סכמ"ש

CoralP

New member
סכמ"ש

שזה הדבר היחיד שקבוע בפורום הזה בערך.XD

משהו טוב שקרה השבוע?
משהו רע שקרה השבוע?
שיר השבוע:
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?
בילוי השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט השבוע?
קוספליי השבוע?
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?
למה מצפה בשבוע הבא?
אדם שעשה לך את השבוע?
תמונה?

hotcocoax3

New member
לול ראשונה

משהו טוב שקרה השבוע?אין יותר חטיבה ואני לא רואה את הכיתה הזאת יותר בחייייייייםםםםםם(סורי שאני נשמעת ביץ' ישלי כ"כ הרבה סיבות...באמת..) אה!!ופרסמתי שיר בדוויאנט ארט על FMA וקבלתי 60 פאב!!זה נוראנורא משמעותי בעייני לא חשבתי שאני יקבל יותר מ5 ;;"
משהו רע שקרה השבוע?יותר מידי דברים עוברים עלי כרגע,גם אם לא רואים אתזה,אני לא יפרט עלזה פה~
שיר השבוע:אעמ...אינלי שמץ עשיתי ת'אכלס שבוע נוסטלגיות של סימפוני מטאל בעיקר~
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:עזבו אותי נוXD
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?מצאתי מתכון לעוגיות בלי סוכר ובלי קמח,וזה היה הדבר הכי מכוער בעולם בערך אז ישר זרקתי...
בילוי השבוע?היום הלכתי למסעדה עם המשפחה,זה היה היום הכי עזוי שלי בערך אפשר להגידXD,וביום רביעי בערב האיתי עם חברות בערב הזמנו מלא סושי ונודלס ועשינו סוג של"חגיגה"לסיום החטיבה והיה פאנן~
התחדשות השבוע?קשתות לשיער לבית?DD":~
ציטוט השבוע?"אע אפשר ללכת,סבבה ביי ולילה טוב" "אויש שיט למה אמרתי לילה טוב...נוטוב שיהיה..."
קוספליי השבוע?http://hot-cocoax3.deviantart.com/favourites/?offset=24#/d48jx4s פרינסס טוטו מהממת3>
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?המשכתי את האוטומיל,הצד האחרוי של כף היד מוכן שהאקדח דבק יעבוד אעבוד על הקדמי והחלק של הכף יד מוכן~
למה מצפה בשבוע הבא?לגמור את החלק של הכף יד של האוטומיל...ולהתחיל לנצל את החופש:)
אדם שעשה לך את השבוע?לגמרי אינלי מושג....האיתי די האוט בשבוע האחרון אז כזה...
תמונה?התמונה שלי בספר מחזור אני לא מרוצה ממנה בגלל שלדעתי רואים לי כרס;;" אבל אהבתי ת'פנים אז פאנןD:

happy berry

New member

משהו טוב שקרה השבוע? הסתפרתי סוףסוף, סופ"ש תפירה אצל יובל.
משהו רע שקרה השבוע? עדיין אין לי עבודה? למרות שדברים מסתמנים באופק.
שיר השבוע: wonderwall התקפי נוסטלגיה.
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: המפץ הגדול.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אולטימייט ספיידרמן. סקוט פילגרים.
בילוי השבוע? הסתפרתי.
התחדשות השבוע? אולטימייט ספיידרמן, הכרך הראשון ועוד מנגה. ותספורת. וזהו.
ציטוט השבוע? ...
קוספליי השבוע? האבל המושלם הזה.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חלק גדול מאוד מהקוספליי למפגש:>
למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל לעבוד? ובתקווה לראות את קרן סוף סוף...

Stuchi

New member
סכמו"ש התחלת החופש משהו D:

