סכמ"ש כשל"פ!

Ayelet chan

New member
סכמ"ש כשל"פ! ../images/Emo155.gif

ולא כשל"פ לאנשים כמוני~
משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Mana Sama

New member
מסכמת ^-^

משהו טוב שקרה השבוע? פיקסאר מאסטר קלאס~! ^___^ היה פשוט מעולה! משהו רע שקרה השבוע? מחסור רציני בשעות שינה ;-; שיר השבוע: כל מיני כאלה מהג'יי פארטי,אין משהו ספציפי שנדבק סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מפלצות בע"מ,צעצוע של סיפור ועוד כל מיני כי הראו לנו קטעים של זה במאסטר קלאס ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הספרון שקיבלנו עם כל החומר שהעבירו בהרצאות 3: בילוי השבוע? ג'יי פארטי,היה נחמד שכזה התחדשות השבוע? חולצה של המאסטר קלאס שקיבלנו ביום הראשון XD ציטוט השבוע? לא זוכרת~ קוספליי השבוע? לא יודעת,אבל ראיתי תמונות מהשוטס וכולכם מהממים כרגיל >: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? חירבושים של וודי מצעצוע של סיפור תוך כדי ההרצאה למה מצפה בשבוע הבא? למפגש VIP עם אנדרו ומתיו ולחמץ~!! אעע יש לי כל כך הרבה דברים שאני רוצה להכין XD אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שאחראי כל המאסטר קלאס וסער 3> תמונה? אין לי כוח לצלם אבל יש לי חתימה של אנדרו גורדון וציור של מייק ממפלצות בעם עם סיידליפ שהוא צייר לי (כי אין לו אף לצייר לו ספטום XD)

2Chiba

New member
סכמ"ש~~

משהו טוב שקרה השבוע? אימון שטח מעולה וכיתת אמן עם המתופף הכי טוב בעולם. D: משהו רע שקרה השבוע? 40 מעלות חום בתחילת השבוע, ושלא יכולתי כ"כ להגיע למפגש פוטושוטס. ]: שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סקראבז ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קומיקס של ספידרמן. :) בילוי השבוע? בעיקר במיטה, אבל האימון שטח היה כיף. התחדשות השבוע? אה... כאבים בכל הגוף? D: ציטוט השבוע? אני לא טוב בזה. XD; קוספליי השבוע? כל מי שפספסתי במפגש? TT; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שום דבר לבנתיים~ למה מצפה בשבוע הבא? ברלין. :) אדם שעשה לך את השבוע? אף אחד ממש. תמונה? אין כרגע~

S.Riddle

New member
מסכמ"שת!

משהו טוב שקרה השבוע? המסיבה הייתה אפּית.
משהו רע שקרה השבוע? שפעת. כואב. מוות. XP שיר השבוע: הרמיקס G6 של DJ MASA *________* סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ריבווווווווווווווווורן
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עדיין דיקנס, אלוהים ישמור. בילוי השבוע? המסיבה ^__^ התחדשות השבוע? כלום. :( ציטוט השבוע? "Huh. Okay see, here's what's gonna go down. Two choices: You stay here and I crack one of your nuts, right or left, that's your choice, or you walk away a live to be a douchebag another day. Oh and also? I have razor blades hidden in my hair. Uh-huh, just all up in there." -Santana kicking the shit out of some homophobic ass YOOOO. קוספליי השבוע? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1846639599651&set=a.1846612398971.102882.1050490565&type=1 - מ-מרי! *_* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ניסיון כושל לתפור חצאית קפלים בזמן שכל הגוף שלי כואב רצח ואני משתעלת ריאה. ל-לא מומלץ. למה מצפה בשבוע הבא? להבריא? יש דבר כזה בכלל?? אדם שעשה לך את השבוע? לריסה, שירה, קטיה, מרי, סבטה, שני, תאיר, אורי, דודה שלי XDDDD תמונה? עדיין מחכה לתמונות של לריסה מהמסיבה~!

rocket

New member
סיכום לא כשר!!!!

