סכמ"ש

עלק ילדות עשוקה
הרגת אותי

באמת נזכרת קצת בדיליי בקשר ל"כל היתר חולף" ובקשר להשוואות בין האלבומים לדעתי כל אחד מהם בליגה אחרת... הסגנון כ"כ שונה בכל אלבום שאי אפשר להשוות בכלל... אני ממש אוהבת את שלושתם... אני גם אוהבת את השירים מהאלבום השלישי אבל השירים האהובים עלי של קרן הם דווקא מ- 2 האלבומים האחרים... ואל תדאגי, לא רק את מגלה שירים בדיליי... אמא שלי פתאום אמרה לי "התאהבתי בשיר לאסף"
הרבה פעמים השמעתי לה שירים של קרן והיא תמיד אמרה שהשירים יפים אבל פתאום היא באה עם זה וזה ממש הצחיק אותי... מה גם שעם כמה שהשיר מדהים, יש שירים של קרן שאני אוהבת יותר...

LeAnnDylan

Well-known member
נזכרתי קצת בדיליי בקרן. מותר לי

ז"א גם ככה כולי בדיליי של החיים עליה אז מזה כבר להתמכר לשירים שלה באיחור של עוד שלושה חודשים
אני גם לא חושבת שיש טעם להשוות בין האלבומים שלה, הם אכן שונים מאוד אחד מהשני אבל אני עדין יכולה לקבוע שאת השלישי אני יותר אוהבת
[למרות שהשיר שלה שאני הכי אוהבת הוא עדין "הוא מתקשר אליי"]

ברגע שמסיימים לעבוד בחמישי זה כבר סופ"ש...

אכן, כל היתר חולף- שיר ענק. גם אצלי ההתמכרות הסופית והמוחלטת אליו התחילה בהופעה של קרן. האשה הזו פשוט..... ללא מילים! במה את עובדת? אני מקווה שיוכלו להסתדר שם בלי הבוסית (אחרי שהמשאלה שלך תתגשם...). כרטיסים לזאפה? לאיזו הופעה?

LeAnnDylan

Well-known member
גם אז זה לא

אלא אם את מוסלמית או משהו
"ללא מילים" זה אכן צמד המילים המדויק ביותר לתאר אותה... אני עובדת בגן ילדים ועם איך שהבוסית שלי מתנהלת, באמת שהגן יתנהל טוב יותר בלעדיה... וזאפה ב-4.3 אין לי עם מי ללכת להופעה הרחוקה יותר

LeAnnDylan

Well-known member
סתם טמטום עצמי

תמיד בתור ילדה הייתי ילדה מאוד אובססיבית. לכל דבר שאהבתי. לאו דווקא סלבס, כל דבר שאהבתי היה באובססיביות וכשסיימתי את שנות העשרה הנוראיות והמשפילות האלה וגידלתי קצת כבוד עצמי הבטחתי לעצמי להשתלט על האובססיות שלי ולא לתת לעצמי להפוך לבן אדם שאני שונאת. אחרי ההופעה הראשונה של קרן ידעתי שאני ארצה לראות אותה שוב וכשפורסמו התאריכים לחמשת ההופעות הבאות שלה ידעתי שאני רוצה ללכת לכולן אבל הבטחתי לעצמי שאני הולכת רק לאחת כדי לא להגיע למצב אובססיבי שוב. ממש קנאתי בכם שהלכתם להופעות שאני לא אבל כיוון שעבר "די הרבה זמן" מההופעה הקודמת שראיתי הצלחתי להביא את עצמי למצב של הרגעת האובססיה. ואחרי ההופעה האחרונה בברל'ה אני מוצאת את עצמי סופרת את הדקות עד להופעה הבאה
זה לא נראה לי נורמלי וזה מוציא אותי מדעתי! אז כן אני חולת נפש וממש מוזרה אבל אני מתנחמת בעובדה שבדף המעריצים של קרן בפייסבוק יש אנשים גרועים ממני...

סכמ"ש מושלג

שיר השבוע שלי(של קרן)- עדיין, שיר לאסף מההופעה ששודרה בשידור חי. מקשיבה לזה בלופים ולא נמאס!! שיר השבוע שלי(לא של קרן)- שלומי שבת, ואני שר. (וגם "שתדעי שאני לא יכול בלעדייך...") סטטוס השבוע של קרן- כל סטטוס שלה מבחינתי הוא סטטוס השבוע. כמה טוב היא עושה לי... משהו שעשה לי את השבוע- שההופעה של קרן מתקרבת בצעדי ענק
משהו שקצת ביאס אותי השבוע- השבוע יש כמה: 1. ללמוד למבחנים... וזה קצת קשה כשעובדים כל יום. 2. החליטו שמורים חייבים לחתום על שעון נוכחות. פתחנו במחאה אבל לא נראה שזה מעניין מישהו... 3. לא ישנתי מספיק השבוע ואני גמורה מעייפות!!! ולמרות כל אלו המצב-רוח סבבה סך הכל
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- ההופעה בחמישי כמובן!!! וגם שלג!! אין על שלג בעולם. זה כ"כ יפה, חגיגי ומשמח. הלוואי שירד הרבה שלג בירושלים ושיתבטלו הלימודים ביום ראשון.
משהו למישהו שאני מאוד אוהב- נשיקות לאחיין שלי המתוק שאני הכי אוהבת אותו בעולם. (הילד כבר בן שנתיים וחצי)
דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע- למי יש זמן לקנות דברים?? אפילו אוכל בקושי יש לי זמן לקנות... מאכל השבוע - ראו שורה אחת למעלה
שבת שלום חברים, מחכה לפגוש אתכם בחמישי...