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי עם לשוןןןןןןןןןןןןן ועם כיתה י"א1!!!
משהו רע שקרה השבוע? כאבי גב שתקפו אותי אתמול והיום....
שיר השבוע: Let It Out שיר סיום של פמ"א ברודרהוד ששמעתי ביום האחרון של הלימודים D:
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הסדרות של חמישי Q_Q (אפולון, טסוריטאמה)
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? \
בילוי השבוע? לא יודעת אם נחשב, אבל הופעת פרימיירה בריקוד בחמישי <:
התחדשות השבוע? קיבלתי מחקים יפניים XD והורדתי את ארבע העונות של נאטסומה למחשב כדי למרתן בחופש D:
ציטוט השבוע? "אף אחד לא אונס את הדמות של ענבל" "לא מעניין" "אבל את כן נוגעת לה בחזה" "ל-א מ-ע-נ-י-י-ן" "אני האויב המושבע שלך" "הו עכשיו את מדברת" (שיחה עם רותם על מאגי XD)
קוספליי השבוע? היא כזאת זלדה יפה ;; http://cosplayidol.otakuhouse.com/2...cess-zelda-the-legend-of-zelda-skyward-sword/
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? \ @_@ צריכה להמשיך עבודות לחופש.......
למה מצפה בשבוע הבא? לסיים עם היסטוריה ולהתחיל את החופש רישמית!!!
אדם שעשה לך את השבוע? ענבל ורותם ♥ אתן מופיעות כאן יותר מדי!!!
תמונה? מהפרימיירה... אני נסיכה D: והתמונה באיכות עקומה כי זה מה שאמא הצליחה לתפוס ):

akirekaeru

New member
I don't want to say goodbye for the summer

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי שנה א'..
משהו רע שקרה השבוע? סיימתי שנה א'.. תקופה טובה, ואולי חבל שנגמר. חבל גם שהתחילה תקופת המבחנים, וברגעים אלה ממש אני אמורה ללמוד למבחן מחר.
שיר השבוע: I'm So Excited - The Pointer Sisters, ועכשיו בשעות האחרונות Sealed With a Kiss (שימו לב לכרואוגרפיה המדהימה).
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי את פרק 8 של Dear Brother, אה ואת "תחת לשמיים" (חפשו ביוטיוב) שתלמידי שנה ב' הכינו בשנה שעברה ובאמת מסכם שנה יפה (לתלמידי מזרח אסיה. באוניברסיטה העברית. מלא בדיחות פנימיות,עמכם הסליחה).
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קצת גארו, הרבה חומר לימודי.
בילוי השבוע? ללכת לראות דירה עם עמית..?
התחדשות השבוע? שומכלום. אה, בעצם הוצאתי 1200 שקל על חיסונים.
קוספליי השבוע? מה זה קוספליי? למרות שהוא מגניב.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מה זה..?
למה מצפה בשבוע הבא? מבחן באסטרונומיה+בסינית+חרישה אינסופית
אדם שעשה לך את השבוע? עמית, אולי.
תמונה? גם זה מגניב. וזה אפילו לא קוספליי.

juliChan

New member
MCN EXPO הנה אני באאאאאא

משהו טוב שקרה השבוע? התחלתי את הקוספליי לקיץ , והזמנתי כרטיסיי טיסה ללונדון לMCN EXPO באוקטובר
משהו רע שקרה השבוע? כרגיל הלחץ של סוף החודש בעבודה נישרוד
שיר השבוע: - אין
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אני חושב שאני אוליי אתחיל לראות קורה ולראות גם ממה מתלהבים
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? - אין
בילוי השבוע? בעיקר שיחות במסן עם קוספליירים מחו"ל
התחדשות השבוע? - עברתי לדירה משלי סוף כל סוף מקום עם השקט שלי
ציטוט השבוע? - אין
קוספליי השבוע? - אין
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? - התחלתי את החרבות
למה מצפה בשבוע הבא? - לחץ בעבודה ואוליי ללכת לנחלה לקנות בדים
אדם שעשה לך את השבוע? - אין
תמונה? - אין

suika

New member
סכמש!

משהו טוב שקרה השבוע? הייתי אומרת שסיימתי לימודים אבל על מי אני עובדת. אז לילה אצל סתיו <3
משהו רע שקרה השבוע? התעצבנתי מאוד על מורה אחת, שאיבדה עבודה שלי ודיברה אליי מאוד לא יפה בגלל זה, ועכשיו מצאה אותה ואפילו לא התנצלה.
שיר השבוע: my favourite things
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קימי טו בוקו. זה נגמר לי שבוע הבא ;O;
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קורנפלקס בטעם צ'ורוס (לא באמת, סתם כתוב עליו ככה) ועל הגב שלו כתובות תולדות הצ'ורוס ם3ם"
בילוי השבוע? הופעת מחול של סתיוצ'י <3
התחדשות השבוע? שמלה יפה D:
ציטוט השבוע? "אין אווזים שרוקדים ולס. כל האוסטרים רוקדים ולס."
קוספליי השבוע? לא מסתכלת על קוספלייז של אחרים עד שאני לא מתחילה להיות פרודוקטיבית ולהכין את הקוספליי שלי!
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציירתי סופר-אוקא בעקבות שיחה שלי ושל רותם!
למה מצפה בשבוע הבא? שתי בגרויות! כיף X____X
אדם שעשה לך את השבוע? סתיו כי היא קטנה <3
תמונה? ---
הוספה - דבר משעשע שקרה השבוע? השתמשתי בכרטיס אמא"י שלי כתעודה מזהה XD

