סכמ"ש!!!

SunsRequiem

New member
סכמ"ש!!!

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Ayelet chan

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי כרטיס ואני יכולה להתחיל את התפקיד שלי! ועשיתי דברים בקוספליי~ משהו רע שקרה השבוע? אני יכולה להתחיל את התפקיד שלי ): והאע הייתי חולה ואני עדיין לא מרגישה משהו שיר השבוע: Time warp סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גלי היה נחמד. אבל מרלין 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? חוברת מעפנה של סאפ בילוי השבוע? תפירה~! התחדשות השבוע? כרטיס! ציטוט השבוע? ~ קוספליי השבוע? עבדתי על שלי~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי שעבדתי עליו עכשיו כל היום! D: למה מצפה בשבוע הבא? ליום שבת שאני אהיה מספיק ערנית כדי לעבוד עוד על הקוספליי! אדם שעשה לך את השבוע? המכונת תפירה 3> תמונה? ~

HetareFlora

New member
פורו פורו

משהו טוב שקרה השבוע? שבוע נחמד. היה לי מבחן שהלך יותר טוב משחשבתי, בהתחשב בזה שלמדתי אליו רק שעות ספורות. XD משהו רע שקרה השבוע? הצעת מחקר אעעעעעעעעעעע. לא רוצה!!!!!! וסתם בסוף לא הלכתי לשום דבר שרציתי לבוא אליו ואני מרגישה שאנלא מתקדמת לשום מקום עם התכנונים שלי. שיר השבוע: 2NE1 - GO AWAY סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קוראגאהימה, על טבעי ובאקומאטסו. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי לקרוא את "אסיר מלידה" שמצאתי לגמריי במקרה. XD והתקדמתי בסאנגוקו סטרייז!!! *______* נננג נובונאגה בילוי השבוע? ... החיים החברתיים שלי נכשלים חזק. D: אה... ראיתי את ליז ביום ראשון? XD התחדשות השבוע? אמממ.... וואי שכחתי. בטח היה משהו. ציטוט השבוע? לא זוכרת קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/334035/ *עוד בשוק* XDDDD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מלא פרילים... אה והכנתי שני כפתורים מפימו, אין לי כוח להעלות למה מצפה בשבוע הבא? שיזמינו לי קרינולינה!!! ואולי אני אמרתן באקומאטסו. אדם שעשה לך את השבוע? אח שלי והפרצופים שלו. תמונה? נו אין לי כוח!

HetareFlora

New member
זה ממש מגניב XD

אני אוהבת למצוא כאלה דברים ראיתי אפילו כמה של אינביידר זים אבל הם לא היו כאלה טובים, וכולם של גיר. |:

rukia chan

New member
אני גם אני גם! ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? כל הסופ"ש! משהו רע שקרה השבוע? הקידום במשרד קשה יותר משחשבתי שיהיה, בתחומים שלא חשבתי שיהיה לו קשר אליהם. אבל עובדים על זה ^_^ שיר השבוע: billionaire בגרסת גלי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: vampires suck ומרלין ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? למרות שסיימתי בתחילת השבוע, mockingjay. בילוי השבוע? מסיבת האלווין ומפגשהם אצל הייק. התחדשות השבוע? שני זוגות מכנסיים, חולצה ותיק! D: שבוע פורה. ציטוט השבוע? "אני פדופילית סגולה שלום הגעת לקו החם מדבר ברני. ליחסים הקש שש שש שש, לכורדיות הקש שש". "אני... אבל לא על חתולף וכן על כורדיות." "אני ג'ייקוב השעיר על אדוארד המנצנץ כורדים יפהפיים לאללה וואכבר". קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? דף הסבר לנחפפות שעשיתי במשרד? XD למה מצפה בשבוע הבא? וואי, האמת שלכלום, איזה באסה X__X אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שהיה במסיבתהאלווין וכל מי שהיה במפגש. תמונה? פרופיל חדשה ^_^

Lightning9

New member
אומגאגד אני עייפה!!

