סכמ"ש ראשון של "קיץ"

OpenYourEyes

New member
סכמ"ש ראשון של "קיץ"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי
ה 22: אתם מוזמנים להעניק
מאגניב שכזה לכל מי שבא לכם לסיום הצביעו נא לשיר "לחזור הביתה" של קרן-בועז במצעד של רשת ג': http://www.iba.org.il/midrag-gimel/voting/candidatesList.asp בין המצביעים נכונה יוגרל אינטגרל

galgold3

New member
ה-סכמש מזה הרבה זמן!

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): זמנים משוגעים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): accidenatlly in love bubbly ו- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קבוצה של ילדים מהפנימיה שאני מדריכה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: דחו את הטיול שנתי :) מאכל השבוע שלכם: ספגטי :) בילוי השבוע שלכם: יום הולדת לחברה פאדיחת השבוע שלכם: נפלתי מהכסא באמצע השיעור XD סקופ השבוע שלכם:הטיול השנתי נדחה לעוד חודשיים! ציטוט השבוע שלכם:אנלא"יכולה דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: היה שבוע נפלא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חופש!!!!!! ו-1001 טיולים :) אתם מוזמנים להעניק
מאגניב שכזה לכל מי שבא לכם
לחברה שלי שיש לה היום יום הולדת :)
לכל מי שרוצה חיבוק דובי :)

I מ י ר ב I

New member
סופ"ש מקסים../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן):סוף הרגש שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):הסיגריה האחרונה-אריק ברמן משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:שהצלחתי להוציא מ-ורד חיוך עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:הדיסק החדש של יאיר זיו-זמן מאכל השבוע שלכם:רביולי תרד בילוי השבוע שלכם:להיות עם חברים ומשפחה ביומולדת פאדיחת השבוע שלכם:לא כורה לי כזו סקופ השבוע שלכם:לא גיליתי משהו מרעיש השבוע ציטוט השבוע שלכם:את בת 30? הייתי בטוחה שאת מקסימום 23 דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שעמום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:עוד מעט פסח... משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי|חיפושית| ה 22:כפרעל הדס! אתם מוזמנים להעניק
מאגניב שכזה לכל מי שבא לכם:ל-ורד לסיום הצביעו נא לשיר "לחזור הביתה" של קרן-בועז במצעד של רשת ג':

"והוא יבוא אליי כמו קיץ, בלי היסוס בבת אחת.."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): איתי
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמיד כשאתה בא - אפרת גוש
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני
מהים שבת שעברה..יצא אומנותי
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אומג נתנו לנו תאריכים של כל מיני סגירות, רגילות וחגים. כל התזמונים יצאו מושלמים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הסתובבתי היום בבוגרשוב וקינג ג'ורג'^^
מאכל השבוע שלכם: קורסון קינמון ותה
בילוי השבוע שלכם: הערב, אדיר מילר ((:)
פאדיחת השבוע שלכם: וואי היו לי מלא...אבל אין לי כוח לספר זה ארוך מידי
סקופ השבוע שלכם:
ציטוט השבוע שלכם: 'ולי יש את התקווה שלי והיא חוצה את גבול האהבה שלי..'
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא שבוע הבא, עוד שבועיים..רבעו"ש וליל הסדררר:]!@#
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי ה 22: חח כפרות על הדס
אתם מוזמנים להעניק מאגניב שכזה לכל מי שבא לכם לכולם
לסיום הצביעו נא לשיר "לחזור הביתה" של קרן-בועז במצעד של רשת ג':
שבת שלום וקייצית לכולם

ady18

Well-known member
אז ככה..

שיר השבוע של קרן לא שמעתי שיר השבוע לא של קרן :אל תאמיני איה כורם עשה את השבוע איה כורם הופעה \גיטרה חדשה מה הרס חולה וחופשת מחלה מעבודה מחכה סרט והגמר של האח הגדול\להבריא ולחזור לעבודה+כושר מאכל השבוע המבורגר \מרק

