סכמ"ש

Hasselblad

New member
סכמ"ש

יווו אני כל כך עצלנית אולי למישהו יש כח לעשות סכמ"ש?

deisy

New member
מה נהיה? נדבקת מניר? ../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

בבקשה! כולל "הפדיחה השבועית"
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: - נתתי מתנה:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

deisy

New member
יללה מסכמשת!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישי נחשב? - ערב ראש השנה!
- התעצבנתי בגלל:מישהיא מעצבנת!
- התאכזבתי בגלל: לא זכור לי משהוא מיוחד - בכיתי בגלל: כאב
- הדבר שהכי הצחיק אותי: שמאיה ישבה על האוכל של איריס
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: החג עבר בשקט ונעים.
- הפדיחה השבועית שלי: היתה לי! אני בטוחה! אבל לא זוכרת
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: הפילגש האחרונה. - הסרט הכי טוב שראיתי: שלוש אמהות! - הדבר הכי טעים שאכלתי: ארוחת החג - הלשון והבקר של מאיה (איריס הפסדת!!!
) - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: הקטנה שלי צועקת: "אמא! אני אוהבת אותך"
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה שלי
- רציתי להגיד תודה ל: נעמה שעשתה לי חיוך
טל
והאחיות שלי
(סיו את כלולה באחיות שלי....) - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהחגים יעברו בכיף! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: ראשון נראה לי... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): דוג'
- באיזו רמה אני היום: 155 - כמה רמות עליתי: 1
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: דודו - מכרתי: מלאאאאאא
חנות זה כיף!
- קניתי: סקרול לסטף שלי
- מצאתי: כל מיני - נתתי מתנה: נתתי בעקיפין תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 156? בטח ....
- אסיים את הקווסטים: אין קווסטים לרמות האלה!
- אתחדש ב: עוד סקרול לסטף שלי! - שונות: אני מאוהבת בסטף שלי!
שעלה רמות לבדו! - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: סיון - תעשי חיים בחו"ל! יעלי - תעשי חיים בחו"ל! ותפסיקו להשאיר אותי פה לבד בארץ

Don Nirtin

New member
סכמ"ש בסימן- איציק, איפה השחקן השבועי?!../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: סופ"ש. יותר מדי אוכל. - התעצבנתי בגלל: אוכל. כמה אפשר. - התאכזבתי בגלל: לא התאכזבתי בכלל! - בכיתי בגלל: נה, בנים אינם בוכים. - הדבר שהכי הצחיק אותי: יותר מדי.
בעיקר זה שנאי שר קריוקי
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: קריוקי. - הפדיחה השבועית שלי: ליפול על הרצפה ולחשוף ישבן חצי גלוי בפני המשפחה. כן. נכה עד הסוף F3 - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: בדד לי אלך... בדד בדד בדד.... - הספר הכי טוב שקראתי: אפשר הספר הכי לא נקרא?
- הסרט הכי טוב שראיתי: אין לי דעות. כנראה להתעורר אתמול בבוקר. - הדבר הכי טעים שאכלתי: ממרח כבד. פאק איט. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אין - הדובדבן בקצפת היה: העובדה שהיה על האש. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחהההההההההה - רציתי להגיד תודה ל: סיוון על זה שהיא עצלנית, גלית על זה שהיא מתנדבת לחסל קפטן מסוקס, ונעמונת על זה שהיא כזו. אנד דה ווינר איז..... - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה קצר. אה רגע, הוא כבר קצר. סכמ"ש ביום שלישי? F3 השבוע במשחק: לא שיחקתי השבוע
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 112? - אסיים את הקווסטים: TT אני מקווה. - אתחדש ב: כסף.
- שונות: האלופה זה חרא. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: Have nice day!

Hasselblad

New member
מסכמש"ת

השבוע בחיים: עמוס עמוס עמוס - היום הכי כיפי היה: ואוו שאלה קשה... הממממ ראשון כי לא עבשדתי - התעצבנתי בגלל: שאמא שלי נדיבה מידי - התאכזבתי בגלל: שאחת החברות הכי טובות שלי לא באה איתנו למסיבה שהיתה בכינרת בגלל החבר שלה (וזה היה מפגש נוסטלגי של כלללל החברה מפעם ורק היא היתה חסרה) - בכיתי בגלל: כשהיה גשם היסטרי בלילה ויצאתי לסגור את החלון של האוהל ודרכתי על איזה שורשים של עץ בחושך ונחתכה לי הכף רגל. - הדבר שהכי הצחיק אותי: שחבר שלי ראה את המייפל פתוח ושאל אותי מה שלום הבואש. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא הרגשתי טוב עם עצמי אני חרא בן אדם - סתם סתם לא היה לי מה לכתוב - הפדיחה השבועית שלי: המממ בוא נראה... אני בטוחה שהיה משהו אבל אני לא זוכרת - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Help - The Beatles - הספר הכי טוב שקראתי:לונלי פלנט של פורטוגל נחשב? - הסרט הכי טוב שראיתי: בקושי ראיתי פרסומות אפילו - הדבר הכי טעים שאכלתי: הממממ ארוחת חג! הדגים של ניסים! אהה אוי גם אתמול אכלתי אוכל טעים.. היינו במסעדה המממ סטייק טעים טעים - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:I wish that I could fly Into the sky So very high Just like a dragonfly I'd fly above the trees Over the seas in all degrees To anywhere I please - הדובדבן בקצפת היה: זה לא העונה של הדודבנים לא? - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: טוב הפעם הכבוד הולך לאיציק וקים כי רק הם מבינים כמה חשובות שיחות המצרכים! אהה ויונתן לך מגיע רק כי שילמתי 84 שקל לבירה!!!! - רציתי להגיד תודה ל: טל סתם כי אין עליו - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: המממ פורטוגל...שמש...ים...שקט....יאייייי חופש!!!!!!!!!!!!!! השבוע במשחק: לא ממש היה לי הרבה זמן למשחק - היום הכי כיפי: ראשון.. רק חזרתי הביתה וכבר גל דאגה להעלות אותי רמה - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): המממ סוף סוף סיימתי עם הסקיל מייקר - באיזו רמה אני היום: 134 אני חושבת - כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אני לא ממש עשיתי כלום השבוע - מכרתי: המון - קניתי: נראה לי שלא קניתי כלום השבוע - מצאתי: אפילו לא חיפשתי - נתתי מתנה: לא שומרת תאי זיכרון לדברים כאלה תחזית לשבוע הבא: מקווה שהתחזית תהייה טובה ושתהייה שמש בפורטוגל - אעלה לרמה: לא ממש - אסיים את הקווסטים: הקווסט שלי הוא לחקור את פורטוגל - אתחדש ב: המממממ לא ממש - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: סורי שאני כמעט ולא פה בשבועות האחרונים יצא שהייתי עמוסה... הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה