לול ראשונה
משהו טוב שקרה השבוע?אין יותר חטיבה ואני לא רואה את הכיתה הזאת יותר בחייייייייםםםםםם(סורי שאני נשמעת ביץ' ישלי כ"כ הרבה סיבות...באמת..) אה!!ופרסמתי שיר בדוויאנט ארט על FMA וקבלתי 60 פאב!!זה נוראנורא משמעותי בעייני לא חשבתי שאני יקבל יותר מ5 ;;"
משהו רע שקרה השבוע?יותר מידי דברים עוברים עלי כרגע,גם אם לא רואים אתזה,אני לא יפרט עלזה פה~
שיר השבוע:אעמ...אינלי שמץ עשיתי ת'אכלס שבוע נוסטלגיות של סימפוני מטאל בעיקר~
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:עזבו אותי נוXD
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?מצאתי מתכון לעוגיות בלי סוכר ובלי קמח,וזה היה הדבר הכי מכוער בעולם בערך אז ישר זרקתי...
בילוי השבוע?היום הלכתי למסעדה עם המשפחה,זה היה היום הכי עזוי שלי בערך אפשר להגידXD,וביום רביעי בערב האיתי עם חברות בערב הזמנו מלא סושי ונודלס ועשינו סוג של"חגיגה"לסיום החטיבה והיה פאנן~
התחדשות השבוע?קשתות לשיער לבית?DD":~
ציטוט השבוע?"אע אפשר ללכת,סבבה ביי ולילה טוב" "אויש שיט למה אמרתי לילה טוב...נוטוב שיהיה..."
קוספליי השבוע?
http://hot-cocoax3.deviantart.com/favourites/?offset=24#/d48jx4s פרינסס טוטו מהממת3>
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?המשכתי את האוטומיל,הצד האחרוי של כף היד מוכן שהאקדח דבק יעבוד אעבוד על הקדמי והחלק של הכף יד מוכן~
למה מצפה בשבוע הבא?לגמור את החלק של הכף יד של האוטומיל...ולהתחיל לנצל את החופש

אדם שעשה לך את השבוע?לגמרי אינלי מושג....האיתי די האוט בשבוע האחרון אז כזה...
תמונה?התמונה שלי בספר מחזור אני לא מרוצה ממנה בגלל שלדעתי רואים לי כרס;;" אבל אהבתי ת'פנים אז פאנןD: