סכמ"ש! 29.8-4.3

Leeatthedisco

New member
סכמ"ש! 29.8-4.3

כמעט שכחתי
דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע בכללי: שיר השבוע של אול טיים לואו: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: שיהיה לכולכן סוף שבוע רגוע (אלא אם כן אתן יותר בקטע של מסיבות עד אור הבוקר חח) ושבוע נהדר

בוםטראח.

דבר טוב שקרה השבוע: אמ... תערוכה של הקורס שלי ^-^ וחברה שמממש התגעגעתי אלייה חזרה לארץ.. חברהשלי יושנת אצלי...
שרה
תנתקי את הטלפון!
אני יושבת פה לידך ואתת מתעלמת ממני
דבר רע שקרה השבוע: מתעלמים ממני... אה ובצפר
שיר השבוע בכללי: Framing Hanley - Alone In This Bed
שיר השבוע של אול טיים לואו: חפרתי על פופין
תוכנית השבוע: Family Guy
סרט השבוע: Wallage's Gone Wild דוקומנטריה על המשפחה שלי
ספר השבוע: ספר לשון?
מאכל השבוע: אוכל של בצפר
אנלא יכולה להגיד שלא התגעגעתי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בצפר...
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: בצפר...
אדם שעשה לך את השבוע: שרה. כןכן זאת שמעלמת ממני |סנוב|
אדם שהרס לך את השבוע: המחנך שלי.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מיטל!!!!!!!!
היא חזרה הבוקר מגרמניה
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"הוא התחיל לתפוס תחת. וישלו גם הרבה תחת לתפוס"
"לכי דברי עם אנשים. זה הכל חלק מהביטחון העצמי החדש שקיבלתי. או שזה חלק מהמחזור שלא חזר"
בתיאטרון היינו צריכים להסתובב בבצפר בתור עיוורים. בתור של חברהשלי ראינו מישהו שעובד בבצפר(בואו נקרא לו... פליקס הארנב הביוני) אני: תגידי היי לפליקס חברהשלי: היי פליקס פליקס: זהירות עץ! *בום*טראח* אין עץ
תמונת השבוע: התמונת פרופיל שלי בפייס
התוכניות לשבוע החדש: סקס פרוע ברחבי ביה"ס?
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חביב וחינוכי

SmileCamera

New member
שבועי D:

דבר טוב שקרה השבוע: כלום XD דבר רע שקרה השבוע: הכל D: שיר השבוע בכללי: אין לי מושג שיר השבוע של אול טיים לואו: אין לי מושג XD תוכנית השבוע: להשמיד את העולם! D: סרט השבוע: - ספר השבוע: רצח על האוריינט אקספרס מאכל השבוע: סושי (טוב זה יהיה ביום ראשון) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הולדת מאדרפאקרס! משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לכל השאר ועוד קצת XD אדם שעשה לך את השבוע: האקס החמוד שלי D: אדם שהרס לך את השבוע: הסוסה שברחה מהאורווה (ראו את ההודעה ב
) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הבן זונה שגורם לי ללמוד בשישי ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: עזבו אותי, באמא שלכן התוכניות לשבוע החדש: לגדול בשנה, להילחם במערכת!!!!#@$!$ ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אגיד במפשט אחד "ה', קח אותי עכשיו."

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif השבוע עבר כ"כ מהר ../images/Emo98.gif

דבר טוב שקרה השבוע: תחילת הלימודים
התבטלו לנו המון שעות כי המורות לא הגיעו. דבר רע שקרה השבוע: נגמר החופש
מערכת שעות מגעילה נורא
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Last To Know
Three Days Grace - Someone Who Cares Eminem - Not Afraid שיר השבוע של אול טיים לואו: Weightless Remembering Sunday
Sick Little Games :) תוכנית השבוע: גלי, יומני הערפד
, מועדון לילה :) סרט השבוע: ארמגדון
ספר השבוע:
מאכל השבוע: פיצה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה
שוב חופש ! משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לימודים ?
אדם שעשה לך את השבוע: כרמל, חברות שלי
אדם שהרס לך את השבוע: המורים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את בת דודה שלי
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש: לימודים לימודים לימודים
ראש השנה
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נחמד
- - - שהיה אחלה של סופ"ש

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif על התמונה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ובדיוק כשקראתי את הסכמ"ש שלך שרתי את איימ נוט אפרייד

