סכמ"ש

akirekaeru

New member
סכמ"ש ../images/Emo162.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה? ..ושיהיה חג שמח!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מסכמת שבוע.

משהו טוב שקרה השבוע? אה, פרוייקט של הלימודים משהו רע שקרה השבוע? פרויקט של הלימודים ( כן אותו אחד!) שיר השבוע: i clowns של נינו רוטו סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: זמנים מוזרנים ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אה, חתונת הדמים של לורקה בילוי השבוע? פאב עם המון בירות מגניבות בערב חמישי התחדשות השבוע? חולצה עם הדפס ממש יפה. ציטוט השבוע? גרביל בחליפת חלל! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הפרויקט של הלימודים. למה מצפה בשבוע הבא? נוסעת הבייתה לראשונה הסמסטר, פרוייקט, ומקווה שיהיה לי זמן לקפוץ לביגור\עולמות\מפגשוטס לומר שלום. אדם שעשה לך את השבוע? חבר טוב תמונה?

Ayelet chan

New member
האע

משהו טוב שקרה השבוע? החליפו לי מפקד! משהו רע שקרה השבוע? עשיתי בדיקות דם וחסר לי מלא B12 וברזל ): שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=tCo20t5eSks סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא נרגעת עדיין מפרק 16 של גלי 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המון חשבוניות בילוי השבוע? יומולדת לגל 3> מזל טוב!
התחדשות השבוע? קוספליי! ציטוט השבוע? לאדעת קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2798276/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? 90% מהקוספליי בסופ"ש! ~הפסקה עד מחר~ למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את הקוספליי, הדממה, מפגש קוספליי, ואמ כן חופש 3> אדם שעשה לך את השבוע? מפגשהם!
תמונה?

S.Riddle

New member
מסכמ"שת שבוע מלא הרפתקאות! ../images/Emo68.gif

משהו טוב שקרה השבוע? היה שבוע מלא אנשים, זה משהו שהיה חסר לי בחודשים האחרונים. :) ושכנעתי את עינב לעשות איתי קוספליי ישששששששששששש D:D:D: משהו רע שקרה השבוע? הרעלת מזון שנמשכה (נמשכת?) שלושה ימים x_X;; שיר השבוע: Super Junior M - Perfection סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לוסט יוניברס + אוטנה~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Bleak House של דיקנס x_x בילוי השבוע? יום כיף עם גאיה בת"א + סופ"ש אצל עינב עם לריסה. :> התחדשות השבוע? שטויות לשיער מתחמ"ח ירושלים D: ציטוט השבוע? "There is no safe way!!!" - קוריאנית היסטרית מסמסת בנוגע לגיי סקס.... נשבעת שלא המצאתי את זה. תשאלו את עינב!! קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2800325/ - אני אפילו לא כזאת מעריצה של פולקה, אבל הקוספליירית הזאת עושה אותה כל כך חמוד!!! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הכנתי חלק עליון של שמלה שאני כנראה לא אשתמש בו בסוף.... ושאר הזמן שכבתי מתה על הספה של עינב. >_> למה מצפה בשבוע הבא? סדר אלטרנטיבי, פוטושוטס, מחזמר, מסיבה~! איזה פסח כיף..... עד הסופ"ש שבו יש לי לכתוב עבודת 6 עמוד XP אדם שעשה לך את השבוע? גאיה, לריסה ועינב.
תמונה? הכבל של המצלמה בבית ואני לא, אז לא. :<

Grell

New member
לייק על השיר!

למרות שהשטריימלים שהלכו שם היו WTF אחד גדול.

CibiHeart92

New member
סכמ"ש לפני שבוע אדיר~

משהו טוב שקרה השבוע? יצאתי לחופש, עידן בא הרבה, ענן באה הרבה, פוטושוטס אדירים לסתיו! משהו רע שקרה השבוע? ריבים חסרי טעם שיר השבוע: הפתיחה של מאדוקה סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מאדוקה! הכל בגלל דיוניהפלצת על הסוף. שבוע הבא יהיה שמח ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ריריד של דג"מ 1-3 שעשה לי דמעות בעיניים בילוי השבוע? פוטושוטס כמובן! וגם ללכת בספונטיות לחפש גלידריה שפתוחה ברמת גן בשישי בערב. מצאנו אחת
התחדשות השבוע? הארטבוק של קוד גיאס!!!!! ובדים לשמלה ציטוט השבוע? "היא לא מ..נו...סיילור משהו כזה!" "די לדבר על מאדוקה, בואו נחליף נושא...אז מאדוקה!" קוספליי השבוע? של סתיו, DUH תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צילום צילום ועוד צילום.... למה מצפה בשבוע הבא? לסדר עם הצד הכיפי של המשפחה, פגישת דאן, פוטושוטס, מחזמר, עוד פוטושוטס, פרק 60 של פנדורה ופרקים אחרונים של מאדוקה הולך להיות שבוע הארדקור אדם שעשה לך את השבוע? סתיו! ואורי! ועידן! וענני! וכמובן להב. לגור איתו היה כנראה הדבר הכי חכם שעשיתי ב-22 שנים האחרונות תמונה? התמונה שהרגה אותי השבוע. הוא פשוט כל כך.... ;__;

