סכמ"ש

Bi Free

New member
סכמ"ש

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: התחדשות השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תמונת השבוע: המלצת השבוע:

Bi Free

New member
מסכמ"ש

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: נסיעה לירושלים הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: צינון האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: היא יודעת מי היא... שיר השPlacebo - Special Needs full album version . מאכל השבוע: גלידה מאלטיז של בן אנד ג'ריס/מרק עוף סרט/ספר/סדרת השבוע: גיבורים התחדשות השבוע: קשר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מעבר לירושלים? תמונת השבוע: המלצת השבוע: אל תפחדו להגיד את מה שיש לכם על הלב!

Bi Free

New member
ממשיך ממשיך

ממולץ לחזור בחום יש מצב למשהו שקשור לבי....

lily kane

New member
מסכמש"ת

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: התחלת שנת הלימודים הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: המעבר למעונות פיזית וסידור של עשרות שקיות וארגזים כבדים באובססיביות מטורםת האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: סבתא מצד אמא שהכריחה את כולם להביא לי כסף כדי שאני אוכל לקנות מצלמה. שיר השבוע:Wolf and Raven by Sonata Artica מאכל השבוע:מ עוף ותפוחי אדמה תוצרת סבתא! סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט: שומרת אחותי (לכו לראות!) על תקן ספר אני לוקחת את המנגה (קומיקס יפני) דוקא: seimaden -על בן שמסכים להפך לשד מחכה אלפי שנים לגילגולה הוא הפך לשד חשוב ורב עוצמה אך עכשיו כשנפשה קיבלה גוף חדש האם תוכל באמת ובתמים למסור את ליבה ליצור חשוך כל כך,כמובן שמכאן זה רק מסתבך עוד התחדשות השבוע:מצלמה!!! (בתקווה) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לראות את הסרט ממזרים חסרי כבוד תוך כדי החזקות יד וליטוף שיער לאפרת הסקסית :) תמונת השבוע: משהו עצוב המלצת השבוע: כשיש לך פחדים,עדיף לדבר על זה תגלה שאתה לא היחיד עם פחדים בעולם

שחשוחון

New member
עשרות שקיות וארגזים כבדים

לוקחים שני ארגזים, תיק+ קלסר ציוד כתיבה, מחשב נייד/ רגיל, כמה כלי אוכל וזהו

lily kane

New member
זה היה שני ארגזים ו10 שקיות

אין לי מחשב נייד אני משתמשת במחשבים במעונות זה לא כמה כלי אוכל זה כל כלי האוכל כי לשתופות שלי לא היה כלום כמעט בגלל שהן כנראה חשבו כמוך וכי לבשל זה יותר זול ואישית אני חושבת שהערה הזו נובעת מכך שאתה לא אישה הרשום שקיבלתי ממך אישית זה שאתה לא משתמש בהרבה ביגוד נשי,ביגוד רגיל,בגדים לכל השנה כלומר גם לקיץ גם לחורף תכשירי קוסמטיקה בשמים, ודברים לימים האדומים. נוסף לכך אני לומדת אמנות ותיאטרון אז אני חייבת מספר בגדים תאטרלים מחזות וספרים שאני אצטרך בדים קנבס שקניתי כי הבדל בין שם לראשון הוא כמעט חצי מחיר את הארגז כלים עם צבעי השמן צבעי האקרליק ועוד אה וכמובן שכחתי את התמונות והפוסטרים כי אחרת זה יראה לי מנוכר ואני לא אצליח להרדם בכלל אני חרדתית וצריכה להרגיש בטוחה שהכל במקום

blackwish

New member
../images/Emo13.gif

לא היה סרט ולא החזקת ידים, אפילו לא צרחתי. לגבי ההמלצה נראה לי שהמלצת השבוע שלי הפוכה לגמרי.

blackwish

New member
אני כבר לא מאמינה להם../images/Emo3.gif

כי לא כל אחד ראוי לחשיפה שלך

TerryKasper

New member
חהחהחה! האינטרנט חזר D:

הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: חזרתי ללמוד בבצלאל~ [עם שותפים מוצלחים יותר] D:
הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע: נאלצתי לוותר על קורס שרציתי ולהכנס לשניים שכלל לא מעניינים אותי, ורק בשביל לא להשאר בקמפוס לשעתיים וחצי חלון.
האיש/ה שעשה/תה לכם את השבוע: תני האני~ ואיתו שותפי למעונות כפר-הסטודנטים [:
שיר השבוע: Rock It - Gorillaz
מאכל השבוע: ביצי חופש!
סרט/ספר/סדרת השבוע: בטמן המצויר, הישן והטוב.[..והעונה השלישית של האוס].
התחדשות השבוע: שנה ב'! שיעורי בית!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: קארינייט חוגגת שבת אחרונה בקורס, ואנחנו נאכל סושי יחד D:
תמונת השבוע: כל מיני ג'פאר.

uvita

New member
כן!

חח..שחכתי שאם מישהו מכיר אותי דרך עינב הוא בטחמכיר אותי בתור "סיגי". שמור על עינב! שלא תעשה שם יותר מידי שטויות! ומסור לך חיבוקים ומשמושים ממני XD

למעלה