לא מצאתי כותרת ראויה לסכמ"ש

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): סוני אצל שוני שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): רציתי של דור דניאל, יצא לי לשמוע אותו פוללל השבוע (מעניין למה..) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לסיים עם התרגיל בספורט של הבגרות, יצא מדהים. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ברכה שקיבלנו מהמורות לספורט. יש שם ציטוט מדהים ונכון לדעתי. מאכל השבוע שלכם: פיצה
בילוי השבוע שלכם: יומולדת לחברה טובה. פאדיחת השבוע שלכם: לשם שינוי השבוע לא זכורות לי כאלה. סקופ השבוע שלכם: http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=625174&TypeID=1&sid=123 סחטיין עליו. ציטוט השבוע שלכם: תנסו להכנס לסיטואציה בכל רמ"ח איבריכם חחח א:" אל תגנבי לי את הרעיון, אבל אני יודעת מה אני אביא לו ליומולדת (18).. אני אראה לו את המעבר מילדות לבגרות!" ע:"
מהה?" א: "לאאא לא מה שאת חושבת! אני אשים לו ויטמינציק ומעל זה וודקה!" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: רצתי עם הבנים בבגרות שלהם בספורט והיתה שמש ממש חזקה אז גם נשרפתי קצת בכתפיים וגם כאב לי הראש אחר כך. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הוו חיכתי לזה... ההופעה של עידן ריכלללל
אחרי חודש וחצי המתנה עם הכרטיס ביד זה מגיע. משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי
ה 22:
בדרך כלל זה הודעות עם משמעות לא? אז אני אדפוק פה את הציטוט היפה.. סוכריה על מקל תוצרת השופר-של של פולו למי שמגיע לסוף הסכמ"ש. ומכיוון שאין לי כח לכתוב את הכל אני אסרוק ואצרף כתמונה. אתם מוזמנים להעניק
: שירי, תתפנקי.. על האגאדיר/קרנף/וואטאבר שבגלל אינטגרלים ולופיטלים גם השבוע לא יקרה לסיום הצביעו נא לשיר "לחזור הביתה" של קרן-בועז במצעד של רשת ג': target=_blank rel=nofollow>http://www.iba.org.il/midrag-gimel/voting/candidat... אני אשתדל במהלך היום להתגבר על עצלותי ולהכנס לדרג שם. בין המצביעים נכונה יוגרל אינטגרל לא סיכמנו(תרתי משמע) שזה לופיטל?

OpenYourEyes

New member
אגאדיר ../images/Emo10.gif קרנף ../images/Emo10.gif וואטאבר ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן):
במכונית ליד הים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): Not Fair - Lily Allen תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סופ"ש עם הבן זוג. התגעגעתי אליו
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:אני קוראת עדיין את "כופרת"- ספר שקוראת בשקיקה כל מילה
מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: היום- טיול בפארק בר"ג עם הגבר שלי
והכלבה
של ההורים שלו פאדיחת השבוע שלכם: להקיא באמצע הרחוב
סקופ השבוע שלכם:אני בריאה
ציטוט השבוע שלכם:שנה ושבע
וואו חצילוני
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:להיות חולה ...להפסיד כ"כ הרבה הופעות בגלל ההרגשה המזופתת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ללכת לסרט שזכיתי מטעם
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי
ה 22:מתי יהיה כתוב שזה לגמרי כלה להשגה
אתם מוזמנים להעניק
מאגניב שכזה לכל מי שבא לכם- ל- ורד שהתעניינה בי כאשר הרגשתי זוועה מתה וגם למירב מאותה סיבה לסיום הצביעו נא לשיר "לחזור הביתה" של קרן-בועז במצעד של רשת ג': http://www.iba.org.il/midrag-gimel/voting/candidatesList.asp בין המצביעים נכונה יוגרל אינטגרל

ה 22

New member
כן.. "קייץ"....../images/Emo15.gif

למרות כל עייפותי, אני אענה אחרי הכל שירי טרחה וגם הזכירה את הניק שלי (שחוץ מהאות 'ה' -אגב,כבר לא קשור אלי
) שיר/י השבוע שלכם (של קרן): לרוץ לרוץ?! שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): "האור יזרח גם בנפרד" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: היו כמה.. (
תשובה מעצבנת..) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קולפן מלפפונים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
שמש ודשא - שילוב מדהיםםםם
................................... בשבת יצאה השמש ככה מידי פעם והיה מולי מרחבים של דשא זה היה..... תענוג. מאכל השבוע שלכם: רוב המאכלים הלא בריאים. די... השאלה הזאת מחזירה אותי למציאות
. (טוב נו יאלה ממחר..
) בילוי השבוע שלכם: לא הייתי בבית שבת- היתה שבת מדהימה
פאדיחת השבוע שלכם: אני'מקדישה ת'שאלה הזאת לכל מי שמעוניין. סקופ השבוע שלכם: יש פייסבוק.- הוא לא מעניין אבל.(פתחתי רק כדי לראות תמונות של חברה מחו"ל שקשה לקבל במייל). "סקופ......"
ציטוט השבוע שלכם:'אין הפקרות בעולם הזה, יש מישהו שמסדר את הכל בצורה מדוייקת ונכונה . אין דבר שקורה סתם'. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:כלום. תודה שהיה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חתונה , חופש, תחילת חודש, בלה בלה משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי
ה 22:
טוב,
זה היה מפתיע .. תודה שירי(אבל גם אני אמורה לענות על זה?!) ודווקא אותי מעניין מה את אומרת.............................................? -וזה אפשר גם לא בפומבי
אתם מוזמנים להעניק
לשירי, לכל מי שראיתי כאן בסכמ"ש "קיץ" לאלי, ליעלי, למירב, לעדי, לעדי, לגל, לורד שבוע טוב ומבורך שיהיה לכם. חופש נעים! והרבה שמחה בלב, נקיונות קלים ונעימים (אם קיימת מציאות כזאת) אגב, 'אבק' - זה לא חמץ.
לא להשתגעעעע!

ה 22

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif

יישר כח על הנימוסים אני לומדת ממך מלא

למעלה