סכמ"ש D:

Kienai Negai

New member
סכמ"ש מצומצם

כי אין לי כוח ואני בחרא מצב רוח, אבל לפחות עדיין מגיבה פה. משהו טוב שקרה השבוע? יצאתי לטיול, והיה כיף ב20% ממנו. משהו רע שקרה השבוע? העיפו אותי מהטיול בדיוק לפני שהתחילו הימים הכייפים אחרי שסבלתי 4 ימים בתנאים מזעזעים, ואני לא מרגישה טוב. התחדשות השבוע? OP של A&P וקנייה ענקית מאדידס. קוספליי השבוע? זה.

Kuimmie

New member
עבר זמן מאז הסכמ"ש האחרון ס_ס;

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי את הקורססססססססססס. כ"כ הרבה דברים טובים בתוך זה. משהו רע שקרה השבוע? דברים שקרו כשחזרתי הביתה.. מילא. אה ואני עוד צרודה שיר השבוע: וואו המון. אבל נלך על האחד הכי רגשני כרגע. http://www.youtube.com/watch?v=dzhHLVaYT1M סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מה שנשאר מהעונה השישית של SPN. אני צריכה את ה23 בספטמבר, כאילו. עכשיו. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הניצוץ! ספר מעולה. והתחלתי את pet sematary אחריי זה, עוד בהתחלה בילוי השבוע? צבא התחדשות השבוע? טוב אמ.... יש לי ספרייה חדשה, אבל לא מורכבת עדיין. ציטוט השבוע? יותר מדיי!!!!! קוספליי השבוע? ;; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אממ, ציור שהכנתי לחולצה D: למה מצפה בשבוע הבא? סדיר.... לחץ. ושהחצאית הארורה הזאתי תגיע כברררררר ננננג אדם שעשה לך את השבוע? כל הקורס שלי ;_; אני מתגעגעתתת. תמונה? נופ

CoralP

New member
את צריכה עונה 7?!

אני מחכה לה מהרגע שהסתיימה עונה 6 בארה"ב! לפני 4 חודשים :'( אבל הם מאכזבים אם לומר את האמת... [ובכל זאת אי אפשר לא להתרגש מהשיר הזה!]

Kuimmie

New member
צריכה בטח צריכה!

ועשיתי הפסקה בגלל שעונה 6 לא התחילה משהו אבל זה ניהיה ממש טוב, לא טוב כמו העונות הראשונות אבל אני בחיים לא אפסיק לאהוב את הסדרה הזאת .ם.! השיר הזה תופס אותי כל פעם

CoralP

New member
האמת התאכזבתי, היא הייתה לא משהו גם בסוף

בתכנון לא הייתה בכלל אמורה להיות עונה שישית, ואז התחלף מפיק כי קריפקי ממש התעצבן על זה
אבל את יודעת, פרסום וכסף והסדרה תפסה הצלחה אז למה שיעצרו אותה. ~_~

akirekaeru

New member
אני..

משהו טוב שקרה השבוע? המ.. ראו סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע. משהו רע שקרה השבוע? יש לי בעיות עם הלימודים, שמובילות אותי למחשבות ומקומות לא טובים. גם בעבודה מתחיל להיות מדאיג. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הדרמה של הוסט קלאב. אין לי מילים לתאר את הגאונות של זה. כל כך קרוב למקור, כל כך מוגזם, כל כך מצחיק. זה הופך לי את המצברוח ב-180 מעלות (לכיוון הטוב). צפיתי בכל הפרקים שיצאו כמעט ברצף, ועכשיו צריך לחכות לעוד.. :( ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Assassin's Apprentice של רובין הוב. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כרטיסי ברכה.. גם זה בקושי. לא אספיק בקצב הזה. למה מצפה בשבוע הבא? שבוע עמוס ומלא דאגות - פגישת ייעוץ בנוגע ללימודים, טיול לירושלים/עבודה, ונסיון לסדר את הימים בעבודה כך שיהיה לנו מה לעשות. תמונה? שנים מאז הייתה לי תמונה טובה.

