סכמ"ש

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
איזה שבוע מרגש! ומזל טוב!

היא נראית יפיפייה
שיהיה המון בהצלחה איתה!

kenz

New member
גם אני רוצה לאחל בהצלחה

אולי פשוט תשני את השם של גאגא לבוב...
ואז יהיה לך משפחת בובדילן...
לא סגורה שהיא יכולה לעמוד על רגליה האחוריות כדי להתנגד לזה

jgut

New member
שוב תודה לכולם

ולא, גגה כבר לא יכולה לעמוד על רגליה האחוריות. אבל בגלל גילה המתקדם יש לה את הכבוד להישאר עם שמה :)

hanyou12

New member
סוף סוף רכבתי והתחדשתי בקסדה

אז אחרי מה שקראתי פה על הנושא של קסדות ובטיחות החלטתי שהקסדה הישנה שלי כבודה במקומה מונח אבל כנראה כבר לא תשרת אותי בזמן הקרוב השבוע סוף סוף היה לי שיעור ורכבתי איתה בפעם האחרונה. עשינו טרייל קלאס והיה ממש מעניין. זה לא קשה במיוחד אם לא חושבים על לעשות את זה ממש טוב, אבל כשרוצים שזה ייראה אלגנטי וגם לא ייקח שעות (למרות שהמהירות היא פחות פקטור, רק בונוס), זה לא מאוד קל ודורש ריכוז ומחשבה. ואני מתה על זה!
אחרי השיעור נשארת לראות את הילדים מתאמנים על אותו מסלול ואיך המאמנת שלי מאמנת אותם, ותוך כדי אמרתי לה שאני מחפשת קסדה חדשה. היא אמרה לי שיש במחירי עלות במשרדים.
אז אחרי שנגמר השיעור שלהם הלכתי להסתכל והיו שם כל מיני דגמים. בסוף קניתי דגם קלאסי והמחיר באמת היה זול - 160 ש"ח. אני לא יודעת אם החברה נחשבת, G-Tack, אבל בדקתי והיה להם תו תקן אירופאי (ונראה לי שגם אוסטרלי). אני מקווה שעשיתי בחירה נכונה וגם אם לא זה עדיין עלה כל כך זול שלא אכפת לי ללכת לקנות עוד אחת אם יתברר שזו לא בסדר...
אני שמחה שיצא לי לרכוב. הרגשתי שאני מזניחה את זה ושהשיעורים לא רציניים. רציתי לדבר על זה איתה אבל אני כל כך חסרת עמוד שדרה שלא ידעתי איך להעלות את זה ופשוט שמחתי שהיא הציעה מעצמה שאלך לעבוד על הטרייל קצת. היא רצתה להכניס אותי לתחרות אחרי שבועות אבל בדיוק באותם ימים אני בנופש קבע שזה משהו שלא מבטלים (כי זה נחטף כמו לחמניות טריות...) אז בפעם הבאה... אבל האמת שאני ממש לא לחוצה על להתחרות, אני פשוט רוצה להתאמן וליהנות ולהיות טובה יותר.
ב-31.5 יש את הדרבי ואני ממש מצפה לזה. כבר שריינתי את התאריך עם בן הזוג שלי ואולי אפילו אביא את מצלמת פילים שיש לי שאיתה יוצאות לי התמונות הכי טובות!

נצל"ש- חוות אדם וחווה בשדה יעקב- מי מכיר?

המליצו לי ליצור קשר לגבי עבודה עם שלמה בולקא, מנהל החווה הזו.
מישהו מכיר את החווה/את האיש? יכולים להמליץ/לספר משהו על המקום?

שבוע טוב

giri

New member
באיחור אופנתי... השבוע שלי

היה שבוע ממש טוב - לא הייתי פה בסופ"ש הארוך, ולכן לא כתבתי

ביום שני היה לי שיעור קפיצות, וצ'ואי קצת עשה לי בי"ס כשהוא פרץ קדימה שוב ושוב. בסוף ג'ורדן (עוזרת מאמן) עלתה עליו ועבדה איתו על זה, וקיבלתי שיעורי בית על עצירות והאטות.
ביום שישי היה לי שיעור עבודת קרקע קשה, שבו החלטנו להכנס בבעיה של הרגל הימנית שלי, שמאד לא יציבה ביחס לשמאלית. מצאנו איזה פתרון ועכשיו אני מרגישה כאילו אני רוכבת עקום לגמרי אבל בעצם אני רוכבת הרבה יותר ישר ויציב. המאמנת שלי התלהבה כל כך מהשיפור שהיא צילמה אותנו בוידאו כדי לראות, ומה שאני מצאתי הכי מגניב בוידאו הזה זה לראות כמה צ'ואי היה נינוח ורך, על הצד הגרוע שלו, וזז פשוט נהדר.
ביום ראשון רכבתי לבד והצלחתי לשחזר את התנוחה, ובאמת הייתי הרבה יותר יציבה. עבדתי גם על ההאטות, וזה עבד יפה.
ביום שני היה לי שוב שיעור קרקע, המשכנו מאיפה שעצרנו והצלחתי להביא את צ'ואי לביצועים טובים גם בקנטר על הצד הקשה. בשיעור הבא כנראה ננסה לשמר את האפקט מעל מכשולים קטנים, ונראה איך זה הולך. בינתיים אני קצת תפוסה

giri

New member
האמת שיש לזה משמעויות שונות

ופה כנראה שתרגמתי בצורה לא מוצלחת בחזרה מאנגלית

בדרך כלל "עבודת קרקע" מתייחסת לעבודה עם הסוס מהקרקע, כמו למשל כשאתה עושה לסוס לונג'.
במקרה הזה זה היה תרגום עקום ממה שאנחנו קוראים לו flat work שזה אומר עבודה בלי קפיצות (רוב הרכיבות של סוסי קפיצות לא כוללות קפיצות אלא עבודה שבונה אותם). לא הגדרתי את זה דראסז' כי זה לא בדיוק דראסז', אבל אפשר לומר שזה יותר בכיוון.

למעלה