סכמ"ש

מחכה לרופא שיניים?? אתה אמיתי?

אני דווקא התאכזבתי מ"חוזרים הביתה"... ציפיתי למשהו יותר מיוחד ומרגש משני הענקים האלו.

YosiKdsh

New member
חח כן.. דווקא אהבתי את השיר..

ואני מחכה לרופא שיניים כי אני יודע שכל מפגש מקרב אותי להורדה של הדבר הנוראי הזה שמונח לי על השיניים כרגע.. ואני גם רוצה לשמוע את ההתקדמות! חח

מסכמת...

שיר השבוע שלי(של קרן)-לרוץ לרוץ,וכל היתר חולף שנתן לי לשבוע הזה משמעות גדולה הרגשה טובה ואופטימיות ענקית! :) שיר השבוע שלי(לא של קרן)-כל אלבום עכשיו מעונן של אביב גפן! שבקרוב יש הופעה ענקיתתתתת של 20 שנה לאלבום הזה (אימאלהההההה! ריגוששש..) וכל מיני שירים שגרמו לגוף שלי להצמטרר,ובלי קשר תנסו פעם לשכב פעם במיטה עם עיניים עצומות ולשמוע ברקע שיר שאתם מאוד אוהבים ומאוד מרגיע אתכם, זה אחד הדברים הכי כייפים שיש אם לא הכי! סטטוס השבוע של קרן-לא סטטוס,אלא התמונה של קרן עם אופיר אלבז למרות שהיא די ישנה , אבל כמה מתיקות! משהו שעשה לי את השבוע-סיימתי את הסמסטר!!!!!!!!!!!!!ומצאתי קיבוץ לעשות בו את העבודת סוף סמסטר!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שקצת ביאס אותי השבוע-יותר מידי עבודות למישיהי שקשה לה לשבת וללמוד כמוני, קשה להיות היפרקטיבית וללמוד :/ משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- מפגש פורום עם אחד הפורומים הכי טובים בתפוז! (חוץ מקרן פלס כמובן...) :p משהו למישהו שאני מאוד אוהב-
לכולם! דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע- כלום :( אני צריכה שופינג...בקרוב,עוד קצת,שאני אצא מהמינוס.... מאכל השבוע - אורז מעוך עם רוטב ופשטידות ירקות שהכינה מישיהי שעובדת איתי, לתינוקות שאוכלים אוכל מוצק, אוכל של תינוקות זה טעים...
שבוע טוב!!!!!

מסכמ"שׁ

שיר השבוע שלי(של קרן)- בין העיר לכפר שיר השבוע שלי(לא של קרן)-יריות ב באוויר של מירי מסיקה סטטוס השבוע של קרן- בוקר טוב, קפוא ורטוב. תזכורת לצפוניים - מחר אני מגיעה לשתי הופעות בחמדת ימים. יש סיכויי לשלג ! חיבוקים..:) משהו שעשה לי את השבוע- שפגשתי משיהי שאני נורא אוהב משהו שקצת ביאס אותי השבוע-נפילה רוחנית משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- לא יודע משהו למישהו שאני מאוד אוהב-
דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע- עוגיות וחטיפים מאכל השבוע - קציצות דגים

תודה

ומה הקטע של איה כורם נגד קרן ממש ירד לי מאיה כורם ועד לחשוב שאהבלתי אותה פעם

אז ככה

שיר של קרן-ואל אישך שתיקתך שיר לא של קרן-גבולות הגיון\נתן גושן עשה את השבוע-עבודה משהו שאני מחכה לו-ספיד דייט

למעלה