שבוע לא שקט בכלל.
נתחיל מענייני רכיבה, כי הם חיוביים
: ביום שני לשמחתי הרבה התבטלו לי הלימודים והיה לי קצת זמן לרכב. אחרי הגשמים של ראשון המגרש היה בדיוק רטוב במידה הנכונה והיה מאוד נעים לרכב בו. גם בזמן הרכיבה ירד עלינו טפטוף קליל שהפף את הכל לנעים ומהנה יותר. התחלתי מסוסה שאני מאוד מאוד אוהבת, שיש לה צעד נוח להפליא ומאוד קל לה לאסוף את עצמה. היא מאוד מוכשרת, אבל כמעט לא עובדים איתה כי בתחרויות עם הילדים היא בדרך מאוד לא נחמדה... התחלתי לעבוד איתה על החלפות רגליים ועל ספינים והלך מעולה. לצערי, אני לא יכולה לבנות על הרבה יי לימודים שיתבטלו וישאירו לי זמן לרכב, אז אני מקווה שיהיה לי כוח לרכב עליה לפני/אחרי ימי עבודה. זה לא שאני מתכננת להתחרות איתה, אבל אני תמיד נהנת לעבוד עם סוס קבוע ולהרגיש את ההתקדמות שלו.
אחריה רכבתי על סוסה שהייתה בעברה סוסת ריינינג, שהייתה מאוד לחוצה מהמזג אוויר החורפי (ןגם מכל מיני כלים כבדים שעבדו באזור), אז לא יכולתי לעשות איתה יתר מידי....
בסוף רכבתי על זכר לא מסורס בן 12 בערך, שרוכב בערך פעם בשבועיים. לא היה יותר מידי מה לעשות איתו אבל הוא היה מאוד חמוד..
ולעניינים הפחות נעימים.... השבוע התחיל באזעקות בודדות באזור, שגרמו (יחד עם מזג האוויר) לרוב התלמידים שלי להבריז ביום ראשון. ברכיבה לפני השיעורים הייתה אזעקה אחת ונשמע פיצוץ של יירוט.
ברביעי בערב כל הסטודנטים נטשו את ב"ש, ואני החלטתי להישאר ללילה לפחות בגלל שיש לי ממ"ד בדירה ורכב שיכול להוציא אותי מב"ש בכל רגע נתון. למען האמת, הפתיע אותי שעוד לפני האזעקות רוב הסטודנטים כבר עזבו. בערב ישבו אצלי חברים וראינו סרט שהופרע על ידי אזעקה על חצי שעה בערך. עד 3 וחצי בבוקר לא ניסיתי בכלל ללכת לישון, אבל ב3 וחצי החלטתי שגם נמנומים של חצי שעה שווים משהו, ולשמחתי חמאס נתנו לי לישון שעתיים וחצי. בבוקר היו אזעקות כל עשר דקות ובקושי הצלחתי לצאת מב"ש. ברגע שיצאתי לאוטו הייתה אזעקה וחזרתי לממ"ד בדירה. מיד אחרי האזעקה יצאתי לאוטו והפעם הספקתי להתקדם רחוב וחצי לפני האזעקה הבאה, שתפסה אותי בחות לגמרי, רחוקה מכל מחסה אפשרי. יצאתי מהאוטו ונשכבתי על הרצפה, ואפילו ראיתי (ושמעתי היטב...) את היירוט.
כשהגעתי הביתה (להורים) עדיין הייתי מאוד דרוכה וכל רוח בעצים נשמעה לי כמו אזעקה וכל מטוס שעבר נשמע לי כמו כיפת ברזל בדרך ליירוט. לאט לאט הצלחתי להרגע ובלילה ישנתי טוב.
הערב הייתה אזעקה גם באזור ירושלים, שתפסה אותי באמצע המקלחת ולקח לי די הרבה זמן לשמוע אותה ולהבין שאני לא מדמיינת (בב"ש לא התקלחתי כי פחדתי שתהיה אזעקה באמצע... אירוניה).
אם לומר את האמת, החוויה של בריחה מהבית הייתה לי מאוד קשה. זה נכון שזה לא יעזור לאף אחד אם אני אהיה בב"ש, אבל אני חושבת שהיה מאוד בולט מי עזב את העיר (הסטודנטים) ומי נשאר (התושבים הותיקים). ההורים שלי אמרו שאם מחר נראה שהמצב ממשיך (לא מצפים שיהיה אחרת) הם יזמינו משפחות מב"ש להתארח אצלנו, וזה מאוד שימח אותי.
ודי, חפרתי מספיק...