סכמ"ש

fliperit

New member
דיברנו קודם עם אילאיל

היא אמרה שלא בטוח שיתקיים... אבל אנחנו אפטימיים

hanyou12

New member
מקווה לראות אתכם מופיעים!

אז הוחלט שניסע כמה חברים מחר, איזה כיף

אני שמחה לשמוע שחזל"שת, מקווה שיהיה שקט יותר מעכשיו!

fliperit

New member
לא התחרנו בסוף

בסוף ביטלו את המקצה ג'ימקנה... האמת שנהנו למרות זאת. היו כמה מקצים די יפים, וקאטינג זה תמיד כיף לראות...

giri

New member
השבוע שלי

גם הוא לא נגמר אבל אפשר לעשות את זה בחלקים...
היה שבוע עצוב מאד, ביום שני בבוקר הרדמנו את הכלב המבוגר שלנו, קאזה. הוא היה מאד זקן וחולה ואנחנו בטוחים שעשינו את הדבר הנכון, אבל זה עדיין קשה מאד.
נובה, הכלבה הצעירה (יותר) שלנו, די מדוכאת ואנחנו מנסים לעודד אותה.

מבחינת רכיבות... בינתיים היתה לי רק אחת השבוע והיא היתה די גרועה. רק אחרי שעליתי לאוכף הבנתי שממש לא בא לי לרכב או בכלל להיות שם.
החווה בשבילי היא מקום של שחרור מסויים, זה נכון שרכיבה דורשת הרבה ריכוז אבל זה סוג של מאמץ קוגניטיבי שמאד שונה מהעבודה שלי, ולכן הרבה פעמים זה מרגיש כמו שחרור, ניקוי ראש.
ברגע שניקיתי את הראש מספיק הבנתי שאני מאד מבואסת ולא ממש בעניין של רכיבה.
בכל זאת כבר הייתי שם, אז השלמתי את המינימום הנדרש ועבדתי על התרגילים.
הערב יש לי שיעור ואני מקווה שיהיה טוב יותר.
מחר אנחנו מתחילים קורס סקי... אז אם אני לא אהיה תפוסה מוות בראשון אני אלך לרכב שוב, אבל אם כן, אז השבוע יגמר בשתי רכיבות.

hanyou12

New member
לכלב קראו קאזה כמו KAZE?

המשמעות של המילה הזו ביפנית היא רוח. אם כן זה ממש מגניב שקראתם לו ככה. משתתפת בצערך, לפני שנתיים גם אנחנו הרדמנו את הכלב שלנו שהיה כבר בן 12. זה מאוד קשה למרות שיודעים שאין משהו אחר שאפשר לעשות...
מקווה שהסקי יילך בקלות ושתוכלי לרכוב בראשון!

giri

New member
קראו לו קאזה כמו בית

וגם כהשלמה משעשעת לשם של נובה

הוא נזרק משלושה בתים לפני שאנחנו לקחנו אותו, אז חשבנו שאולי יתאים לתת לו שם "ביתי". והשם הקודם שלו - רומיאו - נשמע לנו פלצני מדי לכלב.

jgut

New member
אני ממש מצטערת לשמוע

ואני מתנצלת על ההערה חסרת הטאקט שלי בפוסט קודם...

hanyou12

New member
טוב, אז אמנם כבר יום ראשון

אבל לא ממש הייתי פה בסופ"ש כדי לספר.
מבחינת רכיבה זה היה שבוע ממש לא משהו. המדריך שלי לא חזר מהמילואים והמדריך המחליף היה עצלן ולא רצה ללמד בגשם. התעוררתי מוקדם במיוחד והגעתי ואז הודיעו לי שאין שיעור. אין דבר מבאס כמו זה...
אבל אז קראתי פה בפורום על התחרות במגל והחברים ואני החלטנו שהולכים. ארזנו את עצמנו והלכנו ואני לא מתחרטת לרגע! בחיים שלי לא ראיתי תחרות קאטינג בלייב וזה היה ממש מגניב. בכלל כל האווירה מאוד הזכירה לי את ניו המפשייר בסתיו כשיש את כל הירידים שבהם מציגים את התוצרת החקלאית כולל היבולים, עבודות היד ובעלי החיים. אמנם התצוגות שם שונות מאוד כי מדובר על סוסי עבודה אבל זה האווירה, לא מה שעושים בדיוק. כל השבת הייתי בהיי מטורף מזה. וגם מסתבר שאבא של אלוף הארץ בקאטינג לנוער עובד עם אבא שלי, איזה כבוד

אני הולכת לפתוח שרשור לגבי שאלה שמאוד העסיקה אותי בזמן התחרות, מקווה שיהיו תשובות מעניינות כי זה ממש שיגע לי את השכל לחשוב על זה!

למעלה