סכמ"ש שעשה נזק

MSF GMs

New member
סכמ"ש שעשה נזק ../images/Emo67.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

Hasselblad

New member
מסכמ"שת

השבוע בחיים: תאמץ דברים מתחילים להשתפר - היום הכי כיפי היה: המממ אתמול או שזה כבר שלשום בקיצור חמישי עד עכשיו בתקווה שהיום יהיה אפילו יותר טוב - התעצבנתי בגלל: עצמי - התאכזבתי בגלל: עצמי - בכיתי בגלל: מורכב מידי אבל גם פה אפשר לכתוב - עצמי - הדבר שהכי הצחיק אותי: כמה שיחות מסן והודעות SMS - הרגשתי טוב עם עצמי כי: התחתי לקחת את עצמי בידיים ועוד כמה דקות אני יוצאת ליום צילומים - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: שירים טחונים של גלגלצ - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי השבוע כלום - הסרט הכי טוב שראיתי: כנ"ל - הדבר הכי טעים שאכלתי:דגים היום או אתמול איך שלא תסתכלו על זה אצל ההורים של חבר שלי - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: שיחה עם החבר המדהים שלי - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הרבה אנשים... אבל הכי הכי איריס וטל - רציתי להגיד תודה ל: כל מי שסבל אותי בתקופה האחרונה - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שרק ימשיך ככה ושיצאו צילומים טובים היום השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אחד מהימים עם איריס ב T.T - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): T.T - באיזו רמה אני היום:131 - כמה רמות עליתי:0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:T.T - מכרתי:המון - קניתי:מלא - מצאתי:זה לא התפקיד שלי במשפחה תחזית לשבוע הבא: אולי באמת סוף סוף אני אעלה רמה - אעלה לרמה:אולי 132 - אסיים את הקווסטים:עוד קצת T.T - אתחדש ב:שום דבר - שונות: אני ממש מתרגשת... יש לי היום צילומים שחשובים לי אחרי תקופה ארוכה שלא צילמתי דברים לא בשביל שעורי בית... עוד כמה דקות אני יוצאת לדרך.. איזה כיף!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

D amaged R oses

New member
-מזמזמת שיר חדש ומדהים../images/Emo23.gif-

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אמ, היום האמת D; - התעצבנתי בגלל: הצבא, ידיד שלי. אידיוט :| - התאכזבתי בגלל: ידיד שלי. - בכיתי בגלל: התרגשות
- הדבר שהכי הצחיק אותי: אנשים
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: עזרתי ל"נוב", חמוד וחמיד ביותר!
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:שיר של REIK בספרדית
- הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי מזמן
- הסרט הכי טוב שראיתי: לא שזכור לי - הדבר הכי טעים שאכלתי: שניצללללים
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "ID COME FOR U"
- הדובדבן בקצפת היה: 10 חודשים
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:כולם
- רציתי להגיד תודה ל:חבר שלי ו.. מישהי שיודעת
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:לסיים עם הצבא השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:לא משהו ספציפי, בכללי היה שבוע טוב
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):כל הקווסטים של הסקילים - באיזו רמה אני היום:131 - כמה רמות עליתי:לא יודעת
1 או כלום
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: RED WYV!!! והארפס. אני חולה על הארפס. - מכרתי: תפוחים, EQUIP, הכל מהכל. - קניתי: אמ... ;D אני לא זוכרת כבר - מצאתי: כל מיני תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:132? אני רוצה לעלות, אבל צריכה לחכות לאמא וחבר שלי
- אסיים את הקווסטים: לא יודעת, אני מנסה לעשות 2 בלודי היום. - אתחדש ב: אוברול? כפפות? נעליים? מתה להכין נעליים וכפפות במייקר סקיל - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: געגועים

D amaged R oses

New member
אםהחםקרעאחעל!@!#_!(@_!

