סכמ"ש? O:

Mana Sama

New member
סכמ"ש? O:

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Mana Sama

New member
בעו~

משהו טוב שקרה השבוע? משמרת אחרונה לפרוייקט,משכורת שקיבלתי בה יותר ממה שציפיתי כי התבלבלתי עם המשכורת של חודש הבא D: ואמג אולי ההורים מזמינים לי רפליקה מהממת של AATP~! *-* משהו רע שקרה השבוע? פספסתי את המפגשי קוספליי ולוליטה בגלל הלימודים >: שיר השבוע: lady gaga-the edge of glory סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שיער? לול XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום~ בילוי השבוע? בעבודה -.- התחדשות השבוע? גולות די גלודות באינדסטריאל,שוב ._. ציטוט השבוע? לא זוכרת קוספליי השבוע? שלי ושל סער,מחר בדים! ^-^ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שום דבר מיוחד,צריכה להתחיל למדל את האקדח של פאנטי לפרוייקט ואני עצלנית למה מצפה בשבוע הבא? להחזיר את הפוני וההימה קאט,ואולי איזו הפתעה על הדרך אם זה לא יהיה יקר D: אדם שעשה לך את השבוע? הכספומט XD תמונה?

Lightning9

New member
Don't Stop Now

משהו טוב שקרה השבוע? עבודה! מפגש! מד"א עם הצוות המושלם שלי אחרי חודשים וסרטון שאני מרוצה ממנו :) משהו רע שקרה השבוע? הארוחת חג, בעע הייתי כל כך עייפה וחולה שיר השבוע: Don't Stop Now - The Maine סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=qt6CoNQ9uwY&sns=fb ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ילד 44. אחלה ספר בינתיים בילוי השבוע? מפגש שבועות ואצל לירון אחרי. היה ענק התחדשות השבוע? הסרטון!!!! אני מרוצה מהמייצב כל כך ♥ ציטוט השבוע? "יש לי שלושה מצבים. או שאני ישנה, או שאני חולה או שאני היפר. אין באמצע!" - ניסיתי להסביר לצוות שעובד איתי למה אני מפגרת קוספליי השבוע? של כל הסקסיים במפגש! הייתם מהממים תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אני ואבא סיימנו את המייצב, אז זה היה קצת עבודה. למה מצפה בשבוע הבא? לעבודה, חזרות, לסיים היסטוריה בפעם השניה ולראות אנשים אהובים אדם שעשה לך את השבוע? קרן! והצוות המדהים שעובד איתי בצומת ועודד וזוקו (מד"א) תמונה? אין משהו חדש :)

akirekaeru

New member
אין לי הרבה..

משהו טוב שקרה השבוע? אמ, שהיה קצת חופש? משהו עצוב שקרה השבוע? גוני עזב.. קשה לי לדמיין את העבודה בלעדיו. שיר השבוע: "עוזי עוזי" של הגשש החיוור? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא נראה לי שהתקדמתי הרבה ב"הפילגש האחרונה", קראתי את הסצנה הראשונה של טריניטי בלאד 8 (עד שהאבּל הופיע, וטרקתי את הספר בחבטה), והתחלתי את "לנצח" שזה סוג של דמדומים. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? נגעתי קצת בקוספליי שלי, שיפצורים אחרונים למתנה לגוני, ומתנת גיוס לאח שלי. אה, והחלטתי שאני מציירת בכל יום - דבר שאני לא מצליחה להתמיד בו ו/או לעשות משהו ראוי לשמירה. אדם שעשה לך את השבוע? גוני. וואו, אני אתגעגע אליו כל כך.

