סכמ"ש:(

בר דותן

New member
סכמ"ש:(

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: סרט\סדרת השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע:

ady18

Well-known member
מסכמת:

שיר השבוע: מודהנ אני לא של אפפרת :דור מזוין דבר טוב: סימנה סיטי+יום כייף עם אמא וסרט הפרקליטה הדבר פחות טוב: בעיות ברגל שוב התחדגשות:נעלים, ג'ינס משהו שרוצים:שגלעד שליט יחזור כבר... סוף שבוע: היום חבר טיילתי ואכלנו במסעדה\מחר לנוח וכנראה אקפוץ קצת למאהלים בשדרות רוטשליד\בעיר שורה שלא יצאה:"במקום שנקרא לו הבית ,גר לו בן אדם שקוראים לו אני"

בר דותן

New member
רוצים שינוייייייי? רוצים שינוי ????

אנחנו דור מזויין , עככשיו מעונן ....

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: Loin dici - Jeanne Mas http://www.youtube.com/watch?v=i657JGsXV_o זמר\\להקת השבוע: Jeanne Mas זמרת צרפתייה משנות ה-80' סרט\\סדרת השבוע: נגמרו לי הסדרות ולא ראיתי אף סרט הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קיבלתי מחמאות על איזו כתבה הדבר הכי פחות טוב: ההדחה הכואבת של עדי מ-24/הדור הבא התחדשות השבוע: בשבוע הבא בע"ה גאוות השבוע: יכולת טובה במשחקי כדורסל משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: לפי ההגדה המשיח נולד בתשעה באב ואמור להתגלות בתשעה באב, אז שיגיע המשיח
תיכנונים לסוף השבוע: לנוח ולעבוד סמיילי שמאפיין את השבוע:

אריה31

Member
מנהל
במקום משפט משיר יש לי משפט משלי

"לאהוב זה לאהוב הכל, גם את הפגמים לכאורה, גם את 'הדברים הרעים'"

Francine1

New member
למה פרצוף עצוב? :O מסכמת. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: mr brightside - the killers שיר השבוע של אפרת: תמיד כשאתה בא קליפ השבוע: אין זמר\להקת השבוע: אין חח סרט\סדרת השבוע: "מתים משעמום", זה מעולה! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פתחתי חשבון בנק ובקרוב ייכנס לי הכסף! ^^ הדבר הכי פחות טוב: כל מיני תוכניות שהתבטלו התחדשות השבוע: טבעת בצורת טיגריס D: גאוות השבוע: אין משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: להפגש עם חברים שלא ראיתי מזמן וללכת להופעה של אפרת בשישי
תיכנונים לסוף השבוע: מממ אין משהו מיוחד.. לעזור לאמא באיזה עבודה שלה בלימודי משפטים סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: אין

אריה31

Member
מנהל
תתחדשי על החשבון../images/Emo140.gif

באיזה בנק? ביום ראשון אני גם אתקשר להזמין כרטיס

Francine1

New member
בנק הפועלים ../images/Emo13.gif ומעולה. אני אסגור

סופית את כל הפרטים בתחילת השבוע ואזמין כרטיס.

Francine1

New member
סדרה ממש מצחיקה ../images/Emo6.gif

על איזה מישהו שהחברה שלו נפרדה ממנו, ואז מתוך שעמום ומצברוח רע הוא מפרסם מודעה על זה שהוא בלש פרטי בלי רישיון ובאים אליו פתאום כל מיני אנשים עם מקרים ובעיות זה יוצר מצבים ממש משעשעים :p

bali

New member
מנהל
../images/Emo260.gif

שיר השבוע: עולם ורוד שיר השבוע של אפרת: השבוע לא ממש שמעתי את אפרת קליפ השבוע: אין משהו מיוחד זמר\להקת השבוע: אין משהו מיוחד סרט\סדרת השבוע: מרתון של כמה ימים כבר, רואה את עספור ב VOD. חבל שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיע לסדרה הגאונית הזו. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חגגנו הערב יומולדת לגיסתי והיה כייף. הדבר הכי פחות טוב: לשמחתי לא היה משהו כזה
התחדשות השבוע: רכשתי מצלמת רשת דרך DEAL EXTREME, היא בדרך אליי. גאוות השבוע: עשיתי משהו שלא עשיתי מלא זמן והיה לי משמעותי. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: ללכת לסרטים. תיכנונים לסוף השבוע: היומולדת של גיסתי בעיקר. סמיילי שמאפיין את השבוע:
וגם
בסוף כל פרק של עספור חחח שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: בעיקר המנגינה של עספור
אפילו יצרתי לעצמי צלצול של הקטע האהוב עליי במנגינה הזו.

bali

New member
מנהל
תודה רבה ../images/Emo13.gif

האחיינית המתוקה שלי הלכה אלינו אחד אחד כשנפגשנו ואמרה לנו להגיד לאמא שלה מזל טוב ולתת לה נשיקה

bali

New member
מנהל
34 אבל אל תגלה לה שגיליתי ../images/Emo8.gif

לא שואלים גברות בנות כמה הן

bali

New member
מנהל
ומגיל 29 ההתלהבות מפסיקה

והבאסה מתחילה

למעלה