וזה לא חדש משהו טוב שקרה השבוע? לאחרונה השבועות שלי פשוט נהיו טובים בכלליות.... כיף כללי שכזה. הכל היה טוב משהו רע שקרה השבוע? לא התעוררתי יום אחד לביצפר P: והוצאתי המון כסף על בדים X____X שיר השבוע: ---- סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: GLEE!!!!!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הדיאס שלי D: בילוי השבוע? מד"א, בהחלט. והמסיבת הלוואין שהייתה פצצה. ואומאגאד הדרכתי!!!!!! זה היה כיף התחדשות השבוע? בדים, ודברים סודיים לקוספליי ^_______^ ציטוט השבוע? "You MADAfucker!!!" קוספליי השבוע? ---- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא עשיתי שום דבר, רציתי היום אבל קראו לי למשמרת. אז אולי בהמשך השבוע למה מצפה בשבוע הבא? תרגיל, תרגיל אחר, מד"א, עבודה חדשה [עוד אחת], יום רביעי [חוחוחו] ואולי עוד הדרכות :) אדם שעשה לך את השבוע? אוממממממ שחף, נשמתי הטהורה שנתן לי להדריך איתו. ואדון זוקו היקר תמונה? איןןןןןןן

chibi ritsuka

New member
אחד המוצלחים

משהו טוב שקרה השבוע? שלוש מסיבות ביומיים. משהו רע שקרה השבוע? ללכת לאיבוד בדרך למסיבת של ליעד שיר השבוע: הקסטות בערבית שקניתי ביפו בילוי השבוע? שני ימי הולדת והמסיבה אצל ליעד. התחדשות השבוע? היום מצאתי מלא קסטות ברחוב. ציטוט השבוע? "אוי חסמו את איילון צפון, טוב נו תוך שניה אני אמצא דרך להגיע לבית של ליעד" - תיאודור אברהם. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/costume/294485/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? איפה אני ואיפה היצירה. למה מצפה בשבוע הבא? לקנות שטויות לקראת הצבא. אדם שעשה לך את השבוע? חח לירון וסער באוטו.

Kienai Negai

New member
עונה :)

משהו טוב שקרה השבוע? התחדשתי בהמון בגדים!! :D ו..סוף סוף החורף מגיע. משהו רע שקרה השבוע? חולה. עדיין. ): שיר השבוע: Universal Bunny בגלל תאיר, אפילו שעברה איזה שנה מאז שחרשתי עליו XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סיימתי ריווצ'ים של היגוראשי ואוטנה. והתחלתי ריווץ' מאקרוס!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? X\1999 כי סיימתי את טוקיו באבילון :D בילוי השבוע? קניות?XD התחדשות השבוע? בגדים 3333> ציטוט השבוע? לא זכור לי כלום קוספליי השבוע? http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/266/0/5/sailor_moon__stop_daydreaming_by_vandorwolf-d2zblie.jpg מקסימה. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יוקו למה מצפה בשבוע הבא? יום שלישי, תל אביב!! :D קונה בדים לחנוכה, הנאמי ולפרוייקט ראנקה! (XD) הולכת לקנות בדים לכמה שיותר תלבושות שלה כי ממש נתנו לי חשק וכי תמיד רציתי XD אדם שעשה לך את השבוע? אמא שלי 3> תמונה? XD