AdiA12

New member
שבוע קצת מרגיז אבל מצחיק ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
החרטה של NGN Live היה נחמד כי עשיתי שטויות עם חברה שלי ><
הייתי בסנטר עם חברה, היה נחמד, וראינו ידיד שלא ראיתי המון זמן
ראיתי אנשים שלא ראיתי המון זמן
גיליתי שכל כך משתלם להיות מפגרת
הרבה שעות נמחקו לי מהמערכת, אני לומדת פחות שעות ממה שהיה רשום
התחלתי את מגמת קולנוע, זה ממש כיף
ממ היו לי כמה הפסקות ממש כיפיות בבצפר, ובאוטובוס חזרה הביתה ביום חמישי היה לי ממש נחמד
אח שלי חזר מבורגס (והביא הרבה שוקולדים, שרימפס בטמפורה *-* מאפין ושניצל בלחמניה כזה טעים שכזה מטנדר צ'יפס)
דבר רע שקרה השבוע:
היתושים פתחו מלחמה נגדי שנמשכה משהו כמו יומיים - שלושה
החרטה הזה של NGN Live היה מעפן כי זה היה סתם מפגר ><
משרד החינוך הדיביל חירפן אותי והם הרסו לגמרי את פתיחת השנה
בלילה שלפני תחילת הלימודים ישנתי רק איזה 3-4 שעות בגלל משרד החינוך המפגר
אני מרגישה כאילו הרבה דברים השתנו משנת הלימודים הקודמת
חברה שלי ממש ממש הרגיזה ואיכזבה אותי
יש כמה קבוצות של ה3 יח' מתמטיקה, שמו אותי בקבוצה שבקושי יש לי שם חברים
הייתי אמורה להישאר לדבר עם ידיד שלי אחרי בצפר אבל הוא סיים לפני אז כבר הוא חזר הביתה
אני מרגישה כאילו התרחקתי קצת מחברה מאוד טובה שלי, והיא קצת איכזבה אותי בימים האחרונים..
נמאס לי כבר מכל הזוגות/נראים כמו זוגות שעושים קוצי מוצי מול הפרצוף שלי
אוף הקרם להסרת שיער הזה פשוט דפק לי את הרגליים
לפלאפון שלי נפל הלוח מקשים של החצים והאדום והירוק הזה ><
שיר השבוע בכללי: Framing Hanley - you stupid girl היו עוד הרבה אבל זה הכי שמעתי השבוע
שיר השבוע של אול טיים לואו: Therapy
תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: Center Stage: Turn It Up בחיים לא חשבתי שאני אוהב סרט ריקודים שכזה, אבל מה אני אעשה הסיפור אהבה שם ממש ריקת אותי והצילום היה יפה, והזוג הראשי היה יפה (גם השחקן וגם השחקנית) ^___^
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
צנימים עם חמאה ו- pålægschocolade (זה מין לוחיות שוקולד כאלה מדנמרק) + תה עם חלב
תאמינו לי ארוחה נהדרת *____*
שרימפס בטמפורה
ג'אפנקו
קאפקייקס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ להישאר אחרי בצפר לדבר עם ידיד שלי (מקווה לפחות), מקווה שיצא לי לעשות הליקס, לפגוש שוב את חברה שלי מדנמרק, לצאת לחופש קצת ולראות חברים
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לימודים S:
אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי שעבר לבצפר שלנו (אני מכירה אותו מהבחינות לקולנוע שהיו לפני כמה חודשים) ועכשיו יצא לי להיות איתו יותר
אדם שהרס לך את השבוע: הרבה האמת.. בגלל שזה מרגיש מאוד שונה מאיך שזה היה בשנה שעברה, פחות חברים, יותר החברים הממש קרובים, שביליתי איתם את רוב הקיץ. ומי שבעיקר הרס לי זה שתי חברות שלי, אחת מהן פשוט עצבנה אותי בדברים שהיא עשתה וחברה מאוד טובה שלי איכזבה אותי במשהו שהיא אמרה וגם בזה שהיא קצת התרחקה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידידים שלי וחברות.. אם נשארו כאלו שאני לא מאוכזבת מהן.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"מיץ תפוחים זה באמת מיץ תפוחים?" XD
"רול חצילים זה עם הרבה חצילים?"
וסתם קטע מצחיק שהיה לי היום.. : יש לי צחוק כמו של כלב ים, והוא ממש חזק, נדבקתי בו לאחרונה מחברה טובה שלי. אני והחברה הזאת ועוד חברה שלנו ישבנו בתחנת אוטובוס ליד בצפר, ואז קרה משהו מצחיק שאני לא בדיוק זוכרת מהו ואז אני והחברה שהדביקה אותי בצחוק (שלה יותר חלש, כמו דולפין שכזה XD) התחלנו לצחוק, היא אחרי איזה חצי דקה הפסיקה אבל אני נכנסתי למצב כפית, לא יכולתי להפסיק לצחוק כי כל דבר שעשו סביבי הצחיק אותי עוד יותר.. יצא שצחקתי במשך איזה 10 דקות אם לא יותר, והמון אנשים הסתכלו עליי וצחקו וזה היה ממש מצחיק איך כולם ניסו לחקות אותי ואמרו שאני כמו כלב ים/צ'יוואווה
וזה היה בכללי הצחוק הכי ארוך בחיים שלי
אה ועוד קטע - מישהי שביעיסטית שאני מכירה באה ביום הראשון לבושה בול כמוני - חולצה אדומה קצרה, טייץ שחור והיה לה גם אותם נעליים כמו שלי (שלא הרבה נועלים אותם!) ותיק כמו שלי O_O זה היה הזוי
תמונת השבוע: אוף דמאט אני זוכרת שהיו הרבה תמונות שאהבתי אבל אני לא זוכרת איזה
התוכניות לשבוע החדש: ממ לראות חברות וחברים, להנות מהחופש הקצרצר, לעשות דברים מעניינים
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע קצת מרגיז אבל גם די מצחיק

AdiA12

New member
אוף אני ילדה כל כך חופרת ../images/Emo7.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תאלצו לסלוח לי על זה..

Adi641

New member
אז ככה:

דבר טוב שקרה השבוע: התחילה השנה דבר רע שקרה השבוע: התחילה השנה שיר השבוע בכללי: Hero/Heroine- Boys Like Girls שיר השבוע של אול טיים לואו:Therapy תוכנית השבוע:ללמוד שלושה ימים סרט השבוע:ברונו ספר השבוע:הכובען המטורף ואייזיק ניוטון מאכל השבוע: תפוחי אדמה של אמא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לצאת לחופש של ראש השנה משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד אדם שעשה לך את השבוע:אמממ.... לא יודעת... אדם שהרס לך את השבוע:המנהל של הבית ספר שלי... איש רע!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני אשמח לפגוש את ג'ואל מגוד שארלוט! ציטוט/יציאת/מילת השבוע: הלוואי והייתי זוכרת
תמונת השבוע: למעלה התוכניות לשבוע החדש: אין ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: לא רע, לא רע.....

StayAwake

New member
מסכמש"ת

דבר טוב שקרה השבוע: חברים
יש לי מורים מעולים כי כולם רוצים ללמד את הכיתה שלנו
הבנתי הכל במתמטיקה!! זה כמו חלום שמתגשם
ירד גשםםםםםםםם! דבר רע שקרה השבוע: התחיל העומס כבר עכשיו
שיר השבוע בכללי: missing you - lawson (the saturday lol :D) עוד כמה שאני לא זוכרת
שיר השבוע של אול טיים לואו: פופין
תוכנית השבוע: יומני הערפד!! סיימתי לראות אתמול ב10 בערך חחחחח
סוף סוףףףףףף סרט השבוע: אממ אממ.. ספר השבוע: אבא שלי הביא לי ספר אז..
מאכל השבוע: סושי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ראש השנה
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:יום שלישי! אדם שעשה לך את השבוע: אנדייייייי אדם שהרס לך את השבוע: אין
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנדיD: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: המחנכת שלי:"השנה גם תקבלו זימונים" הרבה ילדים:"כן קיבלנו כבר" ~חברה שלי לא שמעה את המ' בזימונים~ חברה שלי:"מה?!!!!" תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:בית ספר, רופא שיניים, לקבל אגרת לראש השנה מכרמל
וראש השנהההההD: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעולה?D:

AdiA12

New member
חחחחחחחחחחח הציטוט ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

יואוווו אני לא יכולה להפסיק לצחוק XDDDDDD

StayAwake

New member
חחחחחחחחחח יואו

והיא כולה כזה:"ואני שמעתי זיונים ואני לא מבינה מה כולכם אומרים לה כן!!!!" חחחחחח

AdiA12

New member
חחח זה מזכיר לי משהו שהיה היום ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ידיד שלי אמר לידיד אחר שלי: "זה יזדהם" ואני וחברה שלי ידענו שהוא אמר יזדהם אבל התחלנו לצחוק מזה שזה נשמע כמו "יזדיין".. אז ידיד שלי עשה "לך תזדהם!"
וואי פאק אני נקרעתי מצחוק, עם הצחוק כלב ים שלי.. שמעו אותי בכל המסדרון, ידיד שלי שם לי יד על הפה כדי להשתיק אותי אבל זה לא כזה הלך וגם חברה שלי התחילה לצחוק.. עם הצחוק דולפין שלה.. XDDD אנחנו פשוט צמד מפגרות עם צחוק עילג. >< אבל זה מצחיק וכיף, כולם מסתכלים עלינו וככה מכירים אנשים

AdiA12

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וואי אבל כששומעים אותי ואת חברה שלי צוחקות בואתו זמן זה הדבר הכי מצחיק שיש XD וכל פעם שנאי ליד חברה שלי, אם היא מתחילה לצחוק באיזהשהוא שלב אני אתחיל להתפקע מצחוק בגלל הצחוק שלה, ואם אני זאת שמתחילה לצחוק היא תתחיל באיזהשהוא שלב לצחוק בגלל הצחוק שלי.. בקיצור כמעט תמיד אפשר לשמוע אותנו צוחקות באותו זמן XD

למעלה