סכמ"ש:(

bali

New member
מנהל
הגזמת, הקמטים מגיעים הרבה אח"כ ../images/Emo122.gif

אבל למה לדרוך לנו על היבלות למה?

bali

New member
מנהל
חיחיחי, בעצם אולי התכוונת לגיל האחיינית? ../images/Emo6.gif

האחיינית כמעט בת 4, אותה מותר לשאול בת כמה היא עדיין

bali

New member
מנהל
כן, קלטתי את זה באיחור ../images/Emo6.gif

ליאן 162

New member
סיכום:)

שיר השבוע: בריאן אדמס- EVERYTHING I DO שיר השבוע של אפרת: בלי לומר מילה קליפ השבוע:- זמר\להקת השבוע: בריטני ספירססס סרט\סדרת השבוע:- הדבר הכי טוב שקרה השבוע: העלו לי את המשכורתתת הדבר הכי פחות טוב: געגועיםםם התחדשות השבוע: ספר של ג'ון גרישם- ההודאה גאוות השבוע:- משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שחברה ואני נלך לסקי מים! תיכנונים לסוף השבוע: ים, עבודה, משפחה, חברות..חחח כמו תמיד:) סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע:שיר השבוע:to lose all my senses That is just so typically me שבת שלום=]

בר דותן

New member
צריכים להעולות לכולם תמשכורת :)

איזה כיף לך :) סקי מיים נישמע ממש כיף...

בר דותן

New member
עכשיו תורי .. והשבוע זה מיוחד :)

שיר השבוע: אבא - אביתר בנאי .. שיר השבוע של אפרת: אה אה אה .. חחחח קליפ השבוע:אה אה אה לבבות זמר\להקת השבוע:מרסדס בנד \ אביתר בנאי סרט\סדרת השבוע:אין זמן לזה ... הדבר הכי טוב שקרה השבוע:קיבלתי אדום בפורום מאוד חשוב לי :), ניגמרה הקייטנה , שבוע מלא בחופש בערבים ביגלל תשעה באב.. הדבר הכי פחות טוב:מיתר (ידידה ממש חמודה ומדהימה) טסה לחול לשנה ... התחדשות השבוע:אדום בפורום :) ו.. זהו ניראלי .. גאוות השבוע:אין משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:שיהיה שבוע מהיר, שיודיעו לי תשובה חיובית סוף סוף מהצבא .. תיכנונים לסוף השבוע:להנות כמה שיותר ליפני שמיתר טסה .. אבל היא כבר טסה.. סכמ"ש מאוחר סמיילי שמאפיין את השבוע::( שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: אני הבת של השטן אני הבת של השטן (מרסדס)

אריה31

Member
מנהל
חיכית לקבל אדום כדי שתוכל לסכם?../images/Emo3.gif

סתם, מגיע לך בר, בכיף

למעלה