סכמ"ש

סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בקשר לשביתה אני לא ממש חושבת שצריך, אבל.. אתם חושבים שהיא תסתיים בקרוב?: שבוע טוב

סכמ"ש שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בחוג צילום והיה נהדר.! משהו רע שקרה לך השבוע: אבא של ידיד שלי נפטר.. הלכתי אליו ולא ידעתי על מה לדבר איתו.. שיר השבוע: אממ.. Las Divinas של אנטונלה (מהתוכנית של פטיטו) תוכנית השבוע: החיים הפשוטים של פאריס הילטון וניקול ריצ'י, האי, פטיטו, החיים היפים של זאק וקודי סרט השבוע: ראיתי סרט בהוט "להיות כמו בקאהם" -ניראלי שקוראים לו ככה. ספר השבוע: לא קראתי.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע קצת עמוס.. יום שלישי אני הולכת לאיזה מקום ובסוף אני מקבלת 100 שקל.., יום רביעי יש לי סדנת יצירה על עץ, יום חמישי יש לי חוג צילום, שישי שבת אני במלון מרידיאן חיפה המלצת השבוע [כל דבר]: תעשו מה שאתם אוהבים.1 ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ראיתי איזה גרפיטי בשכונה אבל אני לא זוכרת מה כתובב.. תמונת השבוע: בחוג צילום יצאו לי 2 תמונות יפות.. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות את כל התוכניות שלי ולהנות! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מצויין! כייפי! בקשר לשביתה אני לא ממש חושבת שצריך, אבל.. אתם חושבים שהיא תסתיים בקרוב?: ממ.. לא ניראלי.. שבוע טוב

BambiBar

New member
קוראים לסרט- שחקי אותה כמו בקהם

ובתמונת השבוע את צריכה לעלות את התמונה לפה..חח :) שבוע טוב..<:

זה לא הכי קשור אבל..

תכנסו לאתר הזה: <http://www.bamarom.co.il/production/model.php?model_details=35845> תחפשו שם את "שלי" (אותי) ותסמנו אותי בV איפה שמחפשים את השמות (שיש מלא שמות ותמונות) יש ריבוע קטן ליד כל שם ששם מסמנים V (שלוחצים עליו) תסמנו אותי בV אני ליד מישהו שקוראים לו אריה, החולצה שלי היא חולצת פסים (שחור-לבן) וסקיני. בבקשה תבצעו את זה.. : L

BambiBar

New member
../images/Emo77.gif_____________________________________../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת לשחר והיינו במקס ברנר, חורף!
, אממ אולפן שעשיתי בו אודשין ממש החמיא לי.. משהו רע שקרה לך השבוע: לא עברתי את האודישן (זה לא אודשין שאולפן בחר זה הערוץ בחר..) :( שיר השבוע: PLACEBO-SPECIAL NEEDS תוכנית השבוע: רק בישראל!
סרט השבוע:אין ספר השבוע:אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד :( המלצת השבוע [כל דבר]: שימו קפפות בידיים P: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוף לא זוכרת תמונת השבוע: תמונה חרושה..><" התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לסבתא לכמה ימים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד... הודגש באמצעות מדגישומטיק

BambiBar

New member
XD לא, בדיבוב אין סוכנויות..

פשוט הזמינו אותי לאודישן..^^ (התקשרו אלי מהאולפן, במקרה הזה תומיתות והזמינו אותי לאודישן..)

sיגי

New member
פששששששש בר, אם תומיתות הזמינו אותך

המצב ממש טוב. עד כמה שאני זוכרת הם ממש קמצנים בהבאת אנשים מבחוץ, אז כל הכבוד גם אם לא עברת את האודישן את בפנים בייבי!

amit919191

New member
סכמ"ש שלי ../images/Emo163.gif

אז ככה!!! משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבה!!!!! עם כל החבר'ה!!!! משהו רע שקרה לך השבוע:היה לי קילקול קיבה =[ *לא נעים* שיר השבוע: love today= מיכה@@@@!! תוכנית השבוע: דרייק וג'וש העונה החדשה!!!!
סרט השבוע: "המגן" אחלה סרט ספר השבוע: לא קראתיX_______X משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הורים נוסעים לסופ"ש כל הבית שלי!!!! כמובן מסיבה!!!!!
המלצת השבוע [כל דבר]: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: ליראות עוד סרטים ועוד!!!! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:אחלה!!!

mikeys barking

New member
פילפילון אפו ארוך ../images/Emo205.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הולדת D: הרבה שעות בת"א ^^ משהו רע שקרה לך השבוע: לא שזכור לי שיר השבוע: Beatles - I've Just Seen A Face K's Choice - Everything For Free תוכנית השבוע: חברים סרט השבוע: היירספריי, אי.טי, צעצוע של סיפור (באנגלית. עם טום הנקס
), שרק 2 D: ספר השבוע: סיימתי את דקסטר. מתחילה את התפוז המכני ^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו המלצת השבוע [כל דבר]: מטריה
תמונת השבוע: יו לורי ^^ התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים שיעורים בלשון XD פתאום נזכרתי שיש לי. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כיף ^^ בקשר לשביתה אני לא ממש חושבת שצריך, אבל.. אתם חושבים שהיא תסתיים בקרוב?: לא

ellapr41

New member
יו לורי!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

nimix

New member
אחלה שיר !

K's Choice - Everything For Free הפתעת אותי, הוא יחסית ישן ....

mikeys barking

New member
הפתעתי אותך כי אתה לא מכיר אותי ../images/Emo8.gif

אחרת היית יודע שרוב השירים שאני שומעת הם ישנים ורוב הלהקות שאני שומעת מתות
. חוץ מזה שהשיר הזה לא ישן, הוא יצא איפשהו בשנות ה90' :)

nimix

New member
צודקת ../images/Emo13.gif

אני באמת לא מכיר אותך ו "איפשהו בשנות ה 90' " די מסגיר את העובדה שזה שיר ישן לא ? :) איזה עוד להקות מתות את שומעת? מה שנקרא : להקות של שיר אחד..

mikeys barking

New member
אבל שנות ה90' זה בכלל לא ישן ../images/Emo12.gif

אני לא אתחיל לפרט כי זה לא ייגמר לעולם, אבל ניתן רשימה קצרה (גם כאלו שעדיין חיים, אבל פעלו לפני מספר שנים שאי אפשר לספור על 10 אצבעות): קווין, ביטלס, רולינג סטונס, בון ג'ובי, דיוויד בואי, לד זפלין, פרנק סינטרה, בוב דילן, בלר, דורס (נו, דלתות), The who, לני קרביץ, R.E.M (לא כזה ישן האמת), פוליס (סטינג), U2, גאנז אנד רוזס, אירוסמית', אלטון ג'ון, פינק פלויד, אואזיס (גם לא כזה ישן), דיפ פרפל, בלק סבת', בוב מארלי, נירוונה (לא ישן, אבל בהחלט מת), פיל קולינס (ג'ניסס), רמונס, קלאש, סקס פיסטולס, רדיוהד ועוד המון, המון, המוווון. אלו רק חלק קטן מלהקות "ישנות" שאני אוהבת. חוץ מהם יש עוד עשרות להקות חדשות שאני מאוד אוהבת ואפילו כמה ישראליות ^^

nimix

New member
אוקי שכנעת אותי ../images/Emo8.gif

רשימה מכובדת, לא כולם בדיוק כוס התה שלי .. אם את מבינה למה אני מתכוון.. אבל שמות גדולים רשמת שם ... לילה טוב ..

למעלה