סכמ"ש

ellapr41

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי שתי ידידיות טובות שלא ראיתי מזמן! נפגשתי עם חברות, וסתם ימים נחמדים!
משהו רע שקרה לך השבוע:כאבה לי הרגל...
שיר השבוע: Rooney - When Did Your Heart Go Missing
תוכנית השבוע: האוס, רוזוול, גוסיפ גירל.. (שום דבר חדש
)
סרט השבוע:עד שהמשפחה תפריד בינינו.. זה מה שרואים בביביסיטר..
ספר השבוע:אותו דבר כי לא קראתי בכלל השבוע!!
המלצת השבוע [כל דבר]: תקנו נעלי בית!!
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני אף פעם לא זוכרת!!!!
התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן באנגלית
...
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:במהירות מפתיעה!

MorraniChan

New member
../images/Emo41.gif|:{ )../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול הייתי אצל בני דודים מצד האבא; הבוקר הייתי בבר מצווה של בן דוד מצד האמא והיה פשוט קורע XD
משהו רע שקרה לך השבוע: פעם ראשונה בחיים שלי אושפזתי בבית חולים... היו לי כאבים ממש בלתי נסבלים בבטן ועדיין לא יודעים ממה זה ): עכשיו אני צריכה להיות בפיקוח של רופאים
שיר השבוע: זאת השאלה הכי קשה בשאלון הזה. ככה כל שבוע מחדש ><
תוכנית השבוע: האי :) סיימתי להשלים פרקים
סרט השבוע: אה... S:
ספר השבוע: ...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש בוגרים של ג'פטו D:
המלצת השבוע [כל דבר]: בנות, כשאתן בבר מצווה [עלייה לתורה] תכינו כמות עצומה של סוכריות, תחכו לרגע המתאים ופשוט בבת אחת תזרקו הכל על הרב! הוא זה שגורם לטקס הזה להיות כל כך ארוך ומשעמם! XD
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: *אחותי צעקה "אבא!! תפוס!!!" וזרקה את כל הסוכריות שלה עליו XD הוא יצא משם עם פנסים אדומים כאלה בצורת טופי XDD * "תחשבי מה יקרה לרב אם נזרוק עליו עכשיו סוכריה... בום. 'עייווה!!' " ציטוט של אחות אחרת P: יותר מצחיק אם הייתם שומעים אותה אומרת את זה..
תמונת השבוע: אין לי תמונות. עשיתי יוזר חדש במחשב
התוכניות שלי לשבוע הבא: לשרוד, להסתפר, ללכת למפגש ההוא, לעשות בדיקות רפואיות..
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היומיים האחרונים עשו לי את השבוע :) בכל שאר הימים הייתי כל הזמן מתחת לשמיכה בלי לזוז.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

MorraniChan

New member
מממ

כאבי בטן חזקים בצד שמאל. זה לא קשור לדברים נשיים [אם את מבינה למה הכוונה שלי XD] הרופאים לא ממש ידעו מה להגיד לי.. [טוב נו זה וולפסון. הם לא ממש בודקים. הם רק נהנים לכניס מחטים לידים תמימות של אנשים תמימים ><] דודה שלי היא פרופסורית כמה דרגות מעל רופא בכיר [כבר סיפרתי לך שהיא מאלה שחוקרים ומחפסים תרופה לאיידס?.. נדמה לי שכן S:] אז היא אמרה לי משהו שבחיים לא חשבתי עליו: יכול להיות שקיבלתי בתורשה את הרגישות שלנו במשפחה ללקטוזה [או איך שלא קוראים לחומר הזה שנמצא בחלב] אז היא נתנה לי כמה כדורים שאני לוקחת עכשיו ולמען האמת זה דיי עוזר *-* בנתיים אני בסדר :)

תרגישי טוב!!!!

הם לא בדקו , חשד לגבי הפנדציט? ולגבי דודה שלך לא סיפרתי לי..וואי איזה מגניב זה.. ואם יש לך רגישות ללקטוז....ברוכה הבאה למועדון ! חחח..אני גם רגישה למוצרי חלב, זה גרם לבעיה קטנה לצוץ לי שנה שעברה..^^".. בכל אופן אני מקווה בשבילך שזה לא זה..וסתם וירוס.. אגב...כדורים?...אני צריכה לברר לגבי זה גם..0.0 תרגישי טובב!!!!!!!!

nimix

New member
לי היה אפנדיציט ../images/Emo4.gif

באוגוסט 2005 , ובד"כ זה בא בגיל קטן יותר ( ממה שאני הייתי .. ) ו - כן זה בבטן התחתונה בצד ימין ! וזה כאבי תופת כאילו מישהו לוחץ לך על הבטן אבל אי אפשר לעשות כלום כדי לשחרר את הלחץ .. כלום חוץ מ... ניתוח .. לאחר 3 ימים בבית החולים ועוד 3 שבועות בבית ( לא לעבוד היה התענוג במקרה הזה..
) מרגישים יותר טוב אבל כמו שאת מתארת את זה - אצלך זה בצד שמאל אז כנראה שזה לא זה.. תמשיכי לעקוב ותרגישי טוב !!

