סכמ"ש

שבוע די משעמם

אני אחרי לימודים (סיום שנה א') ואני גרה עם ההורים וכרגע לא עושה שום דבר מיוחד... אני מתה כבר להתחיל לעבוד!! בינתיים העברתי את זמני ביציאות עם חברים, ספרים, סרטים ומוסיקה. L:) והגיטרה שלי הפסיקה לעבוד אחרי היא נשארה 3 ימים בתוך אוטו בחום הלוהט של הירדן... כן כן... אבל לפחות היה כיף שם :)

Berethor

New member
מזעזע

להשאיר גיטרה באוטו במזג אוויר הנורא הזה?, אסור שהיה לך ילדים בעתיד..

חכיתי לשרשור הזה ../images/Emo13.gif

דבר טוב: היתה לנו הערכת עובדים השבוע. קבלתי ההערכה מעולה. הייתי ממש מופתעת ממנה... דבר לא טוב: העייפות שלי הולכת המחמירה שוב
היתה לי [יש לי עדיין..?] דלקת באוזן ואני עם אנטיביוטיקה, אבל לפחות רק מקומית באוזן. שהחופש הזה ייגמר והבנות יחזרו לבי"ס

הוא שאל אותי בסוף מה מפריע לי בעבודה

אז אמרתי: המשכורת וימי החופש!! הלואי שיכולתי לקחת חופש ולנוח

Larik

New member
YAY

החל מיום ראשון נפלנ עלי עייפות לא מובנת, הלכתי כמו זומבי עד שביום רביעי נשברתי והחלטתי להשאר בבית. עכשיו הכל בסדר! בסופ"ש נפגשתי עם חבר טוב שלא ראיתי מזמן. סך הכל נחמד.

ברומבית

New member
פסדר כמו כל השאר ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

התחלתי לעבוד אצל אמא. אני מרגישה שם... פסדר כל השאר היה פסדר כרגיל, חוץ מתסכול הופעות נוסף...

דרוש שם

New member
הרבה מטלות לאוניברסיטה

יומים "כיף " בסורוקה. ודווקא המזג אוויר טוב....

דרוש שם

New member
קיבלתי סטירואידים לוריד

כן, אני לא יכול להשתתף באולימפיאדה עכשיו....

דרוש שם

New member
הכל מעולה!

סתם, תפסה אותי אלרגיה ממש ממש קשה למשהו שהדבר היחיד שאפשר לעשות לה זה להכניס סטירואידים דרך הווריד. כזכור אני סכרתי, לכן טיפול בסטרואידים אני יכול לקבל רק בהשגחה רפואית מלאה (אישפוז), לא נורא היה לי שותף נחמד לחדר בסורוקה, שיחקנו שח כל היום

שח? חחח, זה מזכיר לי סיפור משעשע

אחי לימד אותי שח כשהייתי קטנה. אציין שלא התחברתי למשחק הזה. קיצר, לפני איזה שנה, היינו ביום כיף על החוף מטעם העבודה. וזה היה מקום עם כורסות כאלה וגם משחקים כמו שח ושש-בש. אלו שלא נכנסו לים התחילו לשחק. אני ישבתי עם חברה ודיברנו. עבר איזה בחור (שדי חשב שהוא יודע הכל) ושאל מי רוצה לשחק איתו שח. וכל מי שהוא שיחק איתו הוא ניצח אותו. וכך הוא הגיע בסוף אלינו ושאל אם אני יודעת שח. אמרתי שכן. אז הוא אמר "בואי תשחקי איתי". עניתי לו שאני ממש לא מתחברת למשחק וגם לא מחבבת. אבל הוא התעקש. אז אמרתי לו "נו, טוב. יאללא בוא נסיים עם זה מהר". אז התחלנו לשחק, ואני מנסה לזכור את המהלכים שאחי בזמנו לימד אותי ולהפתעתי הרבה, תוך כמה מהלכים ניצחתי אותו. הבן אדם היה בשוק... הוא פשוט נעלב והלך XDDDDDD ואני עדיין לא אוהבת שח

Berethor

New member
את רצינית

זה נשמע כמו סיפור מהסרטים
. מצד אח אדם שמשחק שח באופן קבוע ומנצח אנשים, מצד שני מישהי שלא שיחקה שח מאז הילדות
. מוזר ביותר, אם הוא לא היה נעלב הייתי מאמר על כך שהוא נתן לך לנצח, או שמע העלבון בא מהתגובה שלך בהמשך, אבל הוא יכול היה גם להפסיד בגלל היהרה שלו, מרוב שכל כך היה ברור לו שהוא ינצח, הוא לא עשה מפיק מאמץ ופעולות נכונות ואז הפסיד, אם כי במשחק בתורות זה נראה לי פחות רלוונטי. בכל אופן גם אני לא חובב גדול של שח, למרות שאני יודע לשחק ופעם הייתי גם הולך מידי פעם למכון שחמט כאן בעיר. אבל אני אוהב משחקי אסטרטגיה, כלל כאלה בתורות, אז זה גם על העיקרון של שחמט, רק יותר מגוון וויזואלי..

למעלה