סכמ"ש

deisy

New member
סכמ"ש ../images/Emo230.gif

שבוע חדש
- בתקווה שיביא איתו סבלנות וסובלנות... מי שיש לו ילדים יודע ש"סבלנות, סבלנות, לא קונים בשום חנות"
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי שיהיה לכולנו שבוע נפלא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Guid

New member
עונה!! D:

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי, אני חושב.. הייתי בעזריאלי עם בת דודה שלי, וזה אולי הדבר היחיד שעשיתי חוץ מדברים שקשורים ללימודים, אז... P: - התעצבנתי בגלל: לא בדיוק התעצבנתי, אבל היה מרגיז לעשות פשלה עם אחת מעבודות ההגשה שלי ולהתחיל אותה מההתחלה בגלל הפשלה הזו...
- התאכזבתי בגלל: לא התאכזבתי~ - בכיתי בגלל: לא בכיתי... - הדבר שהכי הצחיק אותי: וואו, לא הרבה דברים הצחיקו אותי השבוע... XD אני אלך על אחד המשפטים שאחד המורים שלי אמר, שפשוט הפיל אותי מצחוק... XDD - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אשכרה הצלחתי לסיים את שיעורי הבית בזמן! XD - הפדיחה השבועית שלי: לא הייתה פדיחה, למזלי... P: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: לא יודע למה, אבל שיר הסיום של הסדרה "אוונגליון" מתנגן לי בראש... והוא די מעצבן..
- הספר הכי טוב שקראתי: כל מה שקראתי זה איזה דף וחצי מהספר The Last Oracle... בושה.
- הסרט הכי טוב שראיתי: סדרה: הבזק לעתיד. כוווווולם חייבים לצפות בדבר הזה, זה פשוט ענק... *__* - הדבר הכי טעים שאכלתי: חמין בשבת? P: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אני לא אוהב להקשיב למילים בשירים, ובטח שלא להשוות אותם לחיים שלי...
- הדובדבן בקצפת היה: לא הייתה קצפת, אז אי לכך ובהתאם לזאת...
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: מישהי מהקורס, שעזרה לי המווווון בלהתאפס על השיעורי בית האלה, ואמא שלי, שגם עזרה לי להתאפס, אבל יותר בכללי... XD - רציתי להגיד תודה ל: כולם~ באמת, כל מי שמקיף אותי תורם משהו, וזה חשוב... D: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: פחות שיעורי בית... וואו, כל משפט שני שלי היה קשור לשיעורי בית איכשהו... הלימודים האלה נכנסו לי חזק לחיים...
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: חמישי, היחיד ששיחקתי בו כמו שצריך~ - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): זה עם האבנים... וואו, זה פשוט ארוך... >__> - באיזו רמה אני היום: 78... - כמה רמות עליתי: ----- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: תמנונים בקרנינג... - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: הפרטי היחיד שהיה לי זה עם רון, אחי, ואי אפשר לומר שלא היה כיף... P: - מכרתי: ---- - קניתי:---- - מצאתי: מחבט בייסבול, סקרול לחרב 10%... תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:79, אני מקווה... - אסיים את הקווסטים: עם האבנים! >.< - אתחדש ב:אוברול לרמה 80, אני חייב להשיג אחד כבר... - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: פעם שניה שאני מגיב בשרשור הזה! XDD ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

לבנדר א

New member
הסיום דווקא? ברצינות?

אתה יודע שהפתיחה נדבקת גם לאנשים שלא צופים בזה בכלל?

Guid

New member
לא...

