סכמ"ש בסימן - יון NOOB!

yonVata

New member
סכמ"ש בסימן - יון NOOB!

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: - אה, ותוסיפו תמונות! מה שבא לכם יתקבל בברכה

yonVata

New member
סכמ"ש - נו, כבר סימנתי...

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: ואללה לא יודע... - התעצבנתי בגלל: צבא... הוציאו אותנו שו"ש בלי שום סיבה הגיונית... - התאכזבתי בגלל: שאנחנו חוזרים לבסיס שלא רציתי שנהיה בו... - בכיתי בגלל: לא קרה - הדבר שהכי הצחיק אותי: סטנדפיסט שהביאו לנו לערב גדוד, לא זוכר את השם, אבל הוא מוכר F3 - הרגשתי טוב עם עצמי כי: נשארו לי עוד 122 ימים לשחרור!... - הפדיחה השבועית שלי: אני גלית וסיוון בפארטי, אני מת, סיוון עושה עשן וגלית מחיה אותי, ומסיבה לא ברורה יצאתי מהעשן בזמן שאני מנסה למלא את המנה שלי, ומתתי עוד פעם... :-\ - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: 195DB, הדיסק עדין מתנגן לי בראש, ואל עשתה לי שטיפה טובה - הספר הכי טוב שקראתי: טיפונת בלייזר נחשב? - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי סרט, אבל כמה סדרות... - הדבר הכי טעים שאכלתי: תבשיל קדרה במבשלת בירה של קצרין - הדבר שהכי הפתיע אותי: חוזרים למחנה ישי, הינעל העולם! - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: נגמר האימון! האחרון! בשירותי! הסדיר!!! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: סיוון וגלית על העזרה, למרות שאני נוב גמור F3, וניר על הפוודרים הלבנים! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יעבור מהר השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום, עליתי רמה סוףסוף... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): מממ... לא נראה לי שעשיתי קווסטים השבוע... - באיזו רמה אני היום: 77 - כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לא באמת נהנתי... 8-| - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: סיוון וגלית - מכרתי: כמה מגילות וציוד לנובים - קניתי: שומדבר - מצאתי: GFA מהפרמידה, ו2 WAND MTAK שלא עבדו תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: אולי 78, אבל אני סקפטי - אסיים את הקווסטים: אם יהיה כח - אתחדש ב: אולי אוברול חדש - שונות: חג שמח לכולם!... - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: - אה, ותוסיפו תמונות! מה שבא לכם יתקבל בברכה

מסכמ"שת../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: יום שישי
היה לי זמן לנוח ולהירגע בלי הפרעות
התעצבנתי בגלל: לא זוכרת
הייתכן שלא התעצבנתי
התאכזבתי בגלל: או שאני ממש סנילית או שכנראה לא התאכזבתי מכלום
בכיתי בגלל: שיר
הדבר שהכי הצחיק אותי: זה לא דבר, זה מישהו, קוראים לו ג'וני דפ
הרגשתי טוב עם עצמי כי: עמדתי בלו"ז שלי עם נקיונות פסח
הפדיחה השבועית שלי: הייתה לי
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Christina Aguilera - Oh Mother הספר הכי טוב שקראתי: חזרתי להארי פוטר אחרי חודש שעזבתי אותו בצד
הסרט הכי טוב שראיתי: אליס בארץ הפלאות
, אז נכון שהוא לא מדהים אבל אני חשבתי שהוא ממש משעשע, וג'וני דפ פשוט מלך
הדבר הכי טעים שאכלתי: ארוחת צהריים חלבית בשבת
הדבר שהכי הפתיע אותי: שוב, זה לא דבר, זו מישהי, קוראים לה סיון
הפתיעה אותי לטובה
משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: וואוו, ממש קשה לי לתאר את שבוע שעבר בשיר, היו כ"כ הרבה דברים הדובדבן בקצפת היה: קיבלתי את הרכב החדש שלייייייייייייי
אהההההה
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ניר וסיון
רציתי להגיד תודה ל: נירוש
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לא שיקרה אלא שיהיה קל וכיפי בדיוק כמו שאני מצפה
השבוע במשחק: היום הכי כיפי: יום שבת
למרות שמתתי פעמיים והפסדתי 2 כרטיסי דאבל, אבל היה כיף עם כ"כ הרבה חברים מחוברים
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא ממש התעסקתי עם קווסטים באיזו רמה אני היום: 83
כמה רמות עליתי: אחת
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: ספיריט ויקינג
הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: וואוו, ללא ספק עם ניר וסיון
מכרתי: כלום קניתי: כלום
מצאתי: מגן ללוחמים אני חושבת לרמה 90 תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: 84 אסיים את הקווסטים: לא יודעת
אתחדש ב: לא יודעת
שונות: אני אוהבת את הפנדה שלי
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שיהיה חג פסח שמח וכשר
מטורף

