סכמ"ש

queen helen

New member
אני אתחיל

דברים טובים: אופטימיות זהירה בעבודה, קניתי עדשות חדשות לצלמה. ייאיייי... (גאיה - תודה על ההשראה) דברים רעים: אוגוסט עדיין לא הסתיים, אני לא מבינה למה הוא מחכה, אכזבה מכמה אנשים (בעיקר הבוסית), מתקפת ג'וקים אתמול בלילה.
דבר מוזר שקרה: חברה הזמינה אותי אתמול לפסטיבל שאנטי באנטי כלשהו בראש השנה. כעיקרון - אני לא בענייני רוחניקיות, אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס. ואז... היא אמרה שזה פסטיבל בעירום.

XDDDDDDDDD

לא ציפיתי לזה. זה פסטיבל לאורגיות. פשוט נתנו לזה שום "חוקי" שאף אחד לא יידע...

זה לווא דווקא אורגיות...

יש לי חברה טובה שהיא ממש בעניין של הדברים האלה. היא אומרת שזה לא בקטע מיני ב-כ-ל-ל פשוט בקטע שאנשים מתפשטים לפתע ואז משתרר איזה מחסום חברתי ויש תחושה של חופש... אני פעם התקלחתי בעירום בכינרת, אני עדיין מתחרטת שעשיתי את זה. אני מניחה שיש אנשים שאין להם בעיה עם זה ויש אנשים שיותר רגישים לנושא, כמוני..

Berethor

New member
מזה משנה?

לא שמעתם על נודיסטים? הם בכלל לא בקטע מיני שם, פשוט סוג של שלמות וקבלה של הגוף ברמות שנראות לנו נורא מוזרות. חוץ מזה ברור שהם מסתכלים גם זה על זה, פשוט הם לא מזילים ריר אני מניח, הם רגילים ולא מיחסים לזה משמעות מינית, אלא פשוט רואים את זה כמו שזה. עכשיו אני לא יודע לגבי האירוע הספציפי, אבל אני בהחלט יודע שדבר כזה קיים, הסקפטיות שלכם והראיה של זה אוטומטית כדבר מיני, היא גם כן חלק מהגישה של הגישה של החברה המינית שא-מיניים אימצו. אם כי שמעתי גם דברים שלילים על כל האירועיים 'הרוחניקים' האלה, בעיקר על אנשים לא בדיוק רוחניים שבאים לשם בשביל הרוחמניקים הלא בררנים במיוחד.

queen helen

New member
נו באמת...

אני אישית מכירה מישהו (הומו) שהיה הולך לחופים נודיסטים כדי לבהות במפשעות של אחרים. לא יודעת מה איתך, אני הייתי מעדיפה שיסתכלי על הפנים שלי כשאני מדברת, ולא על החזה...

Berethor

New member
והוא עוד מספר לך על זה?

נו באמת, הבעיה היא במישהו הזה ולא בשאר האנשים שם, הרוב שם לא באים מהסיבות האלה. ברור שאנשים סוטים מהסוג הזה הם אלו שגורמים לאנשים אחרים לתבייש בגופם, זה לא נעים לקבל הערות מגעילות ומבטים של חרמנים מתים. אני באופן אישי, כנראה מגלל הא-מיניות שבי, אבל לא בטוח שרק בגלל זה, אני לא רואה בגוף האדם משהו מיני, גם בגוף עירום לחלוטין, על כן אני בהחלט יכול להבין אנשים נודיסטים, או אנשים בחברה שבטית, ועירום אומנותי וכו. לדעתי גוף האדם הוא דבר יפה ולא דבר מגעיל, וגם הוא לא דבר שאוטומטית מיני, זה השקפה כל כך מעוותת, שאני פשוט מתאב אותה ויוצא נגדה בכל הזדמנות. גם אני מעדיף שיתסכלו על הפנים שלי שמדברים איתי, זה עדיין לא אומר שאת צריכה לתבייש בכך שיש לך חזה, זה חלק מלהיות אישה, שתתבייש זאת שאין לה, זה שיש כמה מטומטמים שבישבילם זה לא יודע מה, זה בעיה שלהם.

