שבוע קצת מרגיז אבל מצחיק ../images/Emo9.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif
דבר טוב שקרה השבוע:
החרטה של NGN Live היה נחמד כי עשיתי שטויות עם חברה שלי ><
הייתי בסנטר עם חברה, היה נחמד, וראינו ידיד שלא ראיתי המון זמן
ראיתי אנשים שלא ראיתי המון זמן
גיליתי שכל כך משתלם להיות מפגרת
הרבה שעות נמחקו לי מהמערכת, אני לומדת פחות שעות ממה שהיה רשום
התחלתי את מגמת קולנוע, זה ממש כיף
ממ היו לי כמה הפסקות ממש כיפיות בבצפר, ובאוטובוס חזרה הביתה ביום חמישי היה לי ממש נחמד
אח שלי חזר מבורגס (והביא הרבה שוקולדים, שרימפס בטמפורה *-* מאפין ושניצל בלחמניה כזה טעים שכזה מטנדר צ'יפס)
דבר רע שקרה השבוע:
היתושים פתחו מלחמה נגדי שנמשכה משהו כמו יומיים - שלושה
החרטה הזה של NGN Live היה מעפן כי זה היה סתם מפגר ><
משרד החינוך הדיביל חירפן אותי והם הרסו לגמרי את פתיחת השנה
בלילה שלפני תחילת הלימודים ישנתי רק איזה 3-4 שעות בגלל משרד החינוך המפגר
אני מרגישה כאילו הרבה דברים השתנו משנת הלימודים הקודמת
חברה שלי ממש ממש הרגיזה ואיכזבה אותי
יש כמה קבוצות של ה3 יח' מתמטיקה, שמו אותי בקבוצה שבקושי יש לי שם חברים
הייתי אמורה להישאר לדבר עם ידיד שלי אחרי בצפר אבל הוא סיים לפני אז כבר הוא חזר הביתה
אני מרגישה כאילו התרחקתי קצת מחברה מאוד טובה שלי, והיא קצת איכזבה אותי בימים האחרונים..
נמאס לי כבר מכל הזוגות/נראים כמו זוגות שעושים קוצי מוצי מול הפרצוף שלי
אוף הקרם להסרת שיער הזה פשוט דפק לי את הרגליים
לפלאפון שלי נפל הלוח מקשים של החצים והאדום והירוק הזה ><
שיר השבוע בכללי: Framing Hanley - you stupid girl היו עוד הרבה אבל זה הכי שמעתי השבוע
שיר השבוע של אול טיים לואו: Therapy
תוכנית השבוע: חברים
סרט השבוע: Center Stage: Turn It Up בחיים לא חשבתי שאני אוהב סרט ריקודים שכזה, אבל מה אני אעשה הסיפור אהבה שם ממש ריקת אותי והצילום היה יפה, והזוג הראשי היה יפה (גם השחקן וגם השחקנית) ^___^
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
צנימים עם חמאה ו- pålægschocolade (זה מין לוחיות שוקולד כאלה מדנמרק) + תה עם חלב
תאמינו לי ארוחה נהדרת *____*
שרימפס בטמפורה
ג'אפנקו
קאפקייקס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ להישאר אחרי בצפר לדבר עם ידיד שלי (מקווה לפחות), מקווה שיצא לי לעשות הליקס, לפגוש שוב את חברה שלי מדנמרק, לצאת לחופש קצת ולראות חברים
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לימודים S:
אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי שעבר לבצפר שלנו (אני מכירה אותו מהבחינות לקולנוע שהיו לפני כמה חודשים) ועכשיו יצא לי להיות איתו יותר
אדם שהרס לך את השבוע: הרבה האמת.. בגלל שזה מרגיש מאוד שונה מאיך שזה היה בשנה שעברה, פחות חברים, יותר החברים הממש קרובים, שביליתי איתם את רוב הקיץ. ומי שבעיקר הרס לי זה שתי חברות שלי, אחת מהן פשוט עצבנה אותי בדברים שהיא עשתה וחברה מאוד טובה שלי איכזבה אותי במשהו שהיא אמרה וגם בזה שהיא קצת התרחקה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידידים שלי וחברות.. אם נשארו כאלו שאני לא מאוכזבת מהן.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"מיץ תפוחים זה באמת מיץ תפוחים?" XD
"רול חצילים זה עם הרבה חצילים?"
וסתם קטע מצחיק שהיה לי היום.. : יש לי צחוק כמו של כלב ים, והוא ממש חזק, נדבקתי בו לאחרונה מחברה טובה שלי. אני והחברה הזאת ועוד חברה שלנו ישבנו בתחנת אוטובוס ליד בצפר, ואז קרה משהו מצחיק שאני לא בדיוק זוכרת מהו ואז אני והחברה שהדביקה אותי בצחוק (שלה יותר חלש, כמו דולפין שכזה XD) התחלנו לצחוק, היא אחרי איזה חצי דקה הפסיקה אבל אני נכנסתי למצב כפית, לא יכולתי להפסיק לצחוק כי כל דבר שעשו סביבי הצחיק אותי עוד יותר.. יצא שצחקתי במשך איזה 10 דקות אם לא יותר, והמון אנשים הסתכלו עליי וצחקו וזה היה ממש מצחיק איך כולם ניסו לחקות אותי ואמרו שאני כמו כלב ים/צ'יוואווה
וזה היה בכללי הצחוק הכי ארוך בחיים שלי
אה ועוד קטע - מישהי שביעיסטית שאני מכירה באה ביום הראשון לבושה בול כמוני - חולצה אדומה קצרה, טייץ שחור והיה לה גם אותם נעליים כמו שלי (שלא הרבה נועלים אותם!) ותיק כמו שלי O_O זה היה הזוי
תמונת השבוע: אוף דמאט אני זוכרת שהיו הרבה תמונות שאהבתי אבל אני לא זוכרת איזה
התוכניות לשבוע החדש: ממ לראות חברות וחברים, להנות מהחופש הקצרצר, לעשות דברים מעניינים
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע קצת מרגיז אבל גם די מצחיק