S.Riddle

New member
מסכמ"שת~!

משהו טוב שקרה השבוע? הצגתי את הרפרט שלי בסמינר "מד"ב" בנושא נרטיב פוסט-מלחמתי במדע-בדיוני יפני ואמריקני *בקוספליי* ולמרות שגמגמתי מרוב שהיה לי המוןהמוןהמווווווון מה להגיד בפחות מדי זמן, כולם ממש התלהבו (במיוחד המרצה!) ושאלו מלא שאלות והתעניינו ו, יש מצב שגרמתי לעוד אנשים לראות אוונגליון אז מה טוב XD (ותודה לשרון הנהדרת על ההלוואה של הקוספליי בהתראה קצרה!
)
משהו רע שקרה השבוע? היה חם. o_O;;;;;;;;;;;
שיר השבוע: PON PON PON /Kyari
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קורה היה פאביולסססססססססס (אבל עוד לא סיימתי כי אני מחכה לפיש אז שששששששששששש)
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? איפשהו בהתחלה של The Zombie Survival Guide וזה אדיר D:
בילוי השבוע? סופ"ש עם יובל ועינב~
התחדשות השבוע? האמת שנראה לי שכלום...
ציטוט השבוע? "GEE JADEN, I JUST GOT SO EXCITED, I DRANK ALL THE ORANGE JUICE!" + חיקוי של ענן שיצא לי בטעות ומסתבר היה ממש דומה לול
קוספליי השבוע? [URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=40041471667[/URL]0762&set=a.175215879190648.36818.109770192401884&type=1&ref=nf
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סיימתי את חלק הארי של המעיל של מאקו (ויובל חיברה לו את הביטנה) וגם הוצאתי ליובל גזרה לבולין וחיברתי אותה, ווהו~! *התלהבות עצמית מפרודקטיביות*
למה מצפה בשבוע הבא? לישון x_x
אדם שעשה לך את השבוע? המרצה המדהימה שלי שהחליטה שאני כותבת ספר ומעבירה עליו הרצאה, או משהו. היא קצת קסומה. P:
תמונה? ANTA, BAKA?!

Shiraslm

New member
מסכמ''שת ביום שני!

כי מה זה timeline?

משהו טוב שקרה השבוע? נקו! הו וכמובן ההתקדמות של הפרופס שלי. הם נראם נהדר
משהו רע שקרה השבוע? אני מבנה שאני הולכת לא להיות בבת לשלושה שבועות וזה די לא מסתדר לי...
שיר השבוע: )http://www.youtube.com/watch?v=iA1XMslaNH4 (The Kink's -Catch Me Now I'm Falling
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: the avengers: earths mightiest heroes אל תהרגו אות בגלל שהאנמציה מעצבנת! זה טוב אוקיי?
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האוגדן קומיקס החדש שלי 3>
בילוי השבוע? פגישת צייורים מדהימה עם האנשים הכי איכות שיש
התחדשות השבוע? פוסטר, קומיקס.. אמ... זהו?
ציטוט השבוע? "אנייי חופשיייהההה"
קוספליי השבוע? סיימתי את הלאק לוק שלי בדוק היום אם זה נחשב
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אה... יש יותר מדי מאלה... אני לבנתיים הכי גאה בדורבנות שהכנתי
למה מצפה בשבוע הבא? עבודה עד אינסוף...
אדם שעשה לך את השבוע? וואוווו... המון אנשים... אני אגיד נקו.. היא בהחלט לקחה את הקופה
תמונה? לא! X:
&nbsp;

למעלה