סכמ"ש (בהקדמה קלה!)

PeachGirl

New member
שלא תדעו עוד צער

מסכמשת גם

משהו טוב: היה לי אחלה דייט ספונטני עם הבעל
משהו מבאס: לקום כל בוקר ב-6:30
שיר השבוע: jackson 5 - never can say goodbye, אחד הנבחנים בעונה החדשה של אמריקן איידול שר אותו ומאז הוא תקוע לי בראש... תכנית השבוע: האנטומיה של גריי!
היה לי התקף נוסטלגיה השבוע וביליתי שעה מול יוטיוב בצפייה בסצינות מהעונות הראשונות משהו מצחיק: אני חוזרת על עצמי, אבל הפרק החדש של המפץ הגדול... הם פשוט ענקיים! תכניות לסופ"ש: לנקות את הבית וללמוד עד צאת הנשמה
לק השבוע: הוא גם התחדשות השבוע, קרליין 380, ירקרק חאקי מהמם שעכשיו במבצע בסופר פארם, עלה לי 11 ש"ח סופ"ש מעולה לכולן!

ענבל30

New member
מסכמ"שת

משהו טוב שקרה השבוע: חברים ומשפחה חיממו את ליבי. משהו מבאס שקרה השבוע: אמממ... פינוי דחוף באמבולנס בגלל הפרעות בקצב הלב. מבאס למדי. (טופלתי עוד באמבולנס...עשו לי כמה בדיקות במיון והפנו אותי לבדיקות וברורים נוספים. מרגישה מצויין) שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): אני עדיין בהשפעה איטלקית, והשבוע חרשתי על הלהיט הזה של ארוס רמזוטי וג'ורג'יה: http://www.youtube.com/watch?v=CGh_4Mp4Pwk&feature=fvsr תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: אני עדיין קוראת את הסיפורים של שרלוק הולמס... קיבלתי את הספר במתנה ליום ההולדת שלי מאחותי. משהו/ מישהו מצחיק השבוע: מצב האומה. מתה על הפאנל הזה. תוכניות לסופ"ש: מנוחה, פגישה עם חברות, קצת קניות וקצת לסדר את הבית. לק השבוע: קניתי את הגליטר המתפוצץ מהחדשים של שיק, בצבע מס' 34 (תכלת) והוא מוצלח מאוד בעיני.

NICEE

משהו טוב שקרה השבוע
שהייתי בחופש יום שני משהו מבאס שקרה השבוע
שנסעתי במיוחד לחנות מסויימת לקנות ספה והחנות היתה סגורה שיר השבוע
GOOD FEELING תוכנית/ סרט/ ספר השבוע
עיתון לאישההיה נחמד יחסית משהו/ מישהו מצחיק השבוע
הבעל שלי תוכניות לסופ"ש
המקורית היתה להסתובב בכרמל-סנטר, אבל היה גשם אז נשארתי בבית לק השבוע
מייבלין הטורקיז שאני עדיין איתו והעלתי תמונה ביום רביעי

למעלה