טוב אז..
היה יום לא פשוט אבל כולי תקווה שזה ישתלם.
היום קמתי מוקדם ולקחתי את שיקגו לחווה, הכנתי את הקרון שמתי מגיני הובלה, שמתי חציר לנסיעה ואז...חצי שנייה לפני שהסוס עלה לקרון התחילו לי פשוט חרדות! הרגשתי שאני ממש לא מסוגלת להעמיס אותו על הקרון, שאני עושה לו עוול, נוטשת אותו ועוד ועוד, ואז באה החברה שעזרה לי לקחת אותו לצפון ואמרה לי שאין דבר כזה, שכבר החלטתי ואני חייבת לעשות את זה. אז בדמעות העמסתי אותו ונסענו, הייתה נסיעה לא פשוטה, בערך 4 שעות עם עצירות וראיתי שכבר קצת קשה לו לעמוד בקרון..אבל בסוף הגענו, הורדנו אותו, שטפנו אותו ויאללה למרעה.
בהתחלה שיחררתי אותו והוא נראה מבולבל, עשה סיבוב וחזר לשער, כאילו אומר, ראיתי, מיציתי, יאללה הביתה...אז עשינו טיול ביער והגענו לעדר ומיד כל הסוסים האחרים היו סביבו בהתרגשות, גם הוא התרגש אבל שיחק אותה נונשלנט...ותוך דקות זה נראה שהסוס נהיה צעיר בעשר שנים!! רץ בכזאת אצילות ומתערבב בין כל הסוסים, הייתה איזה סוסה צעירה וסוררת שחשבה לעשות עליו פוזות ותוך שנייה קיבלה בעיטת עידוד ואחרי דקות שיקגו רץ בין העצים וכל העדר אחריו ולא היה ספק מי מלך המרעה...כל העצבות פשוט נעלמה, לא יכולתי להיות עצובה יותר...אני ממש מקווה שההתחלה לא הייתה נק שיא ואחכ נפילה ושהוא ייטמע בקלות בבית החדש שלו.
כשחזרתי הביתה העצבות חזרה, אחרי עשר שנים ביחד...הוא כל כך חסר לי ועצוב לי לא לצאת החוצה ולראות אותו, אבל אין מה לעשות זאת החלטה שקיבלתי בשבילו ועוד שבועיים אני אסע אליו שוב, לראות אותו שוב בסיטואציה כזאת פשוט ירים אותי, זה יהיה שווה הכל לדעת שהוא באמת מאושר.
בנתיים כתם והחמור עושים בונדינג, החמור גם מתגעגע לשיקגו ומדי פעם ניגש לשער ונוער...
לא יכלתי להיות עצובה יותר מי זמן כי הסתבר לי שבבוקר הכלב שלי ננשך וכל הגב שלו פצוע, אז הייתי צריכה ללכת להביא לו אנטיביוטיקה ומשככי כאבים...אין רגע דל, אם זה לא סוסים אז כלבים...