MorraniChan

New member
אויי O:

טוב נו לפחות נהנת מהחופשה XD זה נשמע כל כך מפחיד! וכל כך כואב TT-TT טוב שזה נגמר P: תודה רבה :)

nimix

New member
../images/Emo215.gif

אני מניח שזה באמת נשמע מפחיד, אבל ככה זה בכל ניתוח אני חושב דבר אחד שאני יודע זה שבזמנו, חשבתי אך ורק על דבר אחד וזה להיפטר מהכאבים אז לא ממש חשבתי על העובדה שאני ממש הולך לעבור ניתוח .. עוד משהו מצחיק שהיה זה כשחזרתי לעבודה ואנשים שמעו על זה אז פתאום מגלים עוד אנשים שעברו אותו דבר ( אבל בגיל 9 או משהו כזה ) ומראים צלקות :) אבל למזלי אין לי צלקות בכלל ! זו היתה שיטה חדשה יותר... לילה טוב ... נ.ב. למה קרמבו? כי בא לי ... אבל איפה אני אשיג ב 2:30 בלילה ..

MorraniChan

New member
זה היה בצד שמאל XD

הפנדיצית?! O: חס וחלילה!!! הרופא שבדק אותי שאל אותי אם אני בטוחה שזה צד שמאל ולא ימין ואז הוא אמר "טוב נו... אם יכאב לך בצד ימין ויהיה אפנדיצית אז אני אנתח אותך D:" כמובן שהוא אמר את זה בצחוק XD כולם שם רק צחקו איתי כל הזמן. בהחלט אנשים חביבים P: כן. יש כדורים. לוקחים לפני כל מוצר חלב שאוכלים או בזמן שאוכלים.. תודה!

סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: הממ..מפגש חונכים של מד"א.. משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן על המפגש הראשון של החונכים..הלך..הלך... : (.. שיר השבוע: יצירה של שופן *_* תוכנית השבוע: הממ.. סרט השבוע: ביוולף!! סרט יפה יפה! ספר השבוע: הממ..עדיין " שליחותו של רוצח"/רובין הוב משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מפגש בג'פטו : ), המשך מפגש חונכים במד"א, בחירות במד"א חח ^^" המלצת השבוע [כל דבר]: תמיד לבדוק שיש לכם מטריה בתיק תמיד!!..אתם לא רוצים להתקשר למישהו ולומר את הדבר הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: " את לא מבינה מה קרה!!!!11 יצאתצי מהאוטובוס!ונפתחו ארובות השמיים!!!!!111 כולי נרטבתי!!!!11#@" תמונת השבוע: אין ^^" התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים את שליוחות של רוצח, ל*נסות* ללכת לחדר כושר ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה אקזוטי : ) אתם חושבים שהיא תסתיים בקרוב?: עוד שבוע שבועיים...

../images/Emo113.gif

קודם כל--תמיד כשאני באה לכתוב סכמ"ש פתאום אני לא זוכרת מה היה לי השבוע חח..אז זה תמיד חלקי
|הגדש|משהו טוב שקרה לך השבוע:הוא היה חביב :) והיה חורף אמיתי! (הוא הספיק כבר להתחמם קצת..) משהו רע שקרה לך השבוע:לא משהו מיוחד שיר השבוע:תמיד יחכו לך תוכנית השבוע: אין.. סרט השבוע:חבל שאין :( ספר השבוע:כרגיל אין :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שום דבר מיוחד המלצת השבוע [כל דבר]:לבכות זה טוב לפעמים.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:סבגי תמונת השבוע::) התוכניות שלי לשבוע הבא:אולי ניסע לצימר בחמשוש.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:בנעימים בקשר לשביתה אני לא ממש חושבת שצריך, אבל.. אתם חושבים שהיא תסתיים בקרוב?:נראה לי שכן, אבל כבר איאפשר לדעת כלום..

למעלה