יאללה שמח!
הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: מסיבת הפורום!! אני הכי אוהב את המסיבות שאפשר לרקוד כמו אדיוט ולא צריך לעשות פוזות, שגם אלו שלא רוקדים בדרך כלל מנענעים את ישבנם, ועדיין לא כל כך רועש שאפשר בכל זאת לדבר. מבחינתי, ביום שישי זו היתה מסיבה מושלמת!
דבר פחות כייפי שקרה בפורים: שהיה לפעמים יותר מידי לחוץ... כשיש יותר מידי דברים כיפים ברצף, אין זמן לשבת לרגע ולהנות מהם. מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? 6-7... וחברי הפורום יעידו
. למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!) פאי! 3.141 וכל השאר. אתמול בהארוקון החלטתי לשים כמה אביזרים טיפשיים ביחד ולהעמיד פנים שאני דמות איזוטרית מאיזה אנימה מופרחת. הצלחתי לעבוד על 2 שתי אנשים ששאלו מי אני אמור להיות
. מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? אוי, בהארוקון... פאאאק.. כמו קוספליי מושקעים היו של דמויות שאין לי מושג מי הם. זה פשוט נראה יפיפה! היה לי כיף שמידי פעם זיהיתי דמויות מוכרות יותר כמו פוליאסתר מהחתולים הסמוראים, ולופי מוואן פיס, או לואג'י ומריו... איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום:
http://www.youtube.com/watch?v=hxZD_1o7XFE ושאלת השאלות, מעדיפים אוזן המן עם מילוי פרג או שוקולד? לא אוכל אוזני המן...