סכמ"ש

דרוש שם

New member
עד כמה שאני יודע

יש בע"ח שמצליחים להריח סוכר גבוה בדם , ואם אני לא טועה גם יתושים ברשימה הזו.... ככה שהם פשוט עוקצים פחות.

אם כבר קורעים אותי במיסים

אני מעדיפה במדינה שיודעת להחזיר "תמורה בעד האגרה". ובאוסטרליה הם יודעים לתגמל את האזרחים שלהם. ואנשים לא חיים שם בהרגשה של עבדות ופראייריות. אין לי שום רצון לחיות במדינה אוכלת יושביה.

Larik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

queen helen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את מחליפה את ראש הצוות? מגניב!

בהחלט יפה לך! וכן, אני מבינה שזה מעמיס עוד... אני באמת לא מבינה איך את ממשיכה לעבוד בטירוף הזה..
שיהיה בהצלחה! למה אין לך סיכויים לעבור לאוסטרליה? לגבי העקיצה - זה באמת לא נשמע יתוש. שמת על זה משהו? אלוורה? פנסטיל?

זה ייתוש. כבר נעקצתי פעם

ברגל וזה גם התנפח ככה (ההבדל הוא שזה לא כאב). יתושים הם היצורים היחידים שערים בלילה ועוקצים אותך בכל מקום במיוחד אם את עוברת בין השיחים. אני לא מכירה חרק אחר שיעקוץ אותך בלי שתרגישי ובכזו מהירות. לגבי אוסטרליה: כמה סיבות שהעיקרית מהן היא האנגלית. הם רוצים ציון גבוה במחן המוזר הזה באנגלית (שאפילו לדוברי אנגלית זה קשה). חוצפה.

Berethor

New member
היחידים שערים בלילה?

מה פתאום, יש הרבה יצורים שערים בלילה, ביחוד יצורים שצדים יצורים אחרים. לילה נותן להם הסוואה מושלמת, פלוס הם מודעים לכך שהקורבן שלהם אוליי ישן או לא רואה אותם. ליתושים עצמם ככל הנראה יש ראיית לילה או ראיית חום. יתושים הם לא יצורים מהירים כל כך, רובם לא, אפילו אפשרי להרוג אותם בזמן שהם באוויר, בשביל מי שיודע ללא יותר מדיי מאמץ. זה בניגוד לזבובים, שהם עפים במהירות גדולה מאוד. למעשה ליתושים יש חומר מרדים, שממנו גם יש תנפיחות, לכן ברור שאת לא תרגישי כלום, את תרגישי את זה רק אחרי זמן רב אחרי שזה קרה.

צר לי לחדש שלך

אבל רוב החרקים אני מרגישה את העקיצות שלהם. גם היתושים שאנחנו מכירים מהבית במיוחד כשאני נייחת. ככה זה אצלי. אני מניחה שלכל אחד יש רמת רגישות שונה. אני מכירה זן אחר של יתושים שאותו אני באמת לא מרגישה ורק אחרי שהם סיימו את הארוחה אני מתחילה להרגיש את הכאב והנפיחות. זה קורה כחצי דקה אחרי שהם עפים לארוחה הבאה. כך שלא הייתי מגדירה את זה "זמן רב" אחרי העקיצה.

Berethor

New member
וואו מוזר ביותר

במיוחד בהתחשב בכך שאת באמת לא אמורה להרגיש כלום, יתושים אפילו משתמשים בחומר מרדים, והוא זה שגורם לנפיחות האיזורית, פלוס איזור הדקירה הוא נורא קטן. טוב עם כזאת רמת רגישות אני מתפלא איך את א-מינית..XD

אין לי מושג מה זה

אבל יתוש הוא לא היצור היחידי שעוקץ. לא ביום ולא בלילה. אם היית יודעת כמה יצורים כאלה יש, אולי לא הייתי יוצאת בלי חליפת הגנה
זה עדיין נפוח או שכבר ירד? אין סיכוי שתשפרי את האנגלית כדי לעבור את המבחן?

בלה. ברור שהוא לא היחידי שער בלילה!!!

אבל הוא היחידי שער בלילה וגם מעיז לעקוץ אותי!!!!!! כל השאר לא מתעסקים איתי בכלל >.< חוצפה! אני צריכה לדבר עם היישות שלהם. זה ממש לא לעניין! אעלק, טבע וכל המרפא שיש בו - הייתי אומרת "טבע וכל המחלות שיש בו". כן .היד חזרה לצורתה. טיפה כואבת ומגרדת אבל לא משהו שמדיר שינה. וכן. אני כבר התחלתי לברר לגבי מורים פרטיים לקורס המוזר הזה. אני לא צופה להרבה הצלחה. כידוע, אני ומבחנים לא חברים טובים. אבל בשבילי זה אתגר ואני סקרנית לראות אם אצליח. בכל מקרה, מניסיון עבר של שתינו, כנראה שלכל "העיקוב" הזה יש לו מטרה שאנחנו נגלה בשנה הנוכחית. מעניין מה זה...

שתשארי פה איתנו ../images/Emo8.gif

איך את עם שפות? ממה שהבנתי ממך אין לך בעיה - אז אני לא חושבת שתהיה לך כאן בעיה. זה לא מבחן בסטטיסטיקה...
ועכבישים עוקצים בלילה..

זה שמעניין אותי שפות

לא אומר שאני טובה בזה XD את קולטת שהייתי קוראת ספרים באנגלית, ובפסיכומטרי לא רק שלא קיבלתי פטור, אלא "מתקדמים 1"!!!!! ואילו אחותי, שלא קראה בכלל ספרים קיבלה פטור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה רק הבהיר לי שאין קשר בין היידע שלך למבחן. ובקשר לזה שהם רוצים שאשאר פה. זה מאוד נחמד מצידם. אבל בד"כ כשמאחרים מעוניינים שאורח ישאר, הם דואגים שיהיה לו נחמד וכיף להישאר. בנתיים לא רק שהם לא עושים את זה, אלא ההיפך. הם רק גומרים לי לרצות לברוח מפה כמה שיותר מהר...

איתנו - עם הפורום

ואיתי במיוחד
יהיה לי עצוב עם תעברי למדינה אחרת, אבל אני בהחלט מבינה את הרצון הזה...

יכולה להרגע

זה תהליך ארוך של מינימום שנתיים, וגם אז לא מחייב שתקבלי אישור XD בואי נגיד שבנתיים אני תקועה פה, לשמחתך

למעלה