סכמ"ח!!!

מי כמוני יודעת

זה מתחיל עם הצגת ת.ז בכניסה לפאבים, והשיא היה שנתנו לי 12 (את קוראת טוב) כשהייתי עם מדים ודרגת סמל (אחרי שהייתי בת 20)

Thumpers

New member
מי האידיוט?!

עם מדים חשבו שאת בת 12?! :\ את האמת, הכי הרבה שהורידו ממני זה שנתיים, אבל זה גם מעיק לפעמים. :(

עד היום מסרבים למכור לי סיגריות

בלי הצגת ת.ז בטענה שאני לא נראית מעל 18 ובעיניי זו הגזמה חצופה ושקר גס, לא ייתכן שבשיא הרצינות אני נראית להם 13 שנים צעירה מגילי הביולוגי - זה כמעט חצי מהחיים שלי, "אידיוטים ארורים" סבא רבא שלי ז"ל נהג לכנות אנשים כאלה
.

זה עוד מילא,

אני מסבירה בסבלנות שאני בת 30 אולם זה לא מספק אותם כי לדעתם עליי להביע מומחאות. אני לא מוחמאת דיי, אז הם מגדילים להעיר לי על כך שעליי להיות יותר מוחמאת. מה מוחמאת, שבגיל 30 טוענים שאני נראית בת 17
? זה כבר מעבר ל"צעירה", גם אם נעזוב את העובדה שלא מרגש אותי הגיל שלי לא לכאן ולא לכאן, אם כבר כל המצעיר הרי זה משובח למה לא בת 10? אני ממש לא זקוקה לחיזוקים מהסוג הזה, להגדרתי עד גיל 28-30 ככה מדובר ב"בחורה" ולאחר מכן כל עוד יש דרישה ב"אישה" אז אני לחלוטין מסופקת מהסטאטוס הנוכחי שלי - הדיונים המיותרים האלה בקיוסקים מבזבזים את זמני היקר, זה מה שמעצבן
. משול לשאלה ההזויה "אמרו לך פעם שיש לך עיניים יפות
?". זה ברצינות כאילו
? כלומר, הבט בעיניים שלי - מה נראה לך
? גילוי מרעיש: כן, אמרו לי פעם, פעמיים, כל יום כמה פעמים ביום. למה השאלה הזאת, אני לא מבינה מה פשר השאלה הזאת, שאלה מיותרת לאללה
.

Thumpers

New member
../images/Emo45.gif

ואכן יש לך עיניים מעלפות. ואני מסכימה איתך. איך זה אמור להחמיא כשאומרים שאת נראית צעירה מגילך?! עכשיו פחות עושים לי את זה, כי מסתבר שמשקפיים מבגרות - אבל... זה ממש מעיק!

אפשר לומר שזו קטנוניות,

אני פשוט לא אוהבת מצבים בהם נימוסים מחייבים אותי להתייחס להערות שלא מחדשות לי כלום וסתם מבזבזות את זמני מעת אנשים זרים, בחיי
.

StriX Starlight

New member
באיחור אופנתי. ../images/Emo68.gif

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: מצעד הזומבים, מסיבת הפורום הנפלאה שעלתה על כל הציפיות והמסיבה הלא צפויה במוצ"ש. דבר פחות כייפי שקרה בפורים: כייסו אותי בשוק הכרמל בשישי בצהריים.
מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? 2. לא יצא לי להגיע לבלום בכלל, כך הגינס היחידה בקרבתי הייתה השמלה. והאלכוהול היחיד היא בהרמת הכוסית עם הגיקים והגיקיות שאני אוהבת עד מאוד.
למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!) הממ.. היו שלוש תחפושות השנה. כרגע יש תמונות של שתיים מהן. מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? הממ.. אני חושבת שמארחי המסיבה שלנו במוצ"ש שהתחפשו לויין וגארת' מעולמו של ווין ופשוט נראו כמוהם אחד לאחד. זה היה מטורף. איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום: שנתראה בקרוב בהחלט. אתם יודעים לרקוד ועשיתם לי ערב נפלא.