משהו טוב שקרה השבוע? כמה ימי חופש, זה שאשכרה הספקתי להכין קוספליי למפגש, מפגש אדיר, יום בעולמות, מסיבה, טרמפ לצפון שהיה כל כך במקום~, ועכשיו סופ"ש בצפון !! משהו רע שקרה השבוע? שבכל זאת יש סופ"ש גשום אז אי אפשר באמת לטייל :( שיר השבוע: האמת, לא זכור לי משהו ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: רבע מטנגלד שבמקרה רץ בדירה של נאקו ~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? חייבת למצוא זמן לספרים כדי להפסיק את התשובה הקבועה של "לא הספקתי לקרוא כלום חוץ מעיתון" בילוי השבוע? מפגש, עולמות,מסיבה, עכו - שבוע עמוס לשם שינוי XD התחדשות השבוע? שום דבר .. ציטוט השבוע? "Tohru chan!!" תודה סם, הרגת אותי XD קוספליי השבוע? http://www.facebook.com/photo.php?f...846544917284.102857.1050490565&type=1&theater תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ושוב, בגלל שתפרתי יום לפני המפגש אז... זאת "יצירת השבוע" שלי. למה מצפה בשבוע הבא? ל........לחזור לעבוד? סתם לא. לא יודעת, אין ממש תוכניות אדם שעשה לך את השבוע? קודם כל שירה (שלא קוראת פה אבל כדאי לה) שאילולא היא הייתי בכלל מוותרת על קוספליי למפגש ובאה בלי\לא באה בכלל, נאקו וכל שאר יושבי הדירה שלה, וכל קהילת הקוספליי באופן כללי - תודה שאתם קיימים. תמונה? קרדיט לגיא
(דייי אני כזה ילד אימו XD)

Kienai Negai

New member
עונה :)

משהו טוב שקרה השבוע? המפגש D: משהו רע שקרה השבוע? אממ. סתם שטויות שעשיתי ביום חמישי.. שיר השבוע: In The Air Tonight- Phil Collins סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כלום..? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כנ"ל בילוי השבוע? תל אביב ביום ראשון והמפגש ברביעי, ואז יום הולדת לחברה ביום חמישי התחדשות השבוע? בדיםבדיםבדים :D והזמנתי פאה.. ציטוט השבוע? לא זכור.. קוספליי השבוע? כל החמודימים מהמפגש. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אממ.. הקוספליי מחמישי, חלק ממנו XD וקוספליי חדש שהתחלתי :D למה מצפה בשבוע הבא? וואי, לא יודעת.. אדם שעשה לך את השבוע? עדי שעזרה לי כמו לא יודעת מה.. תמונה? תודה רבה רבה לגיא.

akirekaeru

New member
סיכמוש

משהו טוב שקרה השבוע? הכוונה מאחורי הדברים. משהו רע שקרה השבוע? כהנה וכהנה. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: "והסושי חינם" ביוטיוב.. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המ.. טיפה מ-Noblesse (נחשו למה), והארכיונים של פורום זה.. P: בילוי השבוע? יום שישי סוג של. התחדשות השבוע? כמה מתנות מרגשות, והזמנתי פאה. ציטוט השבוע? בטח איזו שטות של גוני. ("היא סבבה והכל, אבל בזמנה הפנוי היא אוהבת לאסוף שערות מהרצפה ולגלגל אותן לכדור") קוספליי השבוע? הסתכלתי על כל מני בטמבלר של קוספלייג'ן.. שומדבר ששווה ציון, למרות שזה נחמד ואת זה אהבתי. (ידעתם שמישהי עשתה משהו דומה לשקרקון-פורים?) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כיסיתי את הפנים בתחבושות גבס (כלומר, אח שלי עשה לי את זה), והיום יצקתי פנימה בטון. למה מצפה בשבוע הבא? אין ממש למה. תמונה? Meh.

JustBeFriend

New member
D:

משהו טוב שקרה השבוע? היה מפגש כייפי במיוחד D: משהו רע שקרה השבוע? מצאתי עוד דף עם שיעורים לחופש, והרבה \: שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=N80Bl7RpbTQ&NR=1 DDDDDDDD: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: You're Beautiful ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? המפגש, ואנימנגל בראשון התחדשות השבוע? ראש קלקר חדש~ ציטוט השבוע? איידס קוספליי השבוע? http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/158/0/c/That__s_All_Folks___Umineko_by_punchinist.jpg אותי זה הצחיק, תהרגו אותי 1סנוב תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צבעתי למוות אולסטארס בשביל קוספליי :) למה מצפה בשבוע הבא? יום בנחלה עם חברים~ אדם שעשה לך את השבוע? כולם כמעט~ בכללי, כל הפורום הזה 3> וצוות אנימנגה, טרולים שכמותנו תמונה? תודה רבה רבה לנאקו על זה 3>

Ayelet chan

New member
עונה~!

משהו טוב שקרה השבוע? עדי 3> משהו רע שקרה השבוע? היה משעמם בארוחה אחרי החג~ שיר השבוע: Somewhere Only We Know - Glee
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סוףסוף חזר גלי והיה לי את מנת הדארן שלי! אבל לא היה מספיק, ובכלל זה יש את הלייבסטרים של דארן שהיה כלכך מעולה ואני אוהבת את דארן ;___;
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ~ בילוי השבוע? מפגש קוספליי! התחדשות השבוע? קוספליי XDD ציטוט השבוע? "Maybe we can vote together sometimes XD" קוספליי השבוע? כולכם! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי שעשיתי מיום שישי עד צאת הנשמה למה מצפה בשבוע הבא? להשתמט! (סתם XD) אדם שעשה לך את השבוע? דארן! סתם, אם כבר נטע שגילתה לי על הלייב סטרים 3333> ומעבר לזה גם עדי, גל וקורלמרק 3> תמונה? תודה לגיא~ 3>

Mint Drops

New member
מזמן לא סיכמ"שתי...

