סכמ"ח!!!

סכמ"ח!!!

סיכום חג חברים! אז, הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים:
דבר פחות כייפי שקרה בפורים:
מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע?
למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!)
מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם?
איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום:
ושאלת השאלות, מעדיפים אוזן המן עם מילוי פרג או שוקולד?
שיהיה שבוע טוב לכולם!:)

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo13.gif

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים:המסיבה דבר פחות כייפי שקרה בפורים:pASS מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע?אני לא למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!)POSTPONE IT FOR LATER MAN-תמונות יהיו שמישהי...תשים אותם מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם?LADY BUG איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום:LIVE LONG AND PROSPER

DDN

New member
אבל החג עוד לא נגמר. . ..

מסיבת הפורים של הפורום צריך לסדר את הדירה לקראת השיפוץ 0 - אני לא שותה התחפשתי לאחד מאנשי שרווד. אתמול בכנס פאבקון היו המון תחפושות מגניבות (היה גמד מגניב, ונסיכה עם שמלה ענקית, ו. . .. הכי טוב היה קתולוהו). וגם במסיבה של הפורום, אחד מחבריו של אבו-רקאס התחפש לוולברין חג שמיייח ומבדייח! אוזני המן? פרג זה איכסה, אז שוקולד. למרות שאוזני המן הכי טעימות שאכלתי היו עם מילוי פטל.

In Red

New member
../images/Emo149.gif

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: הייתי במסיבת פורים פורומית(+) דבר פחות כייפי שקרה בפורים: הארוע של פאבקון..איזו אכזבה מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? שתית ממש קצת=P למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!) מרי פופינס(ולא אין לי תצלום של תחפושת מלאה אלא עם מישהו יעזור לי להצתלם ככה) מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? וולברין!!!!! *צורחת כמו פאנגירל* איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום: נצלו את הרגע ותהנו מהחיים =] ושאלת השאלות, מעדיפים אוזן המן עם מילוי פרג או שוקולד? המממ...שוקולד

svety

New member
מיאו ../images/Emo9.gif

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים:
שני דברים - האחד, כמובן, מסיבת הפורום, שהייתה מעולה
השני, צעדת הזומבים, שהייתה מצחיקה לחלוטין, וכללה התקלות ספונטנית באור המקסים [שהותקף ע"י עדת מעריצות-זומבי, מקווה שהצליח לשרוד!] ובאלון שהיה נורא אנטיפת כלפי. לא יפה
דבר פחות כייפי שקרה בפורים:
העובדה שהלך לי הגרון לגמרי ביום חמישי, בנקודה מסויימת לא יכלתי לדבר/לשתות/לבלוע רוק/לחיות. אז חתכנו נורא מוקדם מהנויז פקטורי, וחבל, דווקא הייתה מסיבה חביבה לחלוטין.
מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע?
אני מעריכה ש4 או 5... כאמור, בחמישי הגרון שלי התאבד [ועבדתי בשישי] ובשישי עצמו, ובכן, לא נעים להשתכר מול כל הפורום
יש לי תדמית לשמור עלייה, או משהו.
למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!)
בחמישי הייתי Zombie bride, תחפושת מושקעת ומוצלחת, יש מלא תמונות בפייסבוק. בשישי זרקתי על עצמי כובע בוקרים וחולצה משובצת.
מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם?
וואו, ראיתי המון דברים גאוניים. אציין את לנור, השפן הרדיאוקטיבי, ואת עמית, כוס הגינס היחידה שעשתה לי חשק לשתות אותה.
איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום:
Carpe Diem, או משהו כזה.

Thumpers

New member
לסכם, לסכם, לסכם.