Don Nirtin

New member
מסכמ"ש ללא כל חרטה כלשהי../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי ושישי בלי ספק. - התעצבנתי בגלל: הכוכבים של שלומי.
- התאכזבתי בגלל:
- בכיתי בגלל: בנים לא בוכים NEVER
- הדבר שהכי הצחיק אותי: סיוון............
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: גם כן בקשור לסיוון. - הפדיחה השבועית שלי: לא זוכר. הייתה לי אחת כזו?
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: אני רוצה של טל שגב. תחפשו בשירונט או משהו. - הספר הכי טוב שקראתי:כנפיי הדימיון של מרי וולי. ספר מוזר אבל מעניין. - הסרט הכי טוב שראיתי: מר פוקס המהולל- כדאי בהחלט לראות את הסרט הזה
- הדבר הכי טעים שאכלתי: דג מטוגן בשבת - הדבר שהכי הפתיע אותי: סיוון........... מה יהיה
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: שירונט, שוב. אני רוצה של טל שגב. - הדובדבן בקצפת היה: סיוון ונעמונת - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נעמונת וסיוון - רציתי להגיד תודה ל: אני חייב?
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיגיע יום חמישי. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום שבו הלכתי עם סיוון לכסח את החת של השעונים המכוערים האלה בלודי. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): זה של אייס דיימון, ועוד כמה קווסטים חסרי חשיבות בזיפנגו. - באיזו רמה אני היום: 122, אבל אחרי שאסיין פה אלך לעלות ל123 אז שיהיה 123. - כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אובלויזיון. - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: אני, נעמונת הפחדנית, וסיוון המגניבה
- מכרתי: זבל - קניתי: שיקוייםםםםםםםםםםם - מצאתי: זבל תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: לא אעלה. - אסיים את הקווסטים: של האיפריט - אתחדש ב:סקסמאניה - שונות: הידעת? גם בסרט דרמה חייבים לדחוף תחת של בן סקסי. למה? ככה.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאללה, אחרי הרבה זמן שלא עשיתי :]

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה:
- התעצבנתי בגלל:
- התאכזבתי בגלל:
- בכיתי בגלל:
- הדבר שהכי הצחיק אותי:
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:
- הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
- הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט הכי טוב שראיתי:
- הדבר הכי טעים שאכלתי:
- הדבר שהכי הפתיע אותי:
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
- הדובדבן בקצפת היה:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:
- רציתי להגיד תודה ל:
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי:
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):
- באיזו רמה אני היום:
- כמה רמות עליתי:
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:
- מכרתי:
- קניתי:
- מצאתי:
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה:
- אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב:
- שונות:
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
- אה, ותוסיפו תמונות! מה שבא לכם יתקבל בברכה הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתפוזבל ">.>

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: הימים שלי מחוברים אחד לשני... לא זוכר.
- התעצבנתי בגלל: אחותי
יצור כ"כ קטן וכ"כ מעצבן!!!
- התאכזבתי בגלל: ...
- בכיתי בגלל: ...
- הדבר שהכי הצחיק אותי: לא זוכר
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: עזרתי לאימא לנקות
- הפדיחה השבועית שלי: אין [?]
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: זה משתנה הרבה, שיר רנדומלי שעכשיו זה Starstrukk
- הספר הכי טוב שקראתי: אפילו ספרי לימודים לא...
- הסרט הכי טוב שראיתי: עספור! חובת צפייה!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: בהשוואה לפיצה המזעזעת שאכלתי ביום רביעי, הכל!
- הדבר שהכי הפתיע אותי: ....
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: אין לי כוח לחפש
וותרו לי.
- הדובדבן בקצפת היה: יהיה מחר, שופינג של פסח *-*
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אימא וסיוון!
- רציתי להגיד תודה ל: לסיוון שחזרה להצחיק אותי במסנ
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאני אמצא את האפיקומן
השבוע במשחק: לא שיחקתי...
- היום הכי כיפי: -
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): -
- באיזו רמה אני היום: נראה לי ש139...
- כמה רמות עליתי: 0
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: -
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: -
- מכרתי: -
- קניתי: -
- מצאתי: -
תחזית לשבוע הבא: -
- אעלה לרמה: -
- אסיים את הקווסטים: -
- אתחדש ב: -
- שונות: אולי יחזור החשק...
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: פסח שמח!
- אה, ותוסיפו תמונות! מה שבא לכם יתקבל בברכה אני אוסיף בOFF תמונות של הצבע החדש בחדר ונעליים שקסיות חדשות! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
חג שמח ידידי :]

