סכמ"ש!

Inimi

New member
סכמ"ש!

איך ייתכן שאני פותחת אחד?! O_O קיצר תגיבו! משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Inimi

New member
מגיבה לעצמי ):

משהו טוב שקרה השבוע? הממממממממממממממ לא יודעת.... XD נפגשתי עם ידיד שלי שלא ראיתי מלא זמן וזללתי פיצה כמו שמנה ם: משהו רע שקרה השבוע? תורנות שישי או משהו.. XD וגם הרבה טחינה בצבא + קצת ריב עם אבא שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=hKhMYqF8SAg Taeyang - I Need A Girl הוא כזה חמוד שם! ;A; ממש יפה לו זיפים ): אני מוכנה להיות הבחורה שלך )))): סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=GpklY2Oyfps וואי כ"כ צחקתי מזה!!!! XD חופית - מוקדש לך P: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום ): בילוי השבוע? עם ידיד שלי :) התחדשות השבוע? גבות!!!! כן, עשיתי גבות סוף סוף XD; חבל שאין תמונה ציטוט השבוע? "פעם אני אקנה לו מנה חמה עם קוסקוס, פעם עם נוׂדֶלֵס" אבא שלי ברגע משעשע XD ומי שלא הבין את הניקוד, הוא התכוון לנודלס אבל זה נשמע כמו "Nodeless" לול XD קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2769411/ don't ask פשוט נתקלתי בזה ו...וואו @_@; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אררר http://i55.tinypic.com/2dulcea.jpg פרוייקט הריאליזם הבא שיוצא בינתיים די.... יא XD למה מצפה בשבוע הבא? ההופעה של לינקין פאאאאאאאאאאאאאאאארק! יא ביצ'ז! אדם שעשה לך את השבוע? הרבה D: כנני, חופית, סם, ידיד שלי XD אתם יודעים - אנשים! תמונה? ככה אני נראת כרגע ם:

HetareFlora

New member
עונה וזה

משהו טוב שקרה השבוע? לא זוכרת. נגיד שהתחלתי פ4 שוב משהו רע שקרה השבוע? איכשהו כל פעם שמגיע סופ"ש יוצא לי כל המצברוח X: שיר השבוע: B2ST - Beaufitul/Shock/Bad Girl/Mystery. סתם כי לא הצלחתי להחליט סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סקוט פילגרים פעם שנייה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? זון-00 ווליום 1 (עוד לא סיימתי לקרוא, הכל בלבל אותי פתאום אז פשוט התחלתי מההתחלה). שני, תודה בילוי השבוע? יום חמישי בסנטר התחדשות השבוע? סקטצ'בוק חדש (עוד לא סיימתי את הראשון.....) וכובע ציטוט השבוע? היו פה ושם, משהו על חייזרים קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2751922/ לא רק שאני ממש ממש אוהבת אותה, יש בריסה שלה משהו שממש מצא חן בעיניי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ..... אמ, כן.... למה מצפה בשבוע הבא? שהפיאות והקרינולינה שלי יגיעו אדם שעשה לך את השבוע? Oh, you know. תמונה? קצת מתתי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif טוב זה מכיוון, שאנחנו חברה שוויונית

או משהו קישקושי כזה. משהו טוב שקרה השבוע? אה, הייתה לי הגשה מעולה בכיתה :). משהו רע שקרה השבוע? התפרק לי הסבל של האופניים עם הארגז הירוק מאחורה והנסיעה של החצי שעה הבייתה קירטע לי בלי סוף. עד שהוא נשבר כליל והייתי צריכה להחזיק את האגז עם יד אחת כל הדרך הבייתה -_- *מקטרת* שיר השבוע: הוא לא יודע לננגן פסנתר\שממל סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קומיוניטי! כן! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אה. מחזה יווני. כמה עצוב. בילוי השבוע? סוף שבוע מרתון ד"ר הו- אני חנונית! התחדשות השבוע? אה, מליון סוגים של סרגלים ככל הנראה לשירטוט ורישום. ציטוט השבוע? " לא כי גם ... אני כל הזמן נסתכלת עליו וחושבת על השואה" "... אתה דור שלישי?" "מה זאת אומרת? עליתי ממיידנק" קוספליי השבוע? אה. משהו מימי הביניים? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שירטוט טכני ארור של קוביות. למה מצפה בשבוע הבא? לתפור חצאית מהמאה ה18! כן! אדם שעשה לך את השבוע? אמא באה לבקר :) והביאה שוקולד! תמונה?

