מסכמת ~
משהו טוב שקרה השבוע? יומיים רצופים מוצלחים בטרוף מבחינת טיפים שסגרו לי את התשלום לשכר דירה
משהו רע שקרה השבוע? כל מני דברים שקורים בעבודה שאני לא אמורה לקחת ללב אבל לוקחת בכל מקרה וזה הורס לי את היום כל פעם מחדש
שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: חזרתי לראות אנג'ל ביטס, אני בפרק 10.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? העיתון היומי ~_~
בילוי השבוע? אני לא זוכרת שביליתי השבוע
התחדשות השבוע? אוכל לחתולים? וואי ... אני לא קונה לעצמי כלום.
ציטוט השבוע? לקוחה רנדומלית שאני מביאה לה חשבון (אחרי שהיא כבר יושבת שעה עם חברות, אוכלת ושותה, כן?) - "סליחה ?? למה כתוב על הקבלה "קפה קפה"??" אני - "כי זה .. סניף של קפה קפה?" הלקוחה - "מה ?! כל הזמן הזה חשבתי שזה רולדין פה! ועוד לא הבנתי איך הקפה שלהם כל כך השתפר!!!". ואז אני תוהה איך היא פספסה את כל השלטים, את הכיתוב על הכוסות, את מה שכתוב על החולצות של המלצרים ועוד מלא דברים שרומזים לה שהיא *לא* ברולדין.
קוספליי השבוע? שוב, הסאקורה של סתיו, במיוחד אחרי שראיתי את הצילומים של נאקו
. וגם איזה קוספלייר (זכר לשם שינוי), שעשה גילברט ממש טוב אבל שכחתי לשמור את התמונה .....>_> בחיי שעושה לי חשק לתפור את המעיל הזה כבר (וזה עוד אחרי שגזרתי את הבדים ואז בטעות שמתי אותם בשקית של הזבל ו .... אופס)
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עכשיו מתחילה להוציא גזרה. כן, זה ליום רביעי. זה הזמן לירות בי ~_~
למה מצפה בשבוע הבא? מפגש, עולמות, טיול בצפון.... יש לי שבוע חופש!!!! חופש!!!!!!!!!
אדם שעשה לך את השבוע? יותר קל לענות מי *לא* עשה לי את השבוע .
תמונה? אין לי שום דבר חדש :/