WayToDawn

New member
דיגי דינג דינג דינג~

משהו טוב שקרה השבוע? אמ...לא יודעת, היה שבוע רגיל XD" משהו רע שקרה השבוע?אמ, כנ"ל, אני מניחה. רגיל XD" יואו, ממש נדיר שאנלא זוכרת שום דבר ספציפי לשני הדברים. שיר השבוע: Heartbreaker של GD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: יו-טיובים ראנדומאליים של הופעות ואנשים עושים קאברים של ריקוד? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי להשליםDolls לקראת חנוכה. נזכרתי למה אני אוהבת תמנגה הזאת כל כך 3> בילוי השבוע? לא משהו היסטרי XD" התחדשות השבוע? הפאה הגיעה, והיא יפה 3> ציטוט השבוע? "כשאני חושבת על חתול אני מקבלת קונוטציות של משהו חמוד וקטן וצמרירי. או שמן ומפונה, אבל מי ירצה כזה סאמא?" קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2749240/ מדהים. ממש חבל לי שלא מתרגמים בכלל תמנגה הזאת ;; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? או, הרבה! התחלתי תפרוייקט גמר. ציירתי משהו וצבעתי עם צבעי מים. הבסיס של הג'קט לחנוכה מוכן. וריקוד נחשב? למה מצפה בשבוע הבא? אמ, אני ברומא. מקווה P: אדם שעשה לך את השבוע? IDK.... תמונה? אמ, התלבטתי איפה מה לשים, בסוף הלכתי על הציור ולא על הפאה.

HetareFlora

New member
..........

וואו, אני קוראת תציטוט וזה לא נשמע לי הגיוני אפילו. ואני זו שאמרה את זה.

Mana Sama

New member
יאי ^^

משהו טוב שקרה השבוע? התחלתי ללמוד,אמג,מסתבר שזה טוב O: וליאב היה פה וההי ממש כיף ^^ משהו רע שקרה השבוע? הפסדתי את המסיבת האלווין בגלל שטות מטומטמת ונדפקו לנו האפשרויות לצאת גם בשישי שזה היה ממש מבאס >< שיר השבוע: אין ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ג'קיל ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שטויות בקומונה של המכללה~ בילוי השבוע? לימודים,רחובות עם חברי הלהקה של ליאב אצל הסולן בבית,ת"א היום~ התחדשות השבוע? שומדבר מיוחד ציטוט השבוע? כפיר (המרצה שלי) מדבר על הסרט טרון.."כפי שאתם רואים הסרט משלב בו תלת מימד..ועכשיו הולך לצאת לו סרט המשך בת-ל-ת מ-י-מ-ד! אתם יודעים מה ההבדל?" לול,הוא אמר את זה בטון של קריין טריילרים..זה היה ממש משעשע XD קוספליי השבוע? כלום תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אנימציה ראשונה בסטופ מושן,יצא לנו ממש משעשע! ^-^ למה מצפה בשבוע הבא? ליום חמישי ^^ לימודים+הופעת השקת אלבום של הלהקה של ליאב אדם שעשה לך את השבוע? ליאב ואנשים נחמדים מהמכללה ^^ יש לי אחלה מרצים D: תמונה? אין לי כוח >:

rocket

New member
באיחור ....

משהו טוב שקרה השבוע? - נסעתי לירושליים עם חברים, כל השבוע הכינו לי אוכל והאכילו אותי בדברים טעימים משהו רע שקרה השבוע? - לא הייתי במסיבת הלוואין של הפורום, יום שהיה צריך להיות מוקדש לתפירה בוזבז על כאבי בטן ולמדתי שוב שאני מאוד רגישה ליותר מדי דברים ואני לא יודעת איך להפסיק את זה שיר השבוע: וואו, היה משהו. ושכחתי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: "המפץ הגדול" ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? - "מדריך לאיפור נכון בקוספליי" XD בילוי השבוע? - נסיעה לירושליים התחדשות השבוע? קרפ צרפתי. וגם את זה קנו לי >_> אני מרוששת. ציטוט השבוע? "im gonna take this chips, and EAT it" קוספליי השבוע? http://kirawinter.deviantart.com/art/Howl-s-Moving-Castle-163578927?q=favby:MeiHidoko/41348860&qo=3 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? רק התקדמות קצת במה שאני תופרת בשיעורי תפירה למה מצפה בשבוע הבא? לתפור. אדם שעשה לך את השבוע? נבט 3> שבכלל לא כותבת פה אבל אני עדיין מתה עליה. תמונה? שלי? אין.

למעלה