Hawkgirl

New member
סכמ"ש ראשון D:

משהו טוב שקרה השבוע? הספקתי להקליט 3 שירים מתורגמים D: משהו רע שקרה השבוע? השיר האחרון יצא בעעעעעעע T_T שיר השבוע: הפרוייקט הבא שאני מתרגמת ושרה~ http://www.youtube.com/watch?v=meZDZYGDf-M סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Nyan Koi. סיימתי לראות היום את הסדרה ו... התאכזבתי. צפיתי בקטעים מתוך הסדרה ביוטוב והיו לי ציפיות גבוהות, אבל הסדרה עצמה די... משעממת. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לולז, בדני/מילקי יש יותר מדי קלוריות ]: בילוי השבוע? נפגשתי עם חברות על כוס קפה D: (או יותר נכון סחלב עם אלפחורס בצד חחח) התחדשות השבוע? גיליתי שגם בצומת ספרים מוכרים את המגזין בורדה חחחח למה מצפה בשבוע הבא? להמשיך לחפש עבודה *אנחה* אדם שעשה לך את השבוע? בחורצ'יק בשם עידו שהכרתי מיוטוב ותרגם עבורי שירים~ תמונה? מצאתי תמונה של הקוספליי הראשון שלי מכיתה י"א!!! D: בחיים אני לא אשכח את התחושה~

S.Riddle

New member
מסכמ"שת~!

משהו טוב שקרה השבוע? נגמר הסימסטר *_* משהו רע שקרה השבוע? שתי מיגרנות יום-אחרי-יום :{~ (אבל זה לגמרי באשמתי, שכחתי לקחת את אחת התרופות שלושה ימים ברצף...) שיר השבוע: כל הדיסק החדש של SNSD בנזונה! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אסקהפלונה *___________*
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בּוקיו נה סיילנט :> בילוי השבוע? מפגשוטס + אפטר-פרטי :> התחדשות השבוע? אין לי כסף, :( ציטוט השבוע? "זאת ביאטה בכיס הפרחוני שלך או שאת סתם שמחה לראות אותי? D:" --ותודה לשרון XDDDD קוספליי השבוע? הקוספליי של מרי ושלי? ^^;;;;;;;;;;;;;; ושל כל מי שהיה במפגש, כמובן ~D: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שני קוספליים ממלא את הקווטה החודשית שלי.
למה מצפה בשבוע הבא? יומולדת ^_^;; אדם שעשה לך את השבוע? מריייייייייייייייייייי
תמונה? WE ARE READY READY READY FOR THE TAKE-OFF!

rocket

New member
סיכום ../images/Emo124.gif

משהו טוב שקרה השבוע? תפרתי. ה"תרופה" הכי טובה להכל. משהו רע שקרה השבוע? היום בזמן המשמרת שלי בבית קפה, הייתה אישה מבוגרת שהתחילה להרגיש ממש רע. והיא נורא הזכירה לי את סבתא שלי ז"ל ;_; שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=3CuCZn0kQ58 אוי....היאוי של פעם
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: טייגר אנד באני ~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "כמה טוב להיות פרח קיר" ששוב קראתי בילוי השבוע? מפגש התחדשות השבוע? אני מרוששת >_> ציטוט השבוע? לא זוכרת. תמיד יש לי בעיה עם השאלה הזאת ~ קוספליי השבוע? של שירה , שהייתה קאנקו מושלמת
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי שלי למפגש, כמובן. למה מצפה בשבוע הבא? ל .... שבוע רגוע. אדם שעשה לך את השבוע? שירה ~ וכל קבוצת הדיאנדי שלי תמונה
הנוצה נוספה בפוטושופ כי שכחתי אותה בבית XD

crazymermaid

New member
יאללה נצטרף

משהו טוב שקרה השבוע? תליתי את הפרויקט גמר שלי באמנות!!! משהו רע שקרה השבוע? הלכתי לאיבוד יותר מדי פעמים עם האוטו... שיר השבוע: Banned of St. Trinian's - Up & Away סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Lie to Me (kdrama) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Game of Thrones בילוי השבוע? מפגש~ התחדשות השבוע? קוספליי? P: ציטוט השבוע? "She's gone Dolce and bananas!" (St. Trinian's 2( קוספליי השבוע? סבטה שהיתה מושלמת תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סיימתי לצייר את הציור שמן האחרון לקורס שלי! :) למה מצפה בשבוע הבא? פתיחת הגלריה של פרויקט גמר אמנות ושיעור אחרון לתואר!! *_* אדם שעשה לך את השבוע? סבטה, לריסה ולירון~ תמונה? כי סבטה החליפה לקוספליי של טאקוטו והספקנו להצטלם בדיוק 3 פעמים לפני שהתעלפנו XDDD

למעלה