סכמ"ש מפגשי

סתיוי17

New member
מסכמשת מפגשית

באווירת המפגש שהיה לנו היום! 1.שיר השבוע שלי(של קרן)- אםאםאם. מה שבאמת, רכבת באירופה, רצה הביתה, על שפת הכינרת, שנה חד סטרית.. וואו שמעתי השבוע הרבה קרן 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)- מרוב אהבה שותק, אהבה בת עשרים ו why try to change me now של פיונה אפל 3.משהו שעשה לי את השבוע- דפנטלי המפגש! הי'ה להיט :) 4.תוכניות לשבוע הבא- עבודהעבודהעבודה, חברות, עבודה.. 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- או! לא חשבתי שזה יעבוד. D: הממ הי'יתי אצל חברות תאומות, שתי'הן עברו טסט באותו יום ושתי'הן מטומטמות באותה מידה. השבוע יצא לי לשמוע שיחה מעמיקה ביני'הן, שהלכה בערך ככה - "יואו איך בא לי שוקו" - "איך בא לי שיגמר המלווה כבר.." -"כן, הי'ינו נוסעות לקנות שוקו". ללא ספק ניצול חכם של סיום המלווה.. 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה- אמרתי את זה היום לסיווני- אני ממש מתחילה לאהוב את האלבום הזה..כמה שהי'יתי אנטי בשני הסינגלים הראשונים, הוא תופס כיוון שמאוד מוצא חן בעיני. כיף :) 7.העניקו
למי שבא לכם- לכל הבנות היפות שראיתי היום (אתמול..). ליעלי שהיא גם בת יפה, ולמרות שלא הי'ית היום - הי'ית איתי ברוחך.. חסרת לי מאוד.
לדורוני, וולקאם בק האני :) לקסם שהסטטוסים שלה הורגים אותי מצחוק לאחרונה.. העבודה הזאת עושה לך רק טוב, אני אומרת לך
ולהדסי אהובתי היקרה.
שבת שלום לכולכם, תנוחו ותצחקו ותאהבו ביומי'ים הקרובים.. שתהי'ה שבת לבנה. אוהבת אתכם המון.

BRANGELINA

New member
תודה חחחח

האמת שהדבר הכי טוב שיצא לי מהעבודה הזאת זה הסטטוסים הטובים......

ady18

Well-known member
מסכמת

1)שיר השבוע של קרן:פסק זמן 3לא של קרן:רונה-סמיר שוקרי 3)משהו שעשה את השבוע ים 4)תוכניות לשבוע לקנות דיסקים\פיקניק עם חברים בפארק 5)משפט השבוע:"הלם "כשראיתי מי חזר לכוכב בגלגל ההצלה אי אפשר היה לתאר את תחושות האכזבה...

sp400

New member
מסמכש

1.שיר השבוע שלי(של קרן)- מבול , שיהיה לנו בית הדואט עם הראל פשוט מרטיט 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אם זאת אהבה שלך (זה נחשב לא של קרן? למרות שמדובר על הדואט שלה עם קובי אפללו אבל תתנו לי את התענוג) 3.משהו שעשה לי את השבוע-אאאאאאאההההההההההאההההההההאההההההה אל היה משהו מיוחד 4.תוכניות לשבוע הבא- קצת לבלות בתל אביב ולספור את הימים ל19 ואז ל 31 5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- אין חחחח 6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה- איפה מאכל השבוע??? טוב נו מאכל השבוע שלי זה פתיתים חחח 7.העניקו למי שבא לכם- טוב אז בשביל ורד כי שיגעתי אותה בשבוע החולף וורד את יכולה להתנחם בזה שזה רק הולך להיות יותר גרוע בשבועות הקורבים סופ"ש מקסים ומהנה

בר יעקב

New member
שיהיה סופ"ש רגוע

שיר השבוע שלי(של קרן)- 'עוד יום', 'תקליט שרוט' שיר השבוע שלי(לא של קרן)- 'שיר' של אתי אנקרי בביצוע של אביתר בנאי. שתי גרסאות מרגשות. משהו שעשה לי את השבוע-כל מיני דברים... חברים, מילים... תוכניות לשבוע הבא-לנסוע קצת לאמא, התגעגעתי. משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- פוצקי: "אמא בבית. אני אצל תותי, שכחתי לחזור הביתה" משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה- תוכנית מאוד ממולצת 'כשהכאב גדול מנשוא' של אורנה בן-דוד, סדרה דוקומנטרית על התאבדות. נמצאת בVOD בערוץ 8 סדרות. מאוד ריגש אותי... העניקו
למי שבא לכם-
כולם לב! סופ"ש מקסים ומהנה

בר יעקב

New member
עוד שיר

'אז למה לי פוליטיקה עכשיו' - גם בביצוע של קרן וגם בביצוע של משינה.

sp400

New member
נצל"ש השעומום מדבר בעד עצמו

מכירים??? זו היא קרן מסיקה

Hadartal13

New member
סכמ"ש :p

שיר השבוע שלי - הצפון הפורח 2.שיר השבוע - השיר פרידה שהקומונרים עשו לנו :'( 3. משהו שעשה לי את השבוע - העלייה לבוגרת D= 4. תוכניות לשבוע הקרוב - איטליה איטליה ו.... 2 דיסקים בחול של קרן פלס שאני לוקח לאיטליה :) 5. משפט השבוע שלי - " זה לא הצופים פה ! " 6. אין >< 7.
לקרן

אופיר1232

New member
וואי כמה פעמיים שעמתי את המשפט

זה לא הצופים פה חחח
ברור שנועל שליטעעע

ofree15

New member
מסכמ"שת

1.שיר השבוע שלי(של קרן)- על שפת הכנרת, תקליט שרוט 2.שיר השבוע שלי(לא של קרן)- איך היינו- מירי מסיקה 3.משהו שעשה לי את השבוע- לא היה משהו מיוחד.. סתם מצב רוח אופטימי
4.תוכניות לשבוע הבא- קורס מד"א
5.משפט השבוע שלי(השאלה חזרה בעקבות לחץ מהקהל)- "עופרי, מעכשיו את מדריכת ו'" אני בשוק שקיבלתי הדרכה
6.משהו שבא לכם להוסיף ולא היתה עליו שאלה- זה קשה לפרוק מכולה 4 בנות.. אל תנסו את זה אף פעם.. אבל זה אפשרי... זה פשוט לוקח את כל היום!
7.העניקו
למי שבא לכם- לאופיר
, כי סימבה קתן זה הדבר! לדורוני
ולקסם
כי היא נתנה לי לחפור לה בטלפון

למעלה