Inimi

New member
ואיי קומיוניטי

אני תמיד מפספסת את זה אבל זו נראת סידרה ממש טובה XD ולול!!! מי הכין את הקפוצ'ון הזה D: גם אני רוצה!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הפרק האלווין האחרון- גאוני!

ואני הכנתי אותו.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif קומיוניטי

אני מחפשת אנשים בנרות שרואים את הגאונות הזו

SHE RA

New member
סכמש ..

משהו טוב שקרה השבוע?עברתי בסיס.. משהו רע שקרה השבוע?פקקים... שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:XXXHOLIC ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?- בילוי השבוע?- התחדשות השבוע?- ציטוט השבוע?" היית צריכה להכניס את הקוד הזה קודם .. אה טוב.. עשיתי את זה לפני" (2 בנות מדברות על משהו במחשבים) קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?קשקושים בפנקס.. למה מצפה בשבוע הבא?לחזור הביתה XD אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

rukia chan

New member
נמפף~ ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? הזמנתי פיאה! משהו רע שקרה השבוע? נהגים ישראלים = בהמות. שיר השבוע: what have you done - within temtation ו- run joey run גרסת גלי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שאלה טובה. מרלין? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הטיגריס הלבן. בילוי השבוע? חברה ישנה אצלי ויצאנו לנמל. התחדשות השבוע? "על הלחם לבדו"! ספר לחמים שחיפשתי ולא מצאתי והיום מצאתי אותו ^___^ ציטוט השבוע? "הוא הוציא כיס מהינשוף" [הכוונה: להאגריד היה ינשוף בכיס של המעיל] קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המשכתי את החצאית-קוספליי שלי. והתחלתי לכתוב סיפור חדש!!111 למה מצפה בשבוע הבא? להתקדם בקוספליי ודחוף. אדם שעשה לך את השבוע? נטע [החברה שישנה פה]. תמונה? ~

Ayelet chan

New member
מיפ~

משהו טוב שקרה השבוע? מאיה באה לישון אצלי 3> והיה טיול יחידה משהו רע שקרה השבוע? ריבים על שטויות במשרד עם פרחות שיר השבוע: מיקי, איזה חרא שיר. XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מרלין 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מארס זה חופר על אופנועים. בילוי השבוע? טיול יחידה ומאיה ישנה אצלי~ התחדשות השבוע? בגדים D: ציטוט השבוע? "תראה אבא!" ~מראה לו את המכנסיים של הקוספליי~ "תתחדשי!" "...מה תתחדשי, תפרתי את זה הרגע! XD" "אה..." קוספליי השבוע? אמ עבדתי על שלי XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי שאני עובדת עליו רק בסופ"שים ובגלל זה הוא מתקדם לאט XD למה מצפה בשבוע הבא? הארי פוטר עם קירה! 3333> יאי גייפורןןןן אדם שעשה לך את השבוע? מאיה 3> תמונה? יאי מפל מהטיול D:

akirekaeru

New member
חוש ההומור נקלט אצל ילד מהוריו בערך בגיל 3.

משהו טוב שקרה השבוע? ראו בילוי השבוע. משהו רע שקרה השבוע? שבוע די יבש, אבל שום דבר רע מדי.. ^^ שיר השבוע: סיגליות (דייוויד ברוזה) - "..מי בתשיעי בכל נובמבר / בלי ברכה, בלי שם, בלי רמז / שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט.." סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אני צריכה לסיים את הארוהי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עדיין ב"אמני הזכרון", אבל קראתי את הכרך השלישי של "טריניטי בלאד", ולקראת סיומם של "אולימפוס" (עמוק! כל כך יפה.) והכרך השמיני של Vampire Knight. בילוי השבוע? ההצגה "השוטר אזולאי" עם אמא.. ^^ ציטוט השבוע? *"לטוס עם כפפות, זה כמו לעשות אהבה עם בגדים." עמוס ידלין *"I'm as sharp as an un-dull knife!" פוסידון מאולימפוס *"תאכל מהכלי! מה נהיית אינטליגנט?!" אבא מעיר לאח על זה שהוא שם אוכל בצלחת. קוספליי השבוע? למרות שהכנפיים מזוייפות - http://cosplay-gen.deviantart.com/#/d32hhhd תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התעסקתי קצת עם המסכה.. היא יצאה די על הפנים.. (חה חה) למה מצפה בשבוע הבא? תורנות מטבח..? תמונה? לא הפעם, מצטערת.