Loriella

New member
../images/Emo47.gif

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: אני חושבת שפעם ראשונה בחיים שנהנתי מכל החג! דבר פחות כייפי שקרה בפורים: באמת שכלום. מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? 10! והיה נפלא! למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!) we can do it! מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? נילס הולגרסון היה ממש מגניב, וגם איזו ג'סיקה ראביט אחת איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום: שיהיה אחלה, חבר'ה :)

Light18m

New member
סיכום

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: דייט מוצלח במיוחד דבר פחות כייפי שקרה בפורים: מסיבה במועדון של ערסים. כשיצאנו הגיעו הסופר-ערסים, שלא נתנו להם להכנס אפילו למועדון של ערסים, ולא נתנו לנו להתקדם עם המכונית. כשנסינו לעקוף אותם מימין הם רצו ימינה וכשנסינו לעקוף משמאל הם רוצו שמאלה. לפחות קבלנו על זה כסף. מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? 7. ביום חמישי שתיתי 4 כוסות וויסקי, כוס יין וכוס בירה. למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!) לעצמי לפני המייקאובר מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? מישהו עם בגדים רגילים ושלט שכתוב עליו: נודיסט בשביתה איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום: מצוות להשתכר עד דלא ידע לא מתכוונת שלא נבדיל בין טוב לרע או אמת ושקר, אלא שנהיה מאוחדים ולא נפלא בין אנשים על רקע גזע, דת, ויופי/חנוניות (חלק מהנאום שלי כשהכתירו אותי לרב פורים בישיבה שלמדתי בה, תו"כ שרכבתי על גמל) ושאלת השאלות, מעדיפים אוזן המן עם מילוי פרג או שוקולד? לא משנה הסדר

סחתין על הטיפ הפורימי, צדיק ../images/Emo45.gif.

כמה שאני גמורה מעייפות, קרעת אותי עם המגה-ערסים שלא עברו סלקציה למועדון של ערסים
.

הממ...

מעניין אותי לשמוע באיזה מועדון מדובר :) בהנחה שלא יצאת ממדינת ת"א בשביל מסיבת ערסים... אני ראיתי מישהו שהתחפש אלייך [ז"א, שישייה של אנשים שהתחפשו לשלישיית הגמר], ואני חייבת להגיד שהתחפושת שלך יותר דומה

Light18m

New member
מגניב שהתחפשו אלינו

מועדון הכי דוחה בעיר. מקום שהס מלהזכיר לא לבאס את יושביו, יש מיעוט של נחמדים. סתם- מועדון הגאלה בחיפה

נו באמת,

אתה לא יודע שלא יוצאים מתל אביב בשביל שום דבר?? :p וכן, התחפושת הייתה מגניבה! רק שהבנות לא היו מוצלחות במיוחד... אולי יהיו לי תמונות. אני אחפש במצלמה אח"כ...

StriX Starlight

New member
שומדבר לא דוחה כמו מועדון הזורנזון.

בחיים שלי לא נגעלתי כל כך ממקום ומיושביו.

Thumpers

New member
איכ-איכ-איכ.

אם כבר חיפה, אז עדיף סינקופה. (שרוקדים שם בסנדלי שורש, או אפילו יחפים) לא מומלץ לעירוניים, אבל מילא. ראיתי *כל כך* הרבה אלכסים שזה מחריד. אבל זה נורא קל, בגלל הפפיון :p

גם אני6

New member
חח:) הייתי בצומת ספרים ואני רואה בחורה מדהימה

(מדהים כמה אישה יפה יכולה לעשות לי מצב רוח טוב) שאלה משהו.. הציעו לה ספר אחד שני שלישי.. אוזניי שומעות "לא, אני אוהבת רק ספרות רוסית.." *באמת שהייתי בטוחה שאני באיזו סצינה מבוימת* אבל לא, לאחר שיחה קלילה הסתבר שהגברת אכן לא קוראת שום דבר אחר. ועוד דוברת רוסית! וקוראת ספרות רוסית.. בעברית!.

למעלה