Grell

New member
וואו אני חייבת דעה נורמאלית על הסדרה הזו

חלק אומרים שזה ממש טוב וחלק שזה ממש גרוע. כמה פרקים יצאו בנתיים?

CoralP

New member
התחלתי את הפרק הראשון ו

הייתי חייבת לעזוב באמצע כי לא יכולתי לסבול את זה XD אבל אני שומעת גם שזה טוב, אז לא יודעת! ;;

Kienai Negai

New member
אותי קצת הטריד החוסר דימיון של השחקנים..XD

כאילו.. לא חסרים שחקנים חצי זרים ביפן, כל הקטע בטמאקי שהוא חצי צרפתי, ובגלל זה הוא בלונדיני עם עיניים כחולות - לא כי סתם התחשק למנגקה. כאילו.. בחייאת אמכם, תנו לזה להיות אמין טיפה. ראיתי לייב אקשן של סקיפ ביט, שהשחקן ששיחק את שו התחמצן במיוחד (תכלס- בדרנים אסיאתים-כמו שו במנגה, נוהגים לשנות את צבע השיער שלהם גם לצבעים לא טבעיים כמו בלונד או ג'ינג'י.. זה לא משהו נדיר מידי) - זה משהו שיהיה לי כיף לצפות בו, כי אשכרה יש דימיון למנגה. XD ברור שבמנגות על טבעיות למיניהן שיש לדמויות שיער ורוד אני לא מצפה מהשחקנים לצבוע.. אבל זו מנגת חלק מהחיים, זה אומר שאשכרה הגיוני למצוא אנשים שנראים ככה. אבל ניתן לזה צ'אנס, למרות הפריוויו המגוחך :D

Grell

New member
לא רוצה לצאת אובר-אובססיבית אבל

דונגהא הוא וואחד שו מושלם 3> והצבע שיער מדהים לו 3> אני חושבת שכשהלייב אקשן של סקיפ ביט יצא אני אבהה בו יותר מבשיוון 3>

akirekaeru

New member
אני ממש התלהבתי

אבל לא יודעת אם אני מקור אמין, כי אני אוהבת את המנגה וכל הקשור אליה ברמות אחרות. ויצאו 7, נכון לפעם האחרונה שבדקתי (יום שבת).

Grell

New member
גם אני ממש אוהבת את המנגה

אני פוחדת שבגלל זה אני אהיה נורא פרפקציוניסטית למקור וזה.

KerenLin

New member
עבדתי היום 7 שעות על 4 שעות שינה

משהו טוב שקרה השבוע? התחלתי עבודה חדשה וטובה בהרבה! עזבתי את הצומת והקאנטרי. שיעורי נהיגה, טיפים יפים, שישי עם אמא בתל אביב, מד"א, התעמלות!!! משהו רע שקרה השבוע? קצת נגמר לי הזמן לחיות. אבל זה לטובה. שיר השבוע: Monster - Paramore סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: CUBE ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? משחקי הכס שהתחלתי סוף סוף. ואני חייבת לציין את Mass Effect 2 כמשחק כי הוא סקסי אש ♥ בילוי השבוע? שישי עם אמא בתל אביב :) קניות!!!! ולילה אחד שחברים שלי היו אצלי במהלך השבוע והיה מצחיק אש. נראה לי שזה היה בראשון התחדשות השבוע? 4 חולצות, 5 מכנסיים, 2 חזיות, היו עוד כמה שאני לא זוכרת :) ועבודה חדשה ציטוט השבוע? המון דברים משישי בערב :) קוספליי השבוע? -- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אין, אבל קניתי בדים לאייקון ואני צריכה למצוא זמן ללכת לחפש מגפיים לרצוח :) למה מצפה בשבוע הבא? עבודה חדשה! התעמלות עוד, קייטרינג, נהיגה, אולי עוד מד"א ועוד המון חברים. אה ומקבלת מחשב חדש ובן זונה!! אדם שעשה לך את השבוע? קרן החצי השני שלי, ותיאו שראיתי אחרי שנים בערך! וישי, כי הוא מצחיק תמונה? כי זה שווה לגמרי

למעלה