akirekaeru

New member
מסתבר שהיה טייס בעברו

הוא בא לטוס אצלנו, בטיסת פרידה מחיל האוויר. שיחזרו לו את מלחמת יום כיפור, או משהו. (הבנתי גם שהוא כל הזמן תיקן אותם "לא, זה היה בעצם ככה..") מישהו שאל אותו למה אין לו כפפות לטיסה..

akane

New member
גם אני רציתי לשים את זה כקוספליי השבוע~

אם כי קצת מבאס שיש שם הרבה הרבה יותר פוטושופ שם מאשר תחפושת :/

happy berry

New member
טיהיהי../images/Emo210.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משכורת!! הפאה שלי הגיעה!! משהו רע שקרה השבוע: הפאה שלי הגיעה, כתומה:| שיר השבוע: "מחכה" של ריטה. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: וואלה לוידעת. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך לצביעת פאה, את fool's errand ו golden fool שוב. בילוי השבוע: עבודה,העמדת פנים שאני תופרת קוספליי,שוב עבודה וכן הלאה, וגם, נסיעה לחור שכוח אל בפתח תקווה, כדי להביא את החבילה שלי. התחדשות השבוע: פאה, fools fate ו golden fool, וגם alice in wonderland שכולל בתוכו גם את through the looking glass ציטוט השבוע:~ קוספליי השבוע:~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע: הממ, התחלתי ציור של fool, תפרתי חלק זניח למדי בקוספליי, ניסיתי לפסל תליון לקוספליי,פעמיים, וזה נשבר, צבעתי וסיפרתי פאה. למה מצפה בשבוע הבא: לעבוד, לתפור, לחיות קצת. אדם שעשה לך את השבוע: הבוסית שלי, אנשים רנדומלים בעבודה, המוכר שעובד בצומת ספרים אצלנו ודאג שהספרים שהזמנתי יגיעו תוך שבוע וחצי! (איזה מלך!) תמונה: ביקשתם,תשאו בתוצאות.

rukia chan

New member
אמג, צבעת פיאה?! ../images/Emo103.gif

ממש רציתי לעשות את זה בקוספליי הקודם ופחדתי שייצא זוועות! באיזו שיטה השתמשת? איך יצא? מה הצבע המקורי של הפיאה? [לבן?]

happy berry

New member
עם דיו,מהול באלכוהול.

צבעתי את כולה ככה שאין סיכוי שזה יצא לגמרי זוועות.XDD בעיקרון אמורים לרסס את הצבע, אבל לא היה לי בקבוקון ספריי כזה,אז פשוט מרחתי אותו. הצבע המקורי שלה כתום באדו כזה. הצבע הנוכחי- אדום כהה אבל לא אדום מספיק אז אאלץ לצבוע אותה שוב.

rukia chan

New member
איזו דיו? ../images/Emo103.gif

הזמנת את הדיו הזאת מחו"ל שממליצים עליה [דומני שקוראים לזה WF INK] או שהוצאת דיו מטושים/עטים? [נ.ב: את השפריצר אפשר לקנות במספרות ולעתים גם בחנויות הכלבדולר, הכל בשנקל, הכל בשקרכלשהו וכו'. זה לא עולה הרבה וזה יעיל בטירוף]. סורי שאני מציקה, אני פשוט מתה לנסות את זה בעצמי מתישהו ^^"

happy berry

New member
דיו כזה, לא זוכרת...

משהו..ווינטון? ווינסטון? ווינסון? משהו באזור.. קניתי אותו מחנות אומנות שיש לי קרוב לבית.. עכשיו רק קניתי שפריצר, בפאה הבאה שאצבע (והיא כבר פה) אשתמש בוXD..

למעלה