חיפשתי מקומות עם מפלצות נוביות בשביל המשימה של האבנים. כשאני ארצה להתאמן ברצינות אני אלך לשם.. D:

Don Nirtin

New member
מסכמ"ש בסימן ../images/Emo243.gif- חלאס עם הדרמות ../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: נניח ששבת. - התעצבנתי בגלל: הדרמות שהולכים פה בפורום. - התאכזבתי בגלל: הרבה דברים. קשור למה שהולךאן גם. - בכיתי בגלל: לא בכיתי.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: הפרק במכושפות שפייג' אילמת, פייפר עיוורת, ופיבי חירשת
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הייתי ניטארלי. - הפדיחה השבועית שלי: מאיה: בוא לFM. אני: צ'נאל 19. בסוף הסתבר שהייתי בצ'אנל 17
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: when gods scream they scream VERY storng - הספר הכי טוב שקראתי: שוב -_-" - הסרט הכי טוב שראיתי: לא הכי טוב שראיתי השבוע אבל הפלינטונס- ויוה רוק וגאס. - הדבר הכי טעים שאכלתי: אורז של סבתא
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אחסוך את זה מכם. - הדובדבן בקצפת היה: לא זוכר דובדבן. הממממממממ......... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ז' עם סיבה. והמבינה מבינה
- רציתי להגיד תודה ל: בתאלה
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שייגמר? ושיהיה אינטרנט גם במעון. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול, אני מניח
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): קווסטים חדשים בדמות חדשה, קווסטים של קסנדרה. - באיזו רמה אני היום: 115, עדיין. - כמה רמות עליתי: 21 בדמות חדשה. 0 בראשי. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: כל מיני כאלה נוביות
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם יונתן, בNLC. - מכרתי: כלום - קניתי: כלום - מצאתי: קישקושים.............. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 116? - אסיים את הקווסטים: מה שיבוא יבוא - אתחדש ב: נעליים! - שונות: high levels sucks. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: חלאס. די. בואו נעבור הלאה ונשאיר את הדרמות. לא בשביל זה עזבתי את פורום טלנובלות- היו שם הרבה דרמות וזה הספיק לי. בואו נשאיר את הדרמות מחוץ לפורום ולמסרים שלי.

yonVata

New member
סכמ"ש בסימן - ../images/Emo5.gif שונא להיות חולה!!!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: תאכלס היה שבוע דיי מעפן, אני מניח ששבת.. בGPQ - התעצבנתי בגלל: שנהייתי חולה אחרי שעשיתי חיסון נגד שפעת - התאכזבתי בגלל: כנל - בכיתי בגלל: לא בכיית - הדבר שהכי הצחיק אותי: הפדיחה של ניר
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: עליתי רמה, מה שחשבתי שיקח לי מלא זמן - הפדיחה השבועית שלי: לא זכורה לי אחת - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: לא חשוב, העיקר שיהיה בשקט... כי כואב הראש! - הספר הכי טוב שקראתי: בלייזר גיליון 100
- הסרט הכי טוב שראיתי: "העשב של השכן" נחשב? - הדבר הכי טעים שאכלתי: הרבה תה על לימון - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: קוצ'י
- רציתי להגיד תודה ל: ניר ואיציק על העזרה עם הקווסטים בNLC, ולקוצ'י על העזרה בסופ"ש ועלזה שהיא הייתה כזאת חמודה למרות שהייתי כזה נודניק - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אהיה בריא! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת כמובן
GPQ - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): תאכלס סתם שטויות שכאלה
- באיזו רמה אני היום: 51 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הרוחות ברכבת התחתית, העיפו לי את האחוזיםעם הדאבל - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: GPQ
- מכרתי: שומדבר - קניתי: שומדבר מיוחד - מצאתי: מסטארי בוק בגילד פיקיו, וסטאף חדש מהקווסטים של NLC
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 52 בתקווה? - אסיים את הקווסטים: בNLC, אזכה בכיסא ואסיים את המשימה של הזאקום - אתחדש ב: כיסא חדש - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: להיות חולה זה מעפן

yonVata

New member
לא...

הכל כרגיל.. אבל זה מעביר את הזמן בבסיס... אז זה גם משהו :)