מאין לך לדעת אם הרוב בחופים הנודיסטים

באמת באים להרגיש "חופשי" או פשוט לבהות באחרים? היית בחופשים כאלה? דיברת עם האנשים שבאים לשם?...

Berethor

New member
לא הייתי שם

אני טיפוס יחסית ביישן, מתבודד וביטחון עצמי וקבלה עצמית אלו לא דברים שיש לי בשפע או שבאים לי בקלות. אבל זה לא מונע ממני לראות תדברים כמו שאני רואה אותם, גם ללא קשר ישיר עליי. אני מעריך את הנועזות והשלמות העצמית של אנשים שבאים לשם מהסיבות הנכונות והמקוריות. בסופו של דבר לא את ולא אני צריכים ללכת לשם, זה לא מתאים לכולם, לא לאנשים שלא שלמים עם עצמם או/ו ביישנים ולא לאנשים שלא סומכים על אנשים אחרים. אני לא שולל את זה שיש שם גם אנשים מהסוג שדיברתן עליהם, פשוט אני לא חושב שזה הרוב, ודרך אגב אותם אנשים גם יבואו לחוף ים רגיל מאותם סיבות, או לחדרי כושר, מועדונים וכו, ככה שהעירום זה ממש לא הפואנטה שם. זה ממש לא משנה למה כל אחד בא לשם. האנשים ששלמים עם גופם ולא מתביישים בכך שאחרים רואים אותו, זה לא יהיה משנה להם כל כך אם מישהו בהה בהם כי הוא חרמן מת או סתם הביט להם, כי השלמות באה מבפנים, וזה לא משנה מה אחרים חושבים. זה היה לחלוטין מוגזם לקרוא לזה אורגיה, כי את לוקחת עירום שהוא כעיקרון לא למטרות מיניות, וזורקת עליו משהו מיני, אז במה את טובה יותר מאדם נורא מיני בקטע הזה. אני חושב שבחוף נודיסטי או במפגשים הרוחמנקים האלה יש אורגיה באותה מידה, שבמקלחת או בחדרי הלבשה יש אורגיות.

האם היית מוכן לצטט חוקר

ש"חקר" את קיומו של אלוהים ובא במסקנה שיש, כאשר הסימוכין היחידים שהיו בידיו הם המילים: "זה לא מונע ממני לראות תדברים כמו שאני רואה אותם, גם ללא קשר ישיר עליי"? האם היית מוכן לקבל כל מחקר עם המילים האלו ורק אלו בלבד? ללא שום הוכחות. שום עדויות ושום כלום? אתה מצחיק אותי כל פעם מחדש. אתה מוכן לקבל את "המחקר" שלך במילים האלו ללא שום עובדות בשטח (ואתה יכול להשיג את העובדות אם תתחיל לצאת מהבית), אך, בהחלט, לא של אחרים.

Berethor

New member
אני לא חוקר

רוב הידע שלי הוא מה שנקרא ידע אישי, והידע האישי שלי הוא בהחלט מכובד ורב מבחינתי. לכי את לחקור בשטח ועזבי אותי לנפשי, לכי לחוף נודיסטי או למפגש של הרוחמניקים העירומים וספרי לנו לאיזה מסקנות הגעת, סבבה?. איפה ראית שהתיימרתי להיות חוקר או לציג את הדברים שלי כמחקר או מאמר, המבורגר את חיה בסרט, ואת סתם מנסה לתנקל לי כל הזמן, מתוך שנאה אישית שלך עליי. זה כל כך שקוף. תודה שאת מרשה לי לצאת מהבית, רק לזה חיכיתי.

