סכמ"ש

jgut

New member
השבוע שלי

רכבתי רק פעמיים. פעם אחת על דאנס ופעם אחת על דו. בשתי הרכיבות עבדתי עם שניהם על אותו הדבר (הרבה תנועה קדימה). הם ממש הפוכים אחד מהשני. היא רגישה מאוד בפה, הוא רגיש יותר לרגליים. לכל אחד מהם אני צריכה לשים דגשים שונים.
אני מרגישה שזה לא מספיק. ניראה לי שאני אבקש שבוע הבא לרכב יותר פעמים.

היום היינו אמורים לעשות טיול. בגלל המבול שירד פה הטיול התבטל. ישנתי עד מאוחר וזה חירבש לי את כל היום.

נ.ב. מישהו מגיע מחר לאליפות הקאטינג?

fliperit

New member
אני מגיעה!

לכל מי שמגיע, שימו לב ששינו את מיקום התחרות לקיבוץ מגל בגלל הגשמים...

אני מקווה שלא יבטלו את המקצה ג'ימקאנה שבו אנחנו מאורים להתחרות, אבל גם אם כן אנחנו נגיע...

hanyou12

New member
זה דיי קרוב לבית שלי

מתי זה מתחיל? יכול להיות מעניין לבוא ולראות. יש טעם אם אני לא עמוק בתוך זה?

jgut

New member
ניראה לי שאמור להיות מעניין גם למי שלא עמוק

בבוץ

אם את באה, תבואי להגיד שלום. זה מתחיל ב-11

hanyou12

New member
את מי לחפש?

את חושבת שאפש להביא כלב לאירוע? אני מניחה שכן כי זה בחווה, אבל תמיד עדיף לשאול לדעתי...

fliperit

New member
זה מתחיל ב11

מחר אמור להיות הפנינג ממש ממש מגניב עם הופעות... לדעתי שווה להגיע. אני מתכננת להגיע גם אם לא נתחרה בגלל שהבטיחו שיהיה מגניב

giri

New member
התחרויות אצלכם תמיד כל כך כיפיות

אצלנו הרבה יותר יבש - גם הקריינות ובהחלט הבין-לבין.
תהנו! ואל תתנו לגשם להפריע!

אמנם לא תחרות קאטינג, אבל תמונה - סוג של - רלוונטית

זה מהסטמפיד, באמצע הרודיאו (מופע של שלוש וחצי שעות) ארובות השמיים נפתחו וירד מבול כולל ברד במשך כארבעים דקות. המופע נמשך כמתוכנן, הגשם גווע ממבול ללא קיים בתוך כמה דקות וחצי שעה אח"כ קלטנו ששמשי לגמרי והעננים התנדפו לאנשהו.

jgut

New member
ועוד דבר ששכחתי

אומנם זה לא קשור לסוסים, אבל בגלל הסטרס מצאתי את עצמי מבזבזת הרבה מאוד כסף השבוע.
כשהודיעו על הפסקת אש, איכשהו קניתי לכלבים שלי סוודרים וצעיפים לכריסמס. אני בטוחה שהם ימצאו לזה שימוש כשירד פה שלג! גירי - אני מקווה שהכנת את הכלבים שלך גם כן.

giri

New member
איזו תמונה מעולה

יש פה הרבה כלבים עם סוודרים.
נובה לעומת זאת (והאמת שגם קאזה עליו השלום) ממש לא זקוקה לסוודר, להיפך!
היא דווקא מעדיפה את השלג על פני מזג האוויר שהיה לה בארץ.
וכמובן, תמונה משבוע שעבר

fliperit

New member
השבוע שלי

אמנם עוד לא נגמר, אבל אם יהיה מה להוסיף מחר אני אוסיף

רוב השבוע הייתי אצל ההורים בבית, דבוקה לחדשות בטלויזיה ובאינטרנט. לא הצלחתי להביא את עצמי ללמוד או לעשות כל דבר אחר.
היה ערב אחד נחמד כשכמה חברים מהלימודים שברחו לירושלים התאספו ועשינו מדורה בליד מעיין יפיפה בסביבה. למחרת ביליתי עם חברות בירושלים...
אתמול החטתי שאם יש הפסקת אש צריך לחזור לשגרה, אז נסעתי לב"ש ובדרך עברתי בחווה הקודמת שעבדתי בה. בסוף יצא שרכבתי שם על 2 סוסים ונשארתי עד הערב (לא שציפיתי למשהו אחר...למקום הזה יש נטייה "לשאוב" אותי).
היום עבדתי (סופסוף!). היה ממש נחמד כי לא היה מאוד קר אבל היו מדי פעם טפטופים נעימים כאלה. אחרי העבודה רכבתי על הסוסה ש"אימצתי" לעצמי. עבדתי איתה על החלפות והיה ממש טוב, למרות שהיא לא יצאה מהתא שבוע. לצד אחד היא החליפה חלק לחלוטין מיד כששמתי את הרגל, ולצד השני אחרי 4 צעדים. הייתי ממש מרוצה ממנה, כי זאת הפעם השניה בסך הכל שאני עובדת איתה על זה. אח"כ רציתי לעשות איתה קצת ספינים, אבל הגשם התחזק והתחזק והיא קצת נלחצה אז נכנסנו מתחת לגג וחיכינו שירגע. אחרי כמה דקות הבנו שהגשם לא נחלש אז החלטתי שהיא תהנה מן ההפקר והורדתי לה את הציוד...
מחר אנחנו נוסעים לתחרות, אני מקווה שהמקצה שאנחנו אמורים להשתתף בו יתקיים למרות הגשם ולמרות שהעבירו את התחרות למקום אחר. בכל מקרה אנחנו לא לוקחים איתנו סוסים, כי הבטיחו לנו שנקבל סוסים מאצלם (זה מקצה ג'ימקאנה בשביל הכיף, אז לא משנה על מי נרכב)...

jgut

New member
ניראה לי שהוא יתקיים

ממה שראיתי בפייס, הכל מתקיים כרגיל ומחר לא אמור לרדת גשם.

למעלה