סכמ"ש ראשון של "קיץ"

אוהא, אני מזמינה אותך ואפילו אוקיר לך אם

תסבירי לאמא שלי שאבק זה לא חמץ...היא עוד שנייה תגיד שגם אני חמץ...

ה 22

New member
חחח ../images/Emo15.gif

תאמיני לי שגם אמא שלי עדיין לא קלטה את זה. אנשים מגיעים לליל הסדר סחוטים - כאילו זה מה שאלוקים ביקש.. כבר יצאנו ממצרים, די לעבדות

I מ י ר ב I

New member
נכנעת לפייסבוק לבסוף?

הייתי בטוחה שאת האחרונה שתכנעי לו. מזל טוב והתמכרות נעימה. מצאתי אותך ושלחתי לך חברות.

סיכום...שונאת קיץ!!

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): פיג'ו 92 שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): אילו ציפורים.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי מתחתנתתתת!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט- "סיפורים לפני השינה" סרט חמוד.. מאכל השבוע שלכם: פרינגלס.. בילוי השבוע שלכם: ראיתי המון סרטים השבוע... פאדיחת השבוע שלכם: אמרתי המון שטויות השבוע... סקופ השבוע שלכם: שמעתי מישהו שקרא לכלב שלו "לון" ...הוא אמר לי שהוא קרא לו ככה...בגלל שכשהוא היה קטן הוא נורא אהב את התוכנית " כריס ולון באמריקה" ( חינוכית 23..) זוכרים??? נוסטלגיה של ממש!! ציטוט השבוע שלכם: "ניקית את החדר שלך כבר לפסחחחח??" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ניקיונות!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אירוסין של חברה שלי!! אתם מוזמנים להעניק מאגניב שכזה לכל מי שבא לכם:
לחברה שלי שאוטוטו מתחתנת...המון מזל"ט מאמי!!! שבוע מקסים לכווולם!!!! תהנו עד כמה שאתם רק יכולים...

../images/Emo24.gifעונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): אם אלה החיים - פתאום התאהבתי בשיר הזה, אולי בגלל שאני לא שומעת אותו אף פעם בהופעות..חחח שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): ולרגע נדמה, הביצוע בבית קשת היה הורס (מירי מסיקה למילים ולחן של עפר בשן
)
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משי ורמי קליינשטיין בהופעה בזאפה ת"א משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מישהו שאני מאוד אוהבת נרשם לפורום של לנדמרק ואני יודעת שהוא הולך לקבל מזה כל כך הרבה, פשוט עשה אותי מאושרת באותו רגע עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אמריקן איידל ומדיום מאכל השבוע שלכם: זהו, חזרתי לדיאטה.. אז עדיף לוותר על השורה הזאת
בילוי השבוע שלכם: נראה לי שזה היה השבוע.. השקה של הדיסק של ריקי גל, היה ממש כיף, אני מתה עליה, מורתי ורבתי
פאדיחת השבוע שלכם: הטלפון שלי דפוק והוא מתקשר לפעמים מעצמו.. כך שהשבוע כמה אנשים הוטרדו לא בכוונה וגם הייתי באיזה קורס (שעינת
כפרעליה השתתפה בו) והייתי אחראית על הסאונד והייתי אמורה להיות שקטה, שלא ירגישו שאני שם ופתאום נתקע לי בורג ברגל... וזה כאב רצח (עדיין כואב), אז צרחתי בלי קול... שיחליפו אותי, זה היה קצת הזוי, הייתם צריכים להיות שם כדי להבין
סקופ השבוע שלכם: אורי זך מתחיל בהקלטות לדיסק שלו - בהצלחה
ציטוט השבוע שלכם: לבשתי שמלה במיוחד שאהבת, לבשתי מילים שמזמן לא שמעת, אך נפשי חשופה מכל בד עפר בשן דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על הנסיעה לבית קשת... רק על הנסיעה עצמה, כל השאר היה נפלא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין סיבה מיוחד, אני מחכה לו, כי לכל שבוע יש את ההפתעות שלו משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי ה 22: יום חמישי קרן בזאפה הרצליה-תהנו
אתם מוזמנים להעניק
מאגניב שכזה לכל מי שבא לכם אז מכיוון שלא יצא לי כמעט להיות במחשב בשבועיים אולי יותר האחרונים, להרבה פה היה יומולדת ולא הספקתי לברך.. אז מי שאני זוכרת אני מעניקה לו
קרן
מירב
רעות
מזל טוב לכל השאר... אני יודעת היו הרבה, לכולכם אני מעניקה

למעלה