סכמ"ש

Bi Free

New member
סכמ"ש

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: התחדשות השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: המלצת השבוע:

Bi Free

New member
מסכמ"ש

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: התחלתי לעבוד בצילום הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: טעות האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע:היא שיר השבוע: Oasis- wanderwall מאכל השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: חברים התחדשות השבוע: התחלתי לפתח את הרעיון לצילומים לתערוכה -------------------------------------------------------> משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שתתחיל השנה (או שלא?) תמונת השבוע: המלצת השבוע: תהנו מהחיים! הם קצרים!

Bi Free

New member
תודה!

מוזמנים לראות אותי בעבודה זה בליין החדש של ההופעות במרכז הגאה בתל אביב. כל חמישי ושישי אלון

sutul

New member
הינה משהו שלא עשיתי הרבה זמן

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: ממ... לא קרה שום דבר מדהים (שזכור לי) הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: זה שלא קרה שום דבר מיוחד.. מצ'עמם!!!! האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: חבר טוב שלי אלי אולי הוא חופר שכל מיקצועי אבל הוא בחור טוב אנימה השבוע:Nyan Koi! מאכל השבוע: פשטידת כרובית וברוקולי שהצליחה לי לא רע ספר השבוע: ספר מתכונים מזרחיים (אוריינטלים) התחדשות השבוע: לא השבוע אבל מילא.. שני פרגודי SUJI שחיפשתי לקליניקה שלי.. הם קצת פגומים אבל אפשר לתקן אותם יפה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אני חושב שהסרט שאחותי עזרה בהכנתו אמור להופיע שבת הבאה בערוץ 2 תמונת השבוע: המלצת השבוע: להשתמש בשתי אבקות כביסה שונות לכהה וללבן

eli the lich

New member
סיכום שבוע

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: פגישת לחץ ביום ראשון הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע:וירוס בבטן האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: ידידה שהודיע לי שהתחתנה שיר השבוע:I WANT TO BE LOVE BY YOU מאכל השבוע: פיתה סרט/ספר/סדרת השבוע: HARY POTER... התחדשות השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:קצבה תמונת השבוע: שרה נתניהו המלצת השבוע: לנוח

lily kane

New member
מסכמש"ת ../images/Emo68.gif

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הייתי צריכה לעשות מצגת לכיתת ציור שבן היתר גרמה לי לצאת מהארון מולם
זה הלחיץ אותי ברמות אבל זה גרם לי להרגיש הקלה גדולה אחרי, הייה שקט תעשייתי אחרי אני מקווה שיצא בסדר אבל לפחות המורה מרוצה ממני
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: סרט השבוע לא הוקרן כיוון שהייתה תקלה בחשמל וטרטנו שעתיים בשביל כלום
האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע:אפרת-כי היא סבלה תמונות שאף עין אנושית לא אמורה לראות ויצאה שלמה יותר ממני בעניין. שיר השבוע:Garbage-I'm only happy when it rains מאכל השבוע: לחם כפרי שבתוכו בחלק אחד חמאה ועגבניה ובשני גבינת שמנת וסלמון
סרט/ספר/סדרת השבוע: ספר השבוע: צחוק בחשיכה-רנן יעל ,לא ממש יצא לי לראות טלווזיה אז אין סדרה התחדשות השבוע:יש לי מצלמה חדשה-Fuji FinePix S2000 HD
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיעור צילום, ומסיבה שידיד שלי מתכנן כבר חצי שנה בסופ"ש
תמונת השבוע: חשבתי להעלות את המצגת אבל היא חורגת מהגודל מי שרוצה שישלח לי מסר עם המייל אז אוקי תמונה
מה אתם חושבים עליה? המלצת השבוע: תעשו יותר איקונים בסכמ"ש שהוא יהיה שמח ועליז

sutul

New member
תתחדשי על המצלמה

מהיא אותה כיתת ציור?.. את מעבירה אותה?

lily kane

New member
תודה

אני לומדת אמנות באוניברסיטה
ככה אתם שוכחים אותי זה בערך הדבר הראשון שספרתי וזאת כיתה של שנה שלישית

למעלה