xFade

New member
../images/Emo79.gif מסכמש"ת ../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:חמישי ושישי
- התעצבנתי בגלל:החבר
- התאכזבתי בגלל: חבר
- בכיתי בגלל:
- הדבר שהכי הצחיק אותי:היציאות של חברה שלי כשהיא ישנה אצלי
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:ככה.
- הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Acceptance - So Contagious - הספר הכי טוב שקראתי:סיכומים בהיסטוריה?
- הסרט הכי טוב שראיתי: ההצעה
- הדבר הכי טעים שאכלתי: שרימפס שאבא הכין
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
when I'm around you I'm predictable Cause I believe in loving you with first sight I know it's crazy but I'm hoping to.. To take a hold of you​
- הדובדבן בקצפת היה:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:החבר ודנה
- רציתי להגיד תודה ל:כל האנשים שיצאו איתנו בשישי
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:נסיעה לטבריה מחר
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):
- באיזו רמה אני היום:114 ו77 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:סקלס,אני מניחה.למרות שלא ממש הרגתי XD - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:
- מכרתי:
- קניתי:
- מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:116,אני מקווה. - אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב:
- שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:מבחנים זה לא כיף
אני כלכך מאוהבת בתמונה הזאת

Hasselblad

New member
מסכמ"שת

השבוע בחיים: עמוס ועבר מהר - היום הכי כיפי היה: שישישבת - התעצבנתי בגלל: הבוסים - התאכזבתי בגלל: הבוסים ואיזה לקוח ספציפי - בכיתי בגלל: עצבים על הבוסים - הדבר שהכי הצחיק אותי: אני חושבת שהכי הרבה איציק במסן - הרגשתי טוב עם עצמי כי: כל מיני - הפדיחה השבועית שלי: לא לגמרי זוכרת.. למרות שבטוח היתה - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: - למרות שיש איזה שני סרטים בקולנוע שאני מתה ללכת - הדבר הכי טעים שאכלתי: העוגת אגסים מקורמלים על דובדבנים שאפיתי לחבר שלי - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "מיליוני אנשים לבד, ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה" - הדובדבן בקצפת היה: הדודבנים בעוגה - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: איריס
גלית
טל
- רציתי להגיד תודה ל: אמא אמא ושוב אמא
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שקט בעבודה וקצת פחות לקוחות מעיקים השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת שבת שבת - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הקווסטים שמקדימים לפיקיו של אוליביה - באיזו רמה אני היום: 143 - כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: חוץ מהגילד פיקיו בשבת בערב עם איריס גלית וטל - מכרתי: כל מיני - קניתי: לא זוכרת שקניתי שום דבר השבוע - מצאתי: - תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: לא ממש נראה לי שזה יקרה אבל הרבה הבאה היא 144.... - אסיים את הקווסטים: כיסא של אוליביה? - אתחדש ב:לא ממש - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני ממש גאה שמפעם לפעם הגילד פיקיו מתקתק יותר ויותר מהר ובקלות ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי שיהיה לכולנו שבוע נפלא. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

deisy

New member
איזה איקון כדאי לאמץ: ../images/Emo228.gif? או ../images/Emo230.gif?

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שבת נראה לי - התעצבנתי בגלל: הבוס
- התאכזבתי בגלל: ל'יודעת
- בכיתי בגלל: געגוע
- הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: שאלה טובה! - הפדיחה השבועית שלי: הזכרון שלי נהיה גרוע מיום ליום נראה לי
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: "מסמכיה הפרטיים של פנינת המזרח" - הסרט הכי טוב שראיתי: אשה חתול! חמוד!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: חמין - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: החלמה של הילדים שלי! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיו
ואיריס
- רציתי להגיד תודה ל: שי. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיקרה משו! השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת מן הסתם, לא שיחקתי בשאר
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הארכיאולוגיה המתישה של המשפקיים לשלושה ימים F3 - באיזו רמה אני היום: 159 - כמה רמות עליתי: 0
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: איריס, סיו וטל - אבל היה מתיש
- מכרתי: כלמיני - קניתי: שיקויים
- מצאתי: כלמיני שטויות תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 160? שבועיים ברמה 159 נראה לי מספיק לא?
- אסיים את הקווסטים: אין לי כוח לקווסטים שלא נונתים אקספי
- אתחדש ב: לא יודעת... - שונות: אני עייפה
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

deisy

New member
כולם מספרים ליונתן מה יש שם

אבל חוץ מרועי אף אחד לא מביע דיעה F3 וסליחה יון, שכחתי שאתה לא רואה איקונים בכותרת מהפאלפון...

למעלה