Lightning9

New member
מסכמ"שת~

משהו טוב שקרה השבוע? משמרת בקיראון, בגרות בע"פ באנגלית, ידיד התקבל לטייס וחגגנו לו וחברים בעיקר. משהו רע שקרה השבוע? יותר מידי עבודה, אני מותשת. הבוס שלי כועס עלי ): שיר השבוע: Never gonna leave this bed - marron 5 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בקושי ראיתי טלויזיה השבוע האמת.. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Hunger Games - Mockingjay אני מתקדמת ממש לאט מידי איתו ): בילוי השבוע? משמרת בקיראון, חוגגים לידיד שהתקבל לטייס ומסיבה נהדרת אתמול בלילה התחדשות השבוע? ג'קט ואיזה שלוש או ארבע חולצות חדשות :) וכמעט סיימתי היום את הקוספליי לרביעי ציטוט השבוע? "אם את הולכת לקיראון אל תחזרי!" רוצים לנדות אותי מהמרחב ): קוספליי השבוע? לא משהו מיוחד. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי היום את החולצה לרביעי וכמעט סיימתי אותה. למה מצפה בשבוע הבא? למפגשוטס, בית ריק בשישי, מסיבת הפתעה לידיד בים, מד"א וממש קצת עבודה. אז יהיה טוב וכיף כי אהיה עם אנשים שאני אוהבת אדם שעשה לך את השבוע? אדוה, דביר וגיא. אין עליהם תמונה? אין תקציב

rocket

New member
מסכמת ~

משהו טוב שקרה השבוע? יומיים רצופים מוצלחים בטרוף מבחינת טיפים שסגרו לי את התשלום לשכר דירה משהו רע שקרה השבוע? כל מני דברים שקורים בעבודה שאני לא אמורה לקחת ללב אבל לוקחת בכל מקרה וזה הורס לי את היום כל פעם מחדש שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: חזרתי לראות אנג'ל ביטס, אני בפרק 10. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? העיתון היומי ~_~ בילוי השבוע? אני לא זוכרת שביליתי השבוע התחדשות השבוע? אוכל לחתולים? וואי ... אני לא קונה לעצמי כלום. ציטוט השבוע? לקוחה רנדומלית שאני מביאה לה חשבון (אחרי שהיא כבר יושבת שעה עם חברות, אוכלת ושותה, כן?) - "סליחה ?? למה כתוב על הקבלה "קפה קפה"??" אני - "כי זה .. סניף של קפה קפה?" הלקוחה - "מה ?! כל הזמן הזה חשבתי שזה רולדין פה! ועוד לא הבנתי איך הקפה שלהם כל כך השתפר!!!". ואז אני תוהה איך היא פספסה את כל השלטים, את הכיתוב על הכוסות, את מה שכתוב על החולצות של המלצרים ועוד מלא דברים שרומזים לה שהיא *לא* ברולדין. קוספליי השבוע? שוב, הסאקורה של סתיו, במיוחד אחרי שראיתי את הצילומים של נאקו
. וגם איזה קוספלייר (זכר לשם שינוי), שעשה גילברט ממש טוב אבל שכחתי לשמור את התמונה .....>_> בחיי שעושה לי חשק לתפור את המעיל הזה כבר (וזה עוד אחרי שגזרתי את הבדים ואז בטעות שמתי אותם בשקית של הזבל ו .... אופס) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עכשיו מתחילה להוציא גזרה. כן, זה ליום רביעי. זה הזמן לירות בי ~_~ למה מצפה בשבוע הבא? מפגש, עולמות, טיול בצפון.... יש לי שבוע חופש!!!! חופש!!!!!!!!! אדם שעשה לך את השבוע? יותר קל לענות מי *לא* עשה לי את השבוע . תמונה? אין לי שום דבר חדש :/

SHE RA

New member
סכמש לפני השינה :)

משהו טוב שקרה השבוע?לא הרבה ממש קצת טוב נו לא היו דברים טובים משהו רע שקרה השבוע?יותר מדי והשיא היה שבגלל המגד לא ישנתי 24 שעות (סיפור הרוך)>< שיר השבוע:"Hey There Seeker" http://www.youtube.com/watch?v=tW3MHFxgGa4 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:כן כן הפרק האחרון של אינויאשה ^^ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?איך פורצים אייפון >< בילוי השבוע?סוף סוף בבית! התחדשות השבוע?אייפון :) ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא?אבטש :\ אדם שעשה לך את השבוע?חברים משפחה תמונה?אין

למעלה