובד . כאשר ישבנו השבוע בבית קפה

אז גם אני מרגישה בלחץ ממה שיהיה הלאה לא מצליחה להנות מהרגע . במקום הנה יושבים בבית קפה סבבה .. אז גם שם אולי הוא רוצה לנצל אותי ? אולי הוא מעמיד פנים ?

התחדשות השבוע: השבוע אבא שלי הביא לי כרטיס כזה של תו הזהב שהוא קיבל לראש השנה אז קניתי בדלתא שני פריטים של הלבשה תחתונה

פריט/לבוש השבוע: הפריט החדש ( מתוך השניים כן ? )

תוכנית השבוע: חדשות בערוץ 10

מאכל השבוע: צלחת עם תוספות ליד העבודה . רק תוספות ללא בשר . קוסקוס עם ירקות מנה קטנה .

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ מקווה להיפגש עם הבחור .

משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: יש לי ביום ראשון תור למרפאת שיניים אז אני בהחלט לא מצפה לזה

אדם שעשה לך את השבוע: אנשים מפה מהפורומים הם תמיד מציליחים להרגיע אותי ברגעיי הקשים .אני חוששת לפגוע במישהו ולכן לא ארשום רק מישהו אחד . אבל בהחלט .

אדם שהרס לך את השבוע: לא ברור אני רוצה לכתוב הבן זוג כי באיזשהו מקום אני כן מרגישה מאוכזבת ממנו קצת . אני רוצה לכתוב אנ בגלל הראש שלי שלא מפסיק לעבוד אבל לא ברור לי

עם הכל באמת בראש שלי או שאכן יש לי אינטואיציות טובות.

אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את בן הזוג יותר עם אפשר ושנעשה דברים כמו יותר לצאת וכו'.

ציטוט/יציאת/מילת השבוע: מהפייסובוק : מעין בדיחה כזאת " סנטה היקר ( סנטה קלאוס כן ? ) אני רוצה השנה לחג המולד חשבון בנק שמן וגוף רזה

בבקשה שזה לא יהיה ההפך כמו שקרה בשנה שעברה .

התוכניות לשבוע החדש: שיהיה שבוע רגוע . אמן .

ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מה אומר לא קל . מנסים לשרוד

+ מסקנת/ות השבוע : להתרחק כמה שאפשר מאנשים בעלי אנרגיות שליליות

למעלה