Hasselblad

New member
הגיע הזמן לחזור למוטב

השבוע בחיים: עמוס
- היום הכי כיפי היה: סופש בהחלט! - התעצבנתי בגלל: מישהו חופררררררררררר מהעבודה - התאכזבתי בגלל: זה לא לפה
- בכיתי בגלל: כנ"ל
- הדבר שהכי הצחיק אותי: ניר, יון, ואיציק כל אחד בדרכו שלו - הרגשתי טוב עם עצמי כי: שיחה שהיתה לי עם ניר ונעמה - הפדיחה השבועית שלי: הממממ לא זוכרת - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: אני לא כתוב את כל מילות השיר אבל שיר לשירה - הספר הכי טוב שקראתי: לא היה לי זמן לקרוא - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי - הדבר הכי טעים שאכלתי: כמו תמיד ביום חמישי אצל איריס - הדבר שהכי הפתיע אותי: אני הפתעתי את עצמי - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: שיר לשירה - הדובדבן בקצפת היה: כבר אין דובדבנים!!!! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ניר נעמה יון ואיציק!!!!! - רציתי להגיד תודה ל: למשפחה ליעל ולרביעיה מלמעלה - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שימשיך להשתפר השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: סופש! - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא עושה קווסטים אבל אם הקווסטים של ניר ונעמה נחשבים גם לי אז הם. - באיזו רמה אני היום: 155 - כמה רמות עליתי: 1 תודות לגלית המלכה שעשתה לי חשק להתאמן - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: גריפין ומאנון שלא מפילים לי קלפים אף פעם - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם ניר ונעמה, עם גלית, עם רועי ב ToT וגם הפארטי עם יון וגלית שהצחיקה אותי מאוד - מכרתי: מכרתי את הציוד INT (את רובו לפחות) - קניתי: לא קניתי כלום - מצאתי: זבל בכמויות
תחזית לשבוע הבא: נקווה שיהיה לי זמן אבל התחזית היא להנות - אעלה לרמה: אהה אני בספק - אסיים את הקווסטים: לא יקרה - אתחדש ב: קלוש - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: - אה, ותוסיפו תמונות! מה שבא לכם יתקבל בברכה הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

deisy

New member
../images/Emo204.gif גם אני! חג שמח לכולם ../images/Emo155.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: מממ.. קשה, לא ממש היו ימים כייפים F3 - התעצבנתי בגלל: לא לפה, סורי.. - התאכזבתי בגלל:כנ"ל - בכיתי בגלל: ביג כנ"ל
- הדבר שהכי הצחיק אותי: הפדיחה של יון
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: כי אמרתי את הדברים שרציתי. - הפדיחה השבועית שלי: לחשוב שסיון יודעת על מה אני מדברת, ולקלוט אח"כ שבעצם לא כי עוד לא סיפרתי לה
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: אנרגיה קוסמית של הפיל הכחול - הספר הכי טוב שקראתי: לא ממש קראתי השבוע.. - הסרט הכי טוב שראיתי: גורנישט (וזה לא שם של סרט
- הדבר הכי טעים שאכלתי: קשה לי להחליט אם הפסטה קרבונרה של איריס או השניצל הממולא של סיון , שניהם תענוג
- הדבר שהכי הפתיע אותי: אני עצמי
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "היא לא רוצה להתבגר, היא רק רצה להישאר ילדה ..." - הדובדבן בקצפת היה: פגישה עם אדם מסויים בזמן הכי נכון שאפשר. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: סיון לגמרי, והאחיות שלי ואותו אחד שפגשתי. - רציתי להגיד תודה ל: שי וסיון - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאצליח לצאת מהקונכיה שלי.. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): של יון?
- באיזו רמה אני היום: 164 אבל עם 97%
- כמה רמות עליתי: עוד לא.. עוד קצת... - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הבוס של סינגפור, היה חמודדדד - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: יון וסיו - תודה! - מכרתי: דווקא לא רע
- קניתי: כלום - מצאתי: דווקא הרבה בסקילס, אבל לא משו שווה במיוחד.. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 165 - אסיים את הקווסטים: מישהוא צריך עזרה באיזה קווסט? לי אין
- אתחדש ב: כפפה? - שונות: יללה, שיוציאו את הוגאס סקרול שוב, מדגדג לי לססקרל קצת
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: חג שמח חברים!
מקווה לחזור לפה קצת יותר מהשבוע הקרוב
שיהיה לכולם חג אביב שמח

ToryMaster

New member
אני עיייייייייייייייייייייייפה

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: נראה לי שחמישי או שישי, ישבתי וציירתי עם לולי. - התעצבנתי בגלל: הייתי בטוחה שמסננים אותי [ותודה ליון על הפרנויות] - התאכזבתי בגלל: לא יצא לי הציור כמו שרציתי. - בכיתי בגלל: לא בכיתי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: שיגעתי חברים מעצבנים של חברה טובה. מואהאהאהאאהא. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: עשיתי כל מה שהייתי צריכה, וכמעט סיימתי לבשל. - הפדיחה השבועית שלי: לא זוכרת, בקושי הייתי מחוברת למציאות. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: כרגע כלום. - הספר הכי טוב שקראתי: אני עוד בכישור הזמן. - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי. - הדבר הכי טעים שאכלתי: פומלה ממש מוצלחת. ומצה עם אבוקדו. - הדבר שהכי הפתיע אותי: שלא מסננים אותי! - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: יש שיר על עייפות? - הדובדבן בקצפת היה: "בצאת ישראל מבית עבדים; יאכל ישראל את מה שטעים". - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הא, לולי, יעלי, ובעקיפין גם גלית ואספי. - רציתי להגיד תודה ל: יראל, שהטיל ספק בכשרון שלי. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאראה את קוקי! השבוע במשחק: לא שיחתי אז לא רלוונטי. איך מתאימים את מייפל לווינדוס 7? והגרסה הראשונית של האינקינג הדיגיטלי -

למעלה