אבל עוד לא סופ"ש
שיר השבוע שלי(של קרן)- כל היתר חולף. טוב אני חייבת לפרוק וכיוון שכבר התרגלתם לחפירות שלי אתם תתמודדו גם הפעם [או שלא ותחליטו לסגור אותי אחרי שתי מילים, זה גם בסדר] בכל אופן, כבר מההתחלה הכרזתי על "בין העיר לכפר" כעל יצירת מופת. אני מתה על האלבום הזה ואומנם גם השנים האחרים של קרן מהממים אבל האלבום השלישי הוא בליגה משלו בעיני. זה גם האלבום שהכי קרוב לסאונד שאני אוהבת במוזיקה הלועזית. הן מבחינת ליריקס והן מבחינת מלודיה. having said that אף פעם לא הצלחתי להתחבר לשיר "כל היתר חולף" in fact עד לפני שבוע הוא הסתפק בשני כוכבים בלבד ברשימת האייטונס שלי ודשדש לו אי שם בתחתית הרשימה עם השירים עם הכי פחות השמעות בפלייליסט של קרן (יחד עם "סקס עם האקס"><) זה היה רק בהופעה האחרונה של קרן בברל'ה עם ההמחשה הויזואלית בפנטומימה שעשתה ללירקס שגרמה לי באמת להקשיב לשיר ולהבין על מה הוא מדבר. אז לא, הוא לא מסובך מידי או כתוב בקודים מסובכים שיצדיקו בעיות הבנת הנקרא שלי, אבל תמיד כשהקשבתי לו הוא עבר לי ליד האוזן ולא ~באמת~ האזנתי לו. זה שקרן שרה מהמם בלייב זה ידוע אבל באמת שהייתי צריכה את תנועות הידיים שלה והמבט הזה בעיניים שלה כדי ~להבין~ את השיר באמת. חזרתי הביתה שמתי את השיר בריפיט והאזנתי לו כל הלילה ולא הפסקתי לגעור בעצמי על כמה מטומטמת ומנותקת הייתי עד עכשיו שלא הבנתי כמה השיר הזה מדהים. פשוט יצירת מופת מוזיקלית! [כמעט כמו אבניבי
] |סחפירה|
שיר השבוע שלי(לא של קרן)- I Will Always Love You שליאן ריימס שרה במחווה לוויטני יוסטון. תמיד אהבתי את הגרסה של ליאן לשיר [שהקליטה בגיל 13] אבל הגרסה שהיא שרה השבוע בגיל 29 עם כל העוצמות והמטענים הרגשיים שהביאה לשיר השאירה אותי חסרת נשימה. מדהימה!!!
סטטוס השבוע של קרן- הסטטוס עם החצי קרן. כל כך שמחתי לקרוא שהיא מרגישה טוב יותר. הדברים הקטנים שעושים לנו טוב בחיים....
משהו שעשה לי את השבוע- וול, ההופעה של קרן נחשבת בשבוע הזה, כן? אז ברור שזה
משהו שקצת ביאס אותי השבוע- אני חייבת למצוא לי עבודה חדשה. אני שונאת את הבוסית שלי. למרות שהיום היא עשתה לי שיחה וטענה שהיומיים האחרונים היו נהדרים בעיניה ושהיא מקווה שימשיך ככה. שתמות
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- שיעבור מהר. בא לי קרן
אומייגאד לפעמים אני שונאת את עצמי עוד בעודי כותבת דברים שאני שונאת. שוט מי נאו><
משהו למישהו שאני מאוד אוהב- אני שונאת אנשים |רגזני|
דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע- כרטיסים להופעה בזאפה? כבר אמרתי שאני שונאת את עצמי?
מאכל השבוע - קורנפלקס דבש עם שקדים. אני מכורה לזה. |ילדותעשוקה|
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0