מסכמת...
שיר השבוע שלי(של קרן)-לרוץ לרוץ,וכל היתר חולף שנתן לי לשבוע הזה משמעות גדולה הרגשה טובה ואופטימיות ענקית!

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-כל אלבום עכשיו מעונן של אביב גפן! שבקרוב יש הופעה ענקיתתתתת של 20 שנה לאלבום הזה (אימאלהההההה! ריגוששש..) וכל מיני שירים שגרמו לגוף שלי להצמטרר,ובלי קשר תנסו פעם לשכב פעם במיטה עם עיניים עצומות ולשמוע ברקע שיר שאתם מאוד אוהבים ומאוד מרגיע אתכם, זה אחד הדברים הכי כייפים שיש אם לא הכי! סטטוס השבוע של קרן-לא סטטוס,אלא התמונה של קרן עם אופיר אלבז למרות שהיא די ישנה , אבל כמה מתיקות! משהו שעשה לי את השבוע-סיימתי את הסמסטר!!!!!!!!!!!!!ומצאתי קיבוץ לעשות בו את העבודת סוף סמסטר!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שקצת ביאס אותי השבוע-יותר מידי עבודות למישיהי שקשה לה לשבת וללמוד כמוני, קשה להיות היפרקטיבית וללמוד :/ משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- מפגש פורום עם אחד הפורומים הכי טובים בתפוז! (חוץ מקרן פלס כמובן...)

משהו למישהו שאני מאוד אוהב-
לכולם! דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע- כלום

אני צריכה שופינג...בקרוב,עוד קצת,שאני אצא מהמינוס.... מאכל השבוע - אורז מעוך עם רוטב ופשטידות ירקות שהכינה מישיהי שעובדת איתי, לתינוקות שאוכלים אוכל מוצק, אוכל של תינוקות זה טעים...
שבוע טוב!!!!!