אין לי שום רגש אישי כלפיך

נודיסטים ומסיבות עירום ממש לא מעניינות אותי וממש לא אכפת אם זה "רוב" או "מיעוט". וכמו שראית, לא טענתי לא כך ולא כך. אתה פשוט טענת שזה "מיעוט". אז שאלתי, מסקרנות, לפי מה קבעת את הדעה שלך (אולי יש ביידך איזה מחקר שכולנו רוצים?). בניגוד לדעות של "טעם וריח", אתה נתת דעה שכן אפשר לספק לה סימוכין. בוא תלמד תרבות דיון: בדיון מספקים הוכחות ועובדות. אם אדם יבוא בטענה שהסימוכין היחידי זה "הידע האישי שלי שהוא בהחלט מכובד ורב מבחינתי" וללא שום מידע אחר נוסף, הוא בסוף ימצא את עצמו "דן" עם עצמו.

Larik

New member
../images/Emo45.gif מה שמזכיר לי - מיועד לברטור

להגיד "הידע האישי שלי שהוא בהחלט מכובד ורב מבחינתי" - לכן הטיעון שלי נכון עוזר לויכוח כמו התמונה שצרפתי

Larik

New member
עצם העובדה שאתה אומר

"הידע האישי שלי הוא בהחלט מכובד ורב מבחינתי" מעיד על כך שאתה לא יודע הרבה. מניסיון, וכל אחד ואחד בפורום שיודע מה זה להתעסק בתחום מסוים במשך תקופה ממשוכת יעיד שככל שלומדים יותר אז מבינים שהידע שצוברים זניח לעומת סך כל הידע שאפשר ללמוד. זה שאולי קראת הרבה כתבות שמצאת באינטרנט, זה לא אומר שהידע שלך ניתן ליישום בתחום כלשהו.

הגרוש שלי היה תקופה נודיסט [לפני שהכרנו...]

והוא ספר לי את הדבר הבא: זה נכון שכשאתה שם אתה לא מרגיש משהו מיני, כי הכל 'חופשי', אבל בלילה... בלילה באים התמונות והחלומות והחרמנות על כל מה שראיתה כל היום... עכשיו, זה לא רק הוא. זה משהו שהוא דבר עליו עם אנשים אחרים שהיו איתו בחוף. זה דבר אחד. דבר אחר: כמו שאמרה המבורגר - מאיפה אתה יודע מה אחוז האנשים שבאים כי הם באמת רוצים להיות סתם בעירום משוחרר וכמה באים כי זו הזדמנות לראות אנשים עירומים? (ולהתחרמן בשקט בלילה..) יותר מזה. עבור אנשים מיניים עירום הוא מיני. אתה יכול לעטוף את זה בכמה מילים יפות שאתה רוצה [בדיוק כמו שהם אוהבים לעשות..] אבל אני לא קונה את זה. אני רוצה לשמוע אדם מיני עם יד על הלב אומר לי שלייצר בחורה בעירום זה לא מיני. אני רוצה לשמוע גבר הטרו מיני שאומר לי שתנועות ולבוש הבנות בבלט הן לא מיניות. יודע שיש סרטי סקס שבהם מה שהבחורה עושה זה התעמלות קרקע? תבין מזה מה שתבין... חייתי 8 שנים עם אדם מיני ואני כל חיי עם גברים בעבודה/לימודים. אין משהו שהם לא רואים בו משהו מיני, אז אתה רוצה לומר לי שעירום לא עושה להם את זה?? אשרי המאמין... ומאחר ורוב האוכלוסיה היא מינית, אפשר להניח שהאנשים שנמצאים שם הם לא א-מיניים [וכמו שזה נראה כאן לאנשים א-מיניים אין בכלל עניין להיות בעירום, מה שגם מלמד משהו.. רק מהכיוון ההפוך..], אני לא מאמינה לאף אחד שאומר לי שזה לא מחרמן אותו. המעט שאני יכולה להאמין הוא, שבאותו הרגע הם לא מרגישים עוררות מינית, אבל זה ללא ספק עושה להם משהו, אם לא באותו הרגע, אז אח"כ. בנוסף, אם אתה לא מיני, אתה מוכן להסביר לי מה משחרר כ"כ בלהיות ערום? חסר בגדים מינימלים נעימים ואווריריים? כמו כל חירטוטי האומונות בעירום, בעיני זה עוד חירטוט שנועד לעוד הזדמנות למיניות מוסוות.

למעלה