סכמ'ש

almoglebar

New member
וכשתלך מפה העצב לא יוכל להתקרב לכאן ../images/Emo268.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)
אממ.. אני אלך על "סקס עם האקס" הוא כיכב השבוע בפלייליסט שלי.
שיר השבוע שלי(לא של קרן)
Hold it against me למי שלא יודע אני הייתי המון שנים מעריצה של בריטני .. אני עדיין מעריצה
וכל הציפורים שאני שרה אותו בפיתוח קול.. גרוע אמנם, אבל שרה
משהו טוב שקרה לי השבוע
השבוע עבר לי די משעמם, כל החברים יצאו לסמינר פולין ובגלל שאני לא נוסעת אני נשארתי לבדי
אה ואתמול זיפזפתי בין הערוצים ופתאום ראיתי הלוחשת לרוחות עונה 5 פרק ראשון בדיוק איך שהתחיל וממש שמחתי כי בכלל לא ידעתי שיש עוד עונה ואני הייתי מכורה לזה !
תכנונים לסופ'ש
בית ריק לחברה שלי !
אבך נראה אולי בסוף נסגור במסעדה.. חברות שלי נוטות לבטל ברגע האחרון.
מאכל השבוע שלי
ביום רביעי הלכנו המשפחה למקס ברנר לפני האח הגדול, היה כל כך טעים, !!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא
לכלום בערך. מין שבועות כאלה בלי כלום. נראה איך יתפתח, לכו תדעו..
אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה
ברור, פורים זה ה-חג. אני משקיעה כל כך בתחפושות, אני תופרת במיוחד, אני הולכת לספר לתסרוקת, ציפורניים, מאפרת והכל.. פשוט חולה על זה. ! ולמה אני אתחפש
זה סוד
שבוע מעולה לכולכם, הרבה בשורות טובות, חג שמח, שיעבור לנו לאט הסופש, ושנגיע מהר לסופש הבא, ומקווה שקרן נהנת ומחכה לה כבר בקוצר רוח, גם כדי לראות אותכם חברים

almoglebar

New member
אני לא יודעת למה

אבל כל פעם שמישהו אומר משהו טוב על השירים שלה אני מתרגשת, מחממם לי את הלב

I מ י ר ב I

New member
כולם אוהבים לרדת וללכלך על בריטני

אבל אי אפשר לקחת את זה ממנה,היא מעולה!!

BRANGELINA

New member
מסכמש"ת..מסתבר שיש דבר כזה בצבא חחח

שיר השבוע שלי(של קרן)- אממ מה שבאמת ועוד כל מיני שיר השבוע שלי(לא של קרן)- לא יוצא לי ממש לשמוע מוזיקה ...אבל mika- we are golden משהו טוב שקרה לי השבוע- שום דבר טוב לא קרה לי השבוע..היה לי שבוע ממש מגעיל...התחלתי קורס והמפקדות שלי ממש רעות... הדבר הכי טוב שיש לי שם זה שאני אוספת את הטורים של קרן ולוקחת אותם איתי ולפעמים קוראת...ועוד כמה חברות שהיו איתי בטירונות ואיתן כיף לי בזמן הפנוי... תכנונים לסופ'ש-להנות מנו כמה שיותר כי אח"כ אני לא אהיה פה שבועיים מאכל השבוע שלי- ג'חנון חחח משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-שום דבר חחח איכס צבא אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? לא מתכוונת להתחפש..בטח לא נחגוג נהיה בצבא..חחח שיהיה לנו סופ'ש עם התחת במים

BRANGELINA

New member
חחחח אני מאמינה פשוט

כרגע ממש חרא לנו בקורס אז זה תלוי במידת החשק שלנו לחגוג

idanoosh17

New member
מסכמש

שיר השבוע שלי(של קרן)-בלוז חרדל שיר השבוע שלי(לא של קרן)-לא מוותר- עידן יניב משהו טוב שקרה לי השבוע-סיימתי לצלם את כל ההפקות שהייתי שותף להם (נראלי) תכנונים לסופ'ש-לימודים בראבק מאכל השבוע שלי-ספגטי בשמנת פטריות משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-מלא מבחנים! לא ממש מחכה לזה אבל מחכה שזה ייגמר! אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה?אם יהיה לי זמן אני שואף להתחפש לציפור האדומה מהאנגרי בירדס שבוע טוב לכולםםםםםםםםם! :)

NaniBani

New member
חחח גם שלומי מתכוון להתחפש לאנגרי בירדס,

תתחפשו יחד

NaniBani

New member
מסכמת ../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- אם אלה החיים, איתי שיר השבוע שלי(לא של קרן)- שתי גדות משהו טוב שקרה לי השבוע- יום רביעי שהיה מלא בחוויות (פירוטים בפורומירי :) :) ) תכנונים לסופ'ש- להתחיל לארוז לקראת המעבר דירה מאכל השבוע שלי- האוכל של יוני משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- ההופעה של מירי בשרובררררררר
***מתרגשת!!! *** אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? ברור, זה הדבר הכי טוב בחג המסריח הזה (שונאת את פורים), אני מתחפשת למכונת חיבוקים (משהו מגניב ביותר, תכננתי כבר משנה שעברה אבל לא יצא... השנה בעז"ה :) )

NaniBani

New member
חלילה!

דירה אחרת בשכונה שלי.. אפשר לומר אפילו *וילה*
! מחכה כל כךךךךךךךךךךך...

ofree15

New member
סכמושש :)

שיר השבוע שלי(של קרן)- פסק זמן, פיקה, כל היתר חולף שיר השבוע שלי(לא של קרן)- התזמורת נגנה, להיות כאן ילד משהו טוב שקרה לי השבוע- הורדתי מחיר של הדפסת חולצות במאה שקל, לא ידעתי שזה כייף להתמקח
תכנונים לסופ'ש- לנוחח! סוףסוף! אין מבחניםם עד לשבוע הבא
מאכל השבוע שלי- קציצות ותפו"א שאבא הכין
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- לאסוף את החולצות, לקבל תעודה, ולהירגע קצת..
אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? ברור שכן! אני אוהבת להכין ולעצב לבד את התחפושות.. זה לא יוצא הכי יפה בעולם אבל אני ידועת שזה שלי
אממ.. נראה לי אני אתחפש השנה למגדת עתידות.. או לקולה.. לא יודעת

למעלה