סכמ"ח!!!

Loriella

New member
אני דווקא ראיתי ליטל אחת

היא פשוט הדביקה מדבקה על הז'קט - "ליטל, סלב בב"ש"

elcool

New member
יאללה שמח!

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: מסיבת הפורום!! אני הכי אוהב את המסיבות שאפשר לרקוד כמו אדיוט ולא צריך לעשות פוזות, שגם אלו שלא רוקדים בדרך כלל מנענעים את ישבנם, ועדיין לא כל כך רועש שאפשר בכל זאת לדבר. מבחינתי, ביום שישי זו היתה מסיבה מושלמת!
דבר פחות כייפי שקרה בפורים: שהיה לפעמים יותר מידי לחוץ... כשיש יותר מידי דברים כיפים ברצף, אין זמן לשבת לרגע ולהנות מהם. מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? 6-7... וחברי הפורום יעידו
. למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!) פאי! 3.141 וכל השאר. אתמול בהארוקון החלטתי לשים כמה אביזרים טיפשיים ביחד ולהעמיד פנים שאני דמות איזוטרית מאיזה אנימה מופרחת. הצלחתי לעבוד על 2 שתי אנשים ששאלו מי אני אמור להיות
. מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? אוי, בהארוקון... פאאאק.. כמו קוספליי מושקעים היו של דמויות שאין לי מושג מי הם. זה פשוט נראה יפיפה! היה לי כיף שמידי פעם זיהיתי דמויות מוכרות יותר כמו פוליאסתר מהחתולים הסמוראים, ולופי מוואן פיס, או לואג'י ומריו... איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום: http://www.youtube.com/watch?v=hxZD_1o7XFE ושאלת השאלות, מעדיפים אוזן המן עם מילוי פרג או שוקולד? לא אוכל אוזני המן...

StriX Starlight

New member
פוליאסתר?

אני חייבת לראות את הקוסטפליי הזה. שקלתי את התחפושת הזאת והתחלחלתי רק מהמחשבה על כל האקססוריז... לקוסטפליירים האלה פשוט אין אלוהים כשזה מגיע לפרטים קטנים..

innocence

New member
יותר מדי אנשים XDD

והרבה הרבה יותר מדי מדרגות, בעיקר על עקבים ועם שמלה שנגררת על הרצפה. אבל זה בטח לא רלוונטי אליך P:

פוליאסטר (פוליאסתר) זו תחפושת קבוצתית

איזה 6 חברות (אם לא יותר) יכולות להתחפש למלכת אסתר, לצלם, ולשלוח למרצה לכימיה אורגנית. אולי זה יוסיף להן נקודה או שתיים.

innocence

New member
יש! סוף סוף אפשר לסכם!

הדבר הכי כייפי שעשיתם בפורים: בלי ספק הארוקון פורים (כנס אנימה ומנגה) שהתקיים אתמול. (וזכיתי עם בת הזוג שלי לתחפושת במקום הראשון בקטגורית זוגות!!) דבר פחות כייפי שקרה בפורים: איבדתי שעון וטבעת:( מ-1 עד 10 כמה קיימתם את מצוות לשתות עד-לא-ידע? אני לא שותה אלכוהול, אז כנראה 0? למה התחפשתם?(תוסיפו תמונה אם יש!): לדמות מxxxHolic שזו אנימה ומנגה, לצערי תמונות עוד לא באמת התחילו לזרום אליי... מה התחפושת הכי מגניבה שראיתם? היו מלאאאאאאאאאאאאאאאא. אחד הכנסים עם הכי הרבה תחפושות טובות שהיה עד כה. איחול פורימי ומלובלב לחברי הפורום: שתהיו לרא שולא לזנב. אה, טעות בחג. ושאלת השאלות, מעדיפים אוזן המן עם מילוי פרג או שוקולד? לא זה ולא זה. בשבילי רק תמרים!

גם בתמונות מבאסות

את עדיין מהממת! :) יש תמונה של הדמות המצויירת לשם השוואה? :)

למעלה