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: הפגישה איתכם ועם שני חבריי הטובים מהצבא שהתגעגעתי אליהם עד דמעות. דבר פחות כייפי שקרה בפורים: התייבשתי. כן, כן - הגעתי מיובשת למסיבה - לכן גם עזבנו כל כך מוקדם, כי הרגשתי רע (וגם סנופקין לא הרגיש משהו) מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? לא ממש. למה התחפשתם? בזכות InRed יהיו תמונות הערב :) התחפשתי למיסטי - שאף אחד לא הין, כי לא הלכתי עם פוקדור/פוקימון ביד :p מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? סנופקין, ללא ספק. איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום: חסר לכם שאתם לא באים לעולמות... ושאלת השאלות, מעדיפים אוזן המן עם מילוי פרג או שוקולד? פ-ר-ג! אני מכורה לפרג!

Light18m

New member
מהתשובה לשאלה השניה

אפשר להסיק את התשובה לשאלה השלישית :)

לאו דווקא,

יכול להיות מצב של המון המון המון אלכוהול, ואז מקיאים, ואז הולכים לישון למלא שעות ועד שחוזרים למצב "תקין" כבר קמים מיובשים.... ואני לא מדברת מניסיון, כמובן...

אסכמ"ח!

דבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: כל פורים היה כיף! בשישי-שבת הייתי במסיבות מוצלחות. התחפושת שלי הייתה מוצלחת. ושתיתי ים :) דבר פחות כייפי שקרה בפורים: הבריזו לי ביום חמישי אחרי שכבר הייתי מחופשת ובסוף נשארתי בבית :\ , ובשישי לא הצלחתי להגיע למסיבה של הפורום :(( מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? 11 מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? ממ... קאסט של כל עליסה בארץ הפלאות של תיירים מגניבים משוודיה. איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום: רק חום ואהבה.. :p ושאלת השאלות, מעדיפים אוזן המן עם מילוי פרג או שוקולד? שוקולד שוקולד שוקולד. אם היה אפשר הייתי אוכלת שוקולד לכל ארוחות היום. [ותודה למנוי שלי לחדר כושר:p].

אין לי זכות דיבור, אבל שיהיה

הדבר הכי כיפי שעשיתי בפורים: להחליט ב-2230 שאני נוסעת למרכז ולהגיע אחרי 1 בלילה לחבר שלי. כמובן שסוג הכיף היה מתאים למאורע, ויש פה קטינים אז אני לא ארשום את השם מפורש. בואו נגיד שזה אחלה שם לכלב. דבר פחות כייפי שקרה בפורים: כשלא עשיתי את השם המפורש/ אכלתי/ ישנתי- נאלצתי ללמוד למועדי ב שיש לי בשבוע הבא (3.5 במספר!) מ-1 עד 10: שתיתי הרבה מים. זה חשוב בחום שהיה בפורים. לא התחפשתי (למרות שהצילינדר הלבן היה יכול להתאים למעיל הלבן החדש המהמם שקניתי) התחפושת הכי מגניבה שראיתי הייתה של שפנפנת פלייבוי. אולי כי היא היחידה שראיתי. תיכוניסטית לובשת שמלת סטרפלס ועקבים בגובה של מגדלי אקירוב ואזניים של ארנב. כשחושבים על זה: אולי היא באמת התחפשה בשיא התמימות לסתם ארנבת ואני פירשתי לא טוב, כי לפולניות יש פרשנויות משלהן כשהן רואות בקושי את השמלה (למרות שאפשר גם לראות בקושי את החזה שלה). אני מאחלת לכם אושר ושמחה. אלכהול ואזני המן זה שיא הבריאות היום. מילוי פרג, כמובן. ועדיף כאלה שאני מכינה כי הבצק רך יותר ולא שובר שיניים. שבוע מצויין גם לך

Thumpers

New member
אני איתך!

פרג זה הדבר! חוץ מהבעיה הקטנה ש... לא כדאי לעבור בדיקת סמים אחרי זה.

Thumpers

New member
בי תמיד חושדים.

בכניסה לפאבים, חושדים שאני צעירה ממה שאני באמת :(

למעלה