LeAnnDylan

Well-known member
איפה שלג? בא לי שלג!

תשלחי לי קצת שלג עם איזה ינשוף
לאיזה מבחנים את לומדת? ועזבי אותך שינה.. לישון זה לחלשים

ברגע שיורד פה שלג

אני אנסה למצוא איזה ינשוף... אני אפילו יודעת איפה לחפש
לצערי- אני לומדת תואר שני ויש לי שני מבחנים (וים של עבודות!) רוצה פירוט? הראשון בפיזיולוגיה של הצמח והשני במדעי המוח. 4.3??

LeAnnDylan

Well-known member
יש!

וכשאמרת שאת יודעת איפה יש אני מקווה שאת לא מתכוונת לינשוף המפוחלץ שיש בכל כיתת ביולוגיה/מדעים ביסודי X_X פיזיולוגיה של הצמח
וואט דה.. וואט?!
המצאת עכשיו מקצוע? |חושד| מדעי המוח נשמע לי מענין. אולי בגלל שזה מזכיר לי את אמיליה
אומייגאד הפרק של מרפאה של אתמול

מכירה את התחנה לחקר ציפורי ירושלים?

יש שם ינשופים! ולא רק. המון ציפורים מיוחדות. יש לי איזה סיפור לא ברור עם ציפורים. בתקופות פחות עמוסות אני נוסעת בכל רחבי הארץ כדי לצפות בהן. שיגעון שכזה... ובחיי שלא המצאתי שום מקצוע. יש אנשים שלומדים וחוקרים דברים הזויים שכאלו. מרפאה פרטית... אוף! אני לא מוצאת פרקים ברשת. מי סגר את המגה-וידאו??? מאחלת לו את מה שאיחלת לבוסית שלך.

LeAnnDylan

Well-known member
לא מכירה

אני מתחילה לחשוד בנטיה שלך להמצאת דברים
וטוב נו.. כל אחד והסטיות שלו
באיזה פרק של מרפאה הפסקת? אנסה לעזור לך במציאת הפרקים למרות שלא ממש מובן לי למה את מתעקשת על צפיה ישירה אבל בכל אופן אני בטוחה שניתן למצוא אתרים אחרים. תגידי לי באיזה פרק עצרת ואני אנסה לעזור לך למצוא, במסרים כמובן

I מ י ר ב I

New member
למה כולם מתבאסים על שעון הנוכחות?

קראתי שגם הרופאים עצבנים על זה. לדעתי זה הדבר הכי טוב שקיים. ואפשר לעשות גם אפליקציה בפלאפון,אם את לא מתחילה את היום בב'יס עצמו.

כי השעון לא הוגן

הם רק רוצים לבדוק עם כל שעות השהייה שלי מתבצעות בבי"ס. לא משלמים שקל על שעות נוספות. גם אם אשאר בבית ספר כל יום עד 18:00 כדי לסיים את בדיקת המבחנים, עבודות וכו, לשוחח עם הורים, להכין שיעורים- לא ישלמו על שעות אלו. מותר להחתים שעון רק עד 15:30 שאז נגמרים הלימודים. אבל אם אחליט להגיע שעה מאוחר יותר ואת שעת השהייה לעשות בבית, יורידו לי את השעה הזו. ואנחנו בכלל לא מדברים על טיולים שנתיים (עבודה 72 שעות ברצף), וכל מיני אירועים ומסיבות בשעות הערב שאף אחד לא משלם על זה... אני בטוחה שרופאים מקבלים תשלום על שעות נוספות!

I מ י ר ב I

New member
זה כבר משהו אחר

אבל זה ככה גם בלי השעון. כל המורים משקיעים המון המון בבית מעבר לשעות שלהם.

נכון

אבל עכשיו המערכת כאילו לא מכירה בעבודה, את מתחילה להרגיש פראיירית. מבחינתם המורים צריכים לסיים הכל בשעות העבודה. חוץ מזה שעד היום הרשינו לעצמינו לפעמים לעבוד בבית במקום בשעות השהייה בבית ספר (שהרי אין תנאים לעבוד בבי"ס, אין מחשבים, אין מקום שקט לעבוד, שגם הדברים האלו אמורים להיות בהסכם...) או למשל לקבל יום חופש אחרי טיול שנתי וכיוצא בזה. עכשיו יורידו את השעות האלו מהמשכורות ולא מוכנים לפצות בשעות נוספות. חשוב לציין שמדובר רק על בחוסר הסכמה לגבי שעות השהייה, השעות בכיתות מתבצעות תמיד על הצד הטוב ביותר.

YosiKdsh

New member
למרות הכל.. מסכמ"ש..

שיר השבוע שלי(של קרן)- כל היתר חולף שיר השבוע שלי(לא של קרן)- חוזרים הביתה- אריק איינשטיין ושלמה ארצי סטטוס השבוע של קרן- על יום האהבה.. משהו שעשה לי את השבוע- הספקתי המון המון דברים וקיבלתי המון פידבקים חיוביים מהמון אנשים.. משהו שקצת ביאס אותי השבוע- כל מיני מחשבות לא טובות משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- הופעה של קרן! ורופא שיניים.... משהו למישהו שאני מאוד אוהב-
לכולם.. דבר חדש שקניתם\קיבלתם השבוע- אוכל.. קניתי מלא אוכל השבוע!! מאכל השבוע - גבינה, גבינה, גבינההההה!!

למעלה