משהו טוב שקרה השבוע? המפגש היה ממש כיף :) משהו רע שקרה השבוע? סתם. חרא חברות. שישרפו אמן שיר השבוע: Cold War Kids - Bulldozer - http://www.youtube.com/watch?v=td0TCAjYA2w סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא יכולה לבחור בין Beastly לBig Fish... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא קראתי כלום השבוע... בילוי השבוע? המחזמר וים ביום ראשון התחדשות השבוע? כלום, ואני גאה בעצמי על זה. סוף סוף מתחילים לראות סוף לאובססיית הקניות שלי!!111 ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ...פחחח. למה מצפה בשבוע הבא? שיהיה טוב. אדם שעשה לך את השבוע? ואו... הרבה. כולם חוץ מחברות שלי. שוב, שישרפו אמן. תמונה?

SunsRequiem

New member
דקסמול~

משהו טוב שקרה השבוע? עולמות, עינב, אנשים. סוף סוף קרה פוטושוטס לסינכרוניסיטי! משהו רע שקרה השבוע? אכלתי עגבניות ;~; שיר השבוע: Slow Marching Band סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? היפריון ומודל בילוי השבוע? עולמות התחדשות השבוע? 12 מטר סרט אלכסון ציטוט השבוע? "למה הוא מתעקש לעשות ילדים קטנים ובלונדיניים?" קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפירה. קצת קוספליי קיץ, הרבה מאגנט וגנימדס למה מצפה בשבוע הבא? לראות את גילי אדם שעשה לך את השבוע? עינב תמונה? אימו.

CibiHeart92

New member
סיכום שרימפס בציפוי כשר לפסח~

או המבורגר בלחמניה כשרה, עם גבינה. משהו טוב שקרה השבוע? צילומים, מחזמר, צילומים, חופש, צילומים, סרט, צילומים, וקצת להיות בבית משהו רע שקרה השבוע? אנשים צריכים ללמוד לא להעלות דברים כשהם מתחת לאדמה ורוצים להשאר שם שיר השבוע: הגרסאות המוקדמות של "השם הוא דניאל", עוד תקוע לי בראש ועדיין גורם לי לצחוק סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ריו! אחלה סרט! המידול יפה והמוסיקה אדירה *-* וחוץ מזה...מאדוקה!!!!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הארטבוק של גיאס שסוף כל סוף בידי בילוי השבוע? הצילומים של צוות המחזמר! הרבה זמן לא נהניתי ככה התחדשות השבוע? יש מצב שקוספליי לקיץ ציטוט השבוע? "שמעת צרחות? אוקי אז זה שיר בקוריאנית הפעם." קוספליי השבוע? הררר O: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צילומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם למה מצפה בשבוע הבא? קצת שינה קצת אירוח ולחזור ללימודים....יאי אדם שעשה לך את השבוע? מר קפה, עידן. וכנראה גם ענני~ תמונה? תפוז לא נותן לי להעלות תמונות מהשוטס לא משנה כמה אני מקטינה אותן. XD אז הנה משהו ראנדומלי

Serf SaN

New member
אעאעאהאהאהאהאהא

משהו טוב שקרה השבוע? כולו!!! פשוט שבוע תענוגגגגגג. שמח שלא לקחתי את הימי חופש האלה, הצלחתי להנות בכל זאת! משהו רע שקרה השבוע? תאונה שעשיתי עם האוטו. למזלי, לא קרה לאוטו כלום. למחרת היה לי עוד איזה "תאונה".. שלא אני נהגתי בה, אבל היא גרמה לי לפראנויות קצת. מזל שלא קרה כלום טפו טפו טפו. וזה רק מלמד אותי לעתיד. שיר השבוע: כל השירים של דיגריימן. X3 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דיגריימן נראה לי.. אה, ואקסמן. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ערפילי אבלון 3> בילוי השבוע? אעעאעאעאעעא הכל בערך. התחדשות השבוע? אין לי שמץ~ ציטוט השבוע? יש יותר מדי, עזבו אותי. קוספליי השבוע? יש יותר מדי, עזבו אותי. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יותר מדי, עזבו אותי!!! למה מצפה בשבוע הבא? שיהיה חביב ושיסתיים מהר. אדם שעשה לך את השבוע? מפגשון!!!!!!!!!!!!!!!!11111111
תמונה?

akane

New member
למזלך, לא קרה *לך* כלום

זה הרבה יותר חשוב מהאוטו :/ אבל אני שמחה לשמוע שלא קרה כלום~

למעלה