סכמ"ש (בהקדמה קלה!)

cockta

New member
סכמ"ש (בהקדמה קלה!)

ווהו! תראו! זכרתי :)
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו מבאס שקרה השבוע:
שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע):
תוכנית/ סרט/ ספר השבוע:
משהו/ מישהו מצחיק השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
לק השבוע: (לא בהכרח חייב להיות לק שמרחתן, אלא יכול להיות סתם לק שאתן ממש רוצות, מזמינות בקרוב/ הזמנתן ובדרך אליכן וממש בא לכן שיגיע, או לק שגרף מלא מחמאות השבוע, בקיצור, לק שווה במיוחד) סופשבוע מדהים ומעולה!

cockta

New member
עונה :)

אני עונה בפעם ראשונה, מצחיק הא? בהתחשב בכך שאני מעלה את הפינה
משהו טוב שקרה השבוע: מחר יהיה סבבה ומגניב, בהופעה של הבנאדם הכי הכי מדהים בארץ-
מוקי משהו מבאס שקרה השבוע: כל השבוע הזה בעיקרון. באמת שהכתרתי את השבוע הזה כ"שבוע הביאוס הרשמי". מזל שהוא נגמר
שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): wiz khlife- no sleep :) תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: "משהו פשוט מסובך" של דקלה קידר. זה ספר מצחיק ומתוק ואני לא יכולה שלא להזדהות עם הגיבורה (בסדר נו, אז היא גם 16! ) משהו/ מישהו מצחיק השבוע: וואו, המירוץ למיליון. האמת שיוצא לי לראות טלוויזיה רק בבייביסיטר שאני עושה פעם בשבוע. טום ואדל הגיעו לרמת טמטום מדהימה כל כך השבוע. צחקתי המון :) תוכניות לסופ"ש: כמו שאמרתי- אני לוקחת את אחי הקטן והמתוק, בתור מתנה ליומהולדת להופעה של מוקי (זאת גם מתנה בשבילי!
) ובשאר הסופ"ש אני מתכננת למידה להיסטוריה
לק השבוע: לא מרחתי לק כבר חודש וחצי ככה. אני לא נושמת ועצוב לי להיות בלי לק. אולי אני אשים את lucky duck או את age of aquarius. שבוע טוב לכולן!

thenoa

New member
מסכמ"שת שבוע מעצבן!

משהו טוב שקרה השבוע: שדרגתי את הפלאפון
משהו מבאס שקרה השבוע: כואב לי הגרון ממש! וללוסי (החתולה שלי) יש זיהום ): שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): Just Breathe - Anna Nalick. תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: the voice! משהו/ מישהו מצחיק השבוע: החתולה שלי. היא משחקת כדורגל! תוכניות לסופ"ש: לנוח וללכת לכלביה. לק השבוע: (לא בהכרח חייב להיות לק שמרחתן, אלא יכול להיות סתם לק שאתן ממש רוצות, מזמינות בקרוב/ הזמנתן ובדרך אליכן וממש בא לכן שיגיע, או לק שגרף מלא מחמאות השבוע, בקיצור, לק שווה במיוחד) OPI - Bubble Bath.

lulilol2

New member
איזה מכשיר לקחת?

אם אפשר לשאול כמובן
פשוט גם אני רוצה לשדרג את הפלאפון ואני בהתלבטויות נוראיות

lulilol2

New member
סכמושי

משהו טוב שקרה השבוע: מסיבה של העבודה באמצע השבוע חחח היה ממש כיף (ומלא אלכוהול...) משהו מבאס שקרה השבוע: התבאסתי ממקום העבודה החדש שכל המחלקה עוברת לשם. שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): לא משהו ספציפי.. בוחרת את כל הפלייליסט ה"לטינית" שלי באייפוד. תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: "האח הגדול" לא כי אני רואה ואוהבת את זה, אלא רק בגלל שכולם לא מפסיקים לדבר על התוכנית הזאת.. משהו/ מישהו מצחיק השבוע: רועי בר נתן ב"ארץ נהדרת" חחחח תוכניות לסופ"ש: שופינג מטורףףףףףףףף לק השבוע: life 314 (אפור כהה מטאלי) נמצא עליי עכשיו, והתאהבתי בו!! שבת שלום ומבורך

lilo4

New member

משהו טוב שקרה השבוע- ידיד טוב שלי שלא ראיתי הרבה זמן קפץ לבקר אותי, יצא לנו לדבר המון על כל מיני דברים והיה ממש כיף
משהו מבאס- קיבלתי את התוצאות של הפסיכומטרי, לא הצלחתי להגיע לציון שאני צריכה
שיר השבוע- reamonn - supergirl
סרט השבוע- העזרה. אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרונות.
ספר השבוע- משאלה אחת ימינה של אשכול נבו. הרבה אנשים המליצו לי עליו ולא היה לי חשק לקרוא אותו, והוא ממש מוצלח [אל תגלו לי את הסוף, עדיין לא סיימתי אותו]
תוכנית השבוע- מצב האומה. אין, הם פשוט קורעים
משהו מצחיק שקרה השבוע- היו כל מיני, בעיקר בדיחות קטנות שאי אפשר ממש להסביר
תוכניות לסופ"ש- היום ארוחת ערב עם המשפחה של הבנזוג, מחר צהריים עם המשפחה שלי. לגבי השאר אני לא בטוחה עדיין.
לק השבוע- שיק 270. לק בורדו הורס, ממש רציתי למרוח אותו ובסוף החלטתי שאולי הוא קצת מוגזם [יש לי ראיון עבודה ביום ראשון] שבת שלום

shani m1

New member
מסכמת שבוע עצוב מאוד!

משהו טוב שקרה השבוע: השבוע הכי רע בחיים שלי אז אין שום דבר טוב משהו מבאס שקרה השבוע: סיפרתי שבוע שעבר שסבתא בבית חולים, אז היא לא יצאה מזה ולצערי הלכה לעולמה סבתא אני אוהבת אותך! :( שיר השבוע (או זמר/ת, להקת השבוע): לא בא לי לראש כלום. הייתי מנותקת כל השבוע. תוכנית/ סרט/ ספר השבוע: תא גורדין- בהחלט סדרה משובחת. יס הפעם הלך לכם עם סדרה ישראלית. משהו/ מישהו מצחיק השבוע: כמו שאמרתי לפני, השבוע הכי עצוב בחיים שלי תוכניות לסופ"ש: לעזור למשפחה ולנסות ללמוד. לק השבוע: רק מחזק כהרגלי. שיהיה לכולם אחלה סופש.

lilo4

New member
יהי זכרה ברוך

כל כך עצוב לשמוע
זה יעזור קצת אם אני אגיד שהכאב קצת עובר לאט לאט, ובשלב מסוים כן מצליחים לחזור לתפקד כרגיל פחות או יותר? שולחת לך מיליון חיבוקים
תודה ששיתפת אותנו

למעלה