סיימתי. סופסוף. את. הקווסט.המעייייייייק.של.הפאפ. לבבבבבד. היפהיפהוריי!! אנשים יורדים עליי שברמה 131 עדיין אני לא יכולה להכנס לפאפ. WELL, עכשיו אני כן

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא זוכר
- התעצבנתי בגלל: כל מיני דברים - התאכזבתי בגלל: שעומד להסתיים החופש
- בכיתי בגלל: - - הדבר שהכי הצחיק אותי: הרבה... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Mr. Jack של System of a Down - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: ברונו
- הדבר הכי טעים שאכלתי: עוגה. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: - - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:- - רציתי להגיד תודה ל:- - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לקנות את החבילת הרחבה של WoW

Don Nirtin

New member
לה לה לה ../images/Emo79.gif../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: נראה לי חמישי - התעצבנתי בגלל: השבוע נראה לי כולם נעלמו מהפורום ומהמשחק
- התאכזבתי בגלל: איציק, והוא יודע למה. - בכיתי בגלל:
don't cry my baby dad will give u a singer bird! - הדבר שהכי הצחיק אותי: טל ואני במשחק מאסטר וסלאב, מייפל, יום שלישי. תוך כדי שאנחנו מעודדים את נשמונת לעלות ל55. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: כנ"ל מהשורה הקודמת - השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
don't cry my baby dad will give u a singer bird! - הספר הכי טוב שקראתי: עדיין, עמודי התבל. נראה לי אתפוס תחת עליו השבוע. - הסרט הכי טוב שראיתי: לא סרט אבל סידרה. EN NOMBRE DEL AMOR - הדבר הכי טעים שאכלתי: לזניייייייייייייה - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
don't cry my baby dad will give u a singer bird! - הדובדבן בקצפת היה: נשמונת, בתאלונת, סיוון, ואיריס במסר חמוד. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נשמונת, בתאלונת, סיוון, ואיריס במסר חמוד. - רציתי להגיד תודה ל: נשמונת, בתאלונת, סיוון, ואיריס (סתם כי היא זקנה. כן?) - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיהיה רגוע
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אני לא זוכר. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): ממשיך לאגור אזמרלדים לקווסט המעיק של סינגפור. מלבד זה כלום. - באיזו רמה אני היום: רמה 111 בקוסם קרח ורמה 43 בקוסם האש החדש - כמה רמות עליתי: 43 בקוסם האש החדש ו4 רמות בקוסם הקרח - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Cold Eye - מכרתי: שום דבר - קניתי: שייייייייקויים - מצאתי: קלפי מפלצות וזבל תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 51? נקווה. - אסיים את הקווסטים: זה של סינגפור - אתחדש ב: כלום - שונות: אלוהי הכובעים
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: חסר לכם שאני לא תופס אותכם במשחק השבוע. או ששמי הוא לא ניר בן סימון (דה לה נוצ'ה). ותמלאו את הטבלה הזו
. אני רוצה לראות תוצאות

מסכמש"ת../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: יום חמישי הייתי בחופש
להיות מחוץ לעבודה זה כבר טוב
ומעבר לזה נפגשתי עם בתאלה בערב
התעצבנתי בגלל: לא זכור לי שממש התעצבנתי התאכזבתי בגלל: חיפשתי בגדים ולא מצאתי
בכיתי בגלל:
משבר שהיה לי, לא חשוב, זה יעבור הדבר שהכי הצחיק אותי: ניר וטל במייפל
הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא ממש
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: לא יודעת הספר הכי טוב שקראתי: עדיין קוראת את הארי פוטר הראשון
כן כן, רק עכשיו התחלתי לקרוא אותם
הסרט הכי טוב שראיתי: UP למעלה
איזה צחוקיםםםםם
הדבר הכי טעים שאכלתי: וואוווו אכלתי היום פיצה במסעדת ספגטיםםםם
טעיםםםםםם
משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: לא יודעת הדובדבן בקצפת היה: הקינוח בספגטים
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נירושששש
תודה על כל העידוד והתמיכה
רציתי להגיד תודה ל: נירוששש
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שייגמר מהררררר, הולך להיות שבוע קשה
השבוע במשחק: דוקא שיחקתי השבוע
היום הכי כיפי: היום שהצלחתי באמת לשחק ולעלות לכמעט 60% אולי עוד אחזור לשם
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): כל הזמן חוזרת על אותם הקווסטים של קסנדרה ו-AGENT E
באיזו רמה אני היום: 55
כמה רמות עליתי: 1, אבל זה היה בשבת שעברה
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: MIXED GOLEM
מכרתי: כל מני דרופים קניתי: שיקויים
מצאתי: כל מני דרופים
תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: 56 אולי אפילו 57 אסיים את הקווסטים: אמשיך עם אותם הקווסטים החוזרים
הם מצאו חן בעיניי
אתחדש ב: כשאגיע לרמה 60 אוכל לענוד עגילים חדשים, עד אז... שונות: מייפל זה כיף כשהוא לא מלוגלג
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: יהיה טוב
נכון
מסכנה, בטעות האכלתי אותה יותר מדי

למעלה