סכמ"ש כמעט צבאי.. ../images/Emo13.gif
כי עוד לא קיבלנו מדים חח.. הי.. חזרתי..

1.שיר השבוע שלי(של קרן)-וואו. המוני המונים (עד שמתה לי הסוללה בנגן..)אפשר להגיד שהם ליוו אותי קצת (בכל זאת היא נגמרה ביום שני).. בתחילת השבוע ממש חפרתי על אביתר,אם ומה שבאמת.. והתעודדתי עם שיר לאסף ומבול.. והיום אני נותן לעצמי קצת לא להיות (כמו בסוף הרגש) חוץ מזה שמעתי אותה.. וזה חיזק אותי מאוד.. נתנה לי הרגשה של בית עם כל הגעגועים לכולם.. וזה עזר לי מאוד! לא ייאמן איך השירים המדהימים האלהמשנים גוון ברגעים מסוימים של החיים.. מה שבאמת לדוגמא אשכרה פצע לי את הלב ונשאר שם עמוק הרגשתי אותו אחרת מתמיד.. וככה הרבה.. שיר לאסף קיבל אצלי מקום חם יותר ויותר..

2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)- סודות-מירי מסיקה ועוד כמה באנגלית..

3.משהו שעשה לי את השבוע-הבית.. לא רק בחמשוש.. כל מי ששלח לי סמסים ונתן לי קצת אהבה.. זה עזר לי כל כך.. החוויה הזאת גרמה לי רק להעריך הרבה יותר ולאהוב אפילו יותר.. חוץ מזה בטכני בחיפה יש גביעי סקי נהדרים במיוחד -_- 4.תוכניות לשבוע הבא-מממ.. מעניין.. חחח.. 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- "תגידו אתם בטוחים שזה עוף? כי הפסקתי לראות את החתולה הג'ינג'ית שהסתובבה אתמול ליד החדר אוכל.." או "גם אתם הרגשתם עכשיו חתיכה ענקית של אבק בפירה או שזה רק אני?" 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה-כן!!!! קצת חוויות צבאיות (לכאלה שחשבו שזה נחמד להתגייס חח..) (האמת שזה חשוב!למרות שקשה לי להגיד את זה כי לפעמים יש לי הרגשה שאני מבזבז את הזמן שלי ושהוא נשרף לי! ושזה כל כך שונה ממה שאני רגיל אליו וזה לא תבנית שבאלי להשאר בה הרבה זמן וזה גם לא החיים האמיתיים שחייב להתרגל! אבלל!! באמת שאם לא נעשהאת זה לא יהיה מי שיעשה את זה! והמדינה הזאת זה הדבר הכי חשוב שיש לנו! ואנחנו חייבים לשמור עליהה!אפילו שמאוד קשה ואין כל כך תנאים ולא ממש שמים על הרצונות שלך.. עדיין זה מאוד חשוב!) בכל מקרה אפשר להבין שהצבא דוגל בספורט קודם לאוכל,וזה כי הם החליטו לשים את המגורים שלנו (אוי המגורים.. מהממים כאלה 5 כוכבים.. המיטות לא מעופשות בכלל ואין יתושים.. ונקי!! נקי!!!!!) לפני המגרשי ספורט.. ורק אחריהם את החדר אוכל (טוב נו את השקם שלידו!) ככה שכל פעם שבא לך פיסת מזון (שלא תגמור לך ת'משכורת הצבאית) אתה צריך ללכת 858586 ק"מ את כל המגרשיםםם ואת הבריכה! ואז מגיעים.. ואז אתה חושב לעצמך.. אחרי כל המאמץ הזה.. הם בטח יחזירו לנו את הקלוריות! אז זהו שלא כל כך.. המזון שנכנס לי לגוף בשבוע האחרון אפשר לסמן במילה אחת-סקי! (גבינת סקי..) ולא זה לא כי אני מפונק והולך בחדר אוכל מלא במזון ומחפש את הדבר היחידי שסגור.. אלא זה שזה או זה.. או גופה של לחמניה או שיש של עוגה.. או גמבה! שמסתבר שסלט חתוך דק בצבא זה גמבה חצי שלמה.. זה בבוקר.. בצהריים האוכל הטעים ביותר.. (החתולים והכלבים שמסתובבים בבסיס נעלמים ומגיעים חדשים.. מזל שיש צער בעלי חיים מטר מהבסיס) והתוספות משגעות... שאחרי זה מגיעות בצבע אחר בערב.. חחח.. אז אכלתי טוב השבוע..

וגם הלימודים לא מעניינים בכלל.. ובגלל המחסור בשעות שינה אני דיי רדום בהם.. ככה שגם קשה לי להבין את החומר

אבל עכשיו ברצינות,הייה לי חסר בעיקר הבית והחום.. הגעגועים שיגעו אותי.. מאוד קשה בהתחלה.. ומזל וכמו שאני אמרתי לא במובן מאליו ואני מעריך את זה כל כך.. הייתה לי תמיכה מהבית.. שחיממה אותי.. הבנתי שזה משהו שכולם עוברים.. אבל זה עדיין קשה.. לאט לאט מסתדר.. הלוואי וימשיך והכל יהיה בסדר.. קשה לי להאמין שאני צריך לחזור בראשון לשם.. אני שבוז.. וגם טוב לי פה.. אבל אין הרבה ברירה.. צריך לחזור לשם.. לשרוף את הזמן להרוס את הנעורים.. (למרות שדחיתי את הריסתם הסופית בשנה וחצי..) בתקווה ענקית שיהיה ממש טוב..

זהו,נראלי חפרתי מספיק..

7.העניקו
למי שבא לכם-אני רוצה להעניק לב ענקי ועצום לשתי מהממות מדהימות-מירבי וסתויק שעזרו לי כל כך בשבוע הזה בתמיכה ענקית.. כל סמס מהן הייה זהב טהור וחימם לי את הלב בענק.. ואני מוסר להם לב עצוםם עצוםם.. ואומר תודה ענקיתעל זה שהכרתי אתכן כאן..!! אתן פשוט ענקיות!!

חוץ מזה אני מוסר לב לכל אהוביי כאן בפורום.. באמת שהתגעגעתי! אתם מהממים.. ונכנסתם ללב שלי יחד עם חבריי מהבית.. אני שומר אתכם קרוב.. כי אתם באמת אנשים טובים עם לב זהב.. עוטפים וחמים שאין כמוהם.. וזכיתי בכם!! אל תשכחו אותי..

אוהב המון!!

סופ"ש נהדר מדהים מהמם ומקסים! ושבוע טוב עוד יותר!! נתראה בחמישי הבא.. סלחו לי על תחביר גרוע וחפירה ושפה לא ממש מעניינת.. אני עייף גמור סחוט.. אבל כל כך התגעגעתי שהייתי חייב לכתוב..