סכמ"ש

Bi Free

New member
סכמ"ש

בגלל שבטח כולכם עכשיו אצל ארז אוכלים תפוח בדבש וכאלה אני אפתח שרשור סיכום שבוע עם עצמי... שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

uvita

New member
|עיניים אדומות מבכי|

שם לשבוע: שנה חדשה, מרגיש בדיוק כמו השנה שעברה. דבר טוב שקרה השבוע: נכנסתי לשנה החדשה עם אוריאל, ואהבה מחודשת. משהו פחות טוב שקרה השבוע: הכאבים. אבל לא העובדה שכואב, אלא העובדה ששוב כואב. אדם שעשה לך את השבוע: אוריאל. ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה) - -לא יודעת. ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: אין מה השגת השבוע? כלום. שיר השבוע? "מיגל" או איך שלא קוראים לזה, של עלמה זהר. אלבום השבוע? כלום. השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: --- שיר שאתה פותח איתו את השבוע? --- אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: --- איחולים לשבוע הבא: אין לי מצב רוח לאיחולים. תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

uvita

New member
תודה

אני ארגיש יותר טוב - הרי אין ברירה אחרת.

ElPelado

New member
מאמי שלי :\

יהיה בסדר, אל תדאגי. זה יעבור כמו שפעם הקודמת עבר. תחשבי על זה שאם פעם אחת זה עבר, אז זה יכול לעבור גם עוד פעם, והפעם זה יהיה הרבה יותר מהר. אני אוהב אותך שולח המון חיבוקים ונשיקות

uvita

New member
לא רוצה להיכנס לזה

למרות שכמה פעמים חשבתי לשתף את הפורום (לא כי אני חושבת שזה כ"כ מעניין את כולם אלא כדי להעלות מודעות ולשתף). אז אולי מתישהו..אבל לא עכשיו
תודה על ההתעניינות. יפיוף, זה נחמד לראות עוד כחול בפורום

SSAAMMEEYY

New member
אני מקווה שהכאב הזה יחלים מהר

וכמה שיותר מהר מה שזה לא יהיה

justmeandu4ever

New member
מסכמשת../images/Emo9.gif

בגלל שבטח כולכם עכשיו אצל ארז אוכלים תפוח בדבש וכאלה אני אפתח שרשור סיכום שבוע עם עצמי... שם לשבוע:טוב,נו..חייםXDDD דבר טוב שקרה השבוע:מפגשפורום!!!!
משהו פחות טוב שקרה השבוע:הבוסית שלי
אדם שעשה לך את השבוע:היו הרבה
ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה)"ניסע לצ'ילי הופ כולנו"
(ונצואלה
) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:אני לא אצטט..אבל
XDDD מה השגת השבוע?כיף!!!והרבה ממנו..וגם קול בטלוויזיה בדירה
שיר השבוע?ונצואלה!
אלבום השבוע?ליידי די,כרגיל
השבוע שבפתח:מה איתו?
משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:כל מיני.. שיר שאתה פותח איתו את השבוע?גידי-שרון ליפשיץ אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:כל מי שמעוניין,ויש כאלה שבמיוחד
איחולים לשבוע הבא:כיףףףףף!!!!!! תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.) סושי שהכנתי במפגש:]

Blackice

New member
מסכמ"ש (ביום שבת? לפני הערב? הייתכן? )

שם לשבוע: מפגשפורום
דבר טוב שקרה השבוע: מלא! עבדתי על שריון, מפגשפורום, סופ"ש עם מיכל, אימון איירסופט מעולה, מפגשים עם חברים בשישבת.. משהו פחות טוב שקרה השבוע: נהרסה לי פיסה של שריון- שעבדתי עליה הרבה זמן ובסוף הצורה ממש על הפנים, הצלחתי להציל חלק אבל חלק סתם ילך לפח.. אדם שעשה לך את השבוע: המ.. מיכל. וגם ילנה, האמת. ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "ארז, אתה די בן אחרי הכל..." חברה של אחות שלי מתפלאת שאני לא בת. מה השגת השבוע? הרבה חופש
שיר השבוע? פפפ אין לי כוח להמציא משהו השבוע אלבום השבוע? סאונטרק שחבר צרב לי, שהוא טוען שזה braveheart אבל אני חושב שזה יותר קרוב לסמוראי האחרון.. השבוע שבפתח: מילואים ויום כיפור! משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: המון אופניים ביום כיפור
שיר שאתה פותח איתו את השבוע? ^^ אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: חברים, מיכל. איחולים לשבוע הבא: יום כיפור שמח לכולם!

soul on fire

New member
*&^%$#@!

שם לשבוע: חופש =] דבר טוב שקרה השבוע: מפגש, ראש השנה ועברתי רק יום אחד =] אימון מעולה משהו פחות טוב שקרה השבוע: אין כאלה לדעתי... אדם שעשה לך את השבוע: מניחה שאארז ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) אין ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: גם.. מה השגת השבוע? תחתונים? שיר השבוע? אין אלבום השבוע? אין השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לעבור טסט!!!! שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אין אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: את כולם, כאילו שזה יקרה.. איחולים לשבוע הבא: בהצלחה תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

למעלה