שבוע מרגש!!
קרו השבוע כמה דברים ממש משמחים!

ביום ראשון היה לי שיעור לתלמידה שאני מאוד אוהבת, שעברה אלי לא מזמן ממדריכה אחרת בכוונה שתיכנס לנבחרת. התלמידה מאוד חששה מהנבחרת, דווקא לא בגלל רמת הרכיבה אלא בגלל האינטראקציה עם התלמידים האחרים בנבחרת , ולא הסכימה לעבור לנבחרת אלא רק לרכב אצלי בשיעורים פרטיים. אחרי השיעור שלה חלק מהתלמידים של הנבחרת היו כבר בחווה, אז עשיתי לה היכרות איתם. לשמחתי, בקושי רב הצלחתי לשכנע אותה שתגיע ביום ראשון הקרוב תגיע לרכב עם הנבחרת, במקום בשיעור פרטי, ולא רק זה- היא גם תגיע מוקדם לעזור בחווה וכך תהיה עם הילדים האחרים ואולי תכיר אותם יותר. זה משמח אותי גם כי אני חושבת שמסגרת כזאת (של נבחרת בחווה) יכולה מאוד 'להרים' ילדים שקשה להם מבחינה חברתית כי זאת מסגרת קטנה ואינטימית. אני מודה שאני שמחה גם מסיבות אגואיסטיות, כי אני רוצה נבחרת עם ילדים טובים ואיכותיים, שאוהבים את הסוסים וכל מה שמסביב, ומהבחינה הזאת היא תוספת מצויינת לנבחרת

ביום שני היו לסטודנטית שעושה אצלי סטאז' של רכיבה טיפולית כבר שנה מבחנים אחרונים לתעודת מדריך (עוד לא מדריך טיפולי) והיא עברה! אני שמחה בשבילה קודם כל כי במהלך השנה נהיינו חברות ממש טובות, וגם כי ראיתי את ההשקעה העצומה (שכמעט לא מוצאים אצל סטודנטים לרכיבה טיפולית) ברכיבה, בסוסים, בהדרכה. אני שמחה גם בשבילי כי אני חושבת שעשיתי איתה עבודה טובה מאוד, והעובדה שהיא עברה במועד א' בלי למצמץ בכלל מעידה על זה. אז היא מדריכה באופן רשמי, היא כבר תקבל תלמידים (לא טיפוליים) משלה ותעבוד במקביל אלי. עכשיו נשאר לנו לסיים את הסטאז' (כי בעצם, כל השנה שהיא קרעה את התחת לא נחשבת לה, והיא הייתה אמורה להתחיל את הסטאז' בדיוק עם תחילת 'צוק איתן', שהשבית את החווה לחודשיים ומאוד עיכב אותה בסטאז')

אתמול אח שלי התחתן, בחתונה קטנה, חילונית (!!!) ומקסימה, וכל השבוע שלנו (והחודשים שקדמו לו...) סבבו סביב החתונה. בבוקר שתי המשפחות (או יותר נכו- הנשים) התכנסו אצלנו בבית להתארגנות- איפור, שיער, בגדים וכו'. האווירה הייתה ממש טובה, כולם היו רגועים ונעימים ושמחים. אחר כך נסענו לגן האירועים, שנמצא בקצה של הקצה של מושב, טובל כולו בטבע ועצים. הטקס היה מאוד מרגש, בדיוק משקף את אחי ואשתו- חילוני, שיוויוני ובשיתוף המשפחות (אבא שלי ואמא של הכלה ניהלו את הטקס, וכל שאר בני המשפחות בירכו). אחרי החתונה, הזוג החליטו שהם מחליפים בגדים, לוקחים את התרמילים והשק"שים ויוצאים לטייל ישר מגן האירועים... פשוט הכי "הם" בעולם.