סכמ'ש

לא,לא סיפרת! אתה עדיין רוצה שאבקש

בשבילך אם מחפשים עובדים באבטחה?? לשאול בשבילך?

בר יעקב

New member
חחח לא התכוונתי באבטחה אלא אם יש משהו שנראה

בלב המפרץ אני אשמח אם תשאל

גמור מעייפות...

שיר השבוע שלי(של קרן)- במכונית ליד הים שיר השבוע שלי(לא של קרן)- the only exception משהו טוב שקרה לי השבוע- חבר טוב שלי התארס תכנונים לסופ'ש- לישוןןןןןןןן ולפגוש כמה חברים שלא ראיתי הרבה זמן מאכל השבוע שלי- עוגת שוקולד של אמא
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- לסיים את המילואים אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? אין לי מושג עדיין
יש רעיונות? שבוע מדהים לכולם

sp400

New member
מסכם

שיר השבוע שלי(של קרן)- אם אלה החיים שיר השבוע שלי(לא של קרן)-פתגם סיני- שיר ממכר משהו טוב שקרה לי השבוע-אתמול בילוי עם חברים תכנונים לסופ'ש-לילמוד לילמוד לילמוד מאכל השבוע שלי-הום פרייז משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-זה מסווג אסור לי לספר אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? אני שוקל להתחפפש לשמעון השכן מה אתם אומ רים? חח סתם אולי ל אגרי בירדס (בהשראת ארץ נהדרת)

angry birds

זה משחק ב IPHONE שארץ נהדרת עשו עליו מערכון. ונמשיך מפה לסיכום שלי: שיר של קרן-אם זאת האהבה שלך שיר לא של קרן-תשמח\אריק ברמן 2)קרוב אל ליבך-רמי קלינשטיין תכנון לסופ"ש-המופע "לא סופי"-יאיר לפיד,רמי קלינשטיין ותמיר הרפז מאכל-דג בתנור עם אגוזים ובוטנים טחונים

idanoosh17

New member
../images/Emo12.gif גנב!

אני כבר בונה על התחפושת הזאת מזמןןןןןןןןן!

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש !! ../images/Emo13.gif

נראה לי שזה סכמ"ש ראשון, אז פרגנו לי..
שיר השבוע שלי(של קרן)- הצפון הפורח! (בהמשך תבינו גם למה...) שיר השבוע שלי(לא של קרן)- ימים של קיץ - עילי בוטנר עם כפיר בן ליש משהו טוב שקרה לי השבוע- הייתי בצפון כל השבוע הזה ולא בבסיס.. היה ממש ממש כיייף שם :] מכאן נובע הצפון הפורח וגם היה ממש ממש קר מדי פעם.. אז ייחלתי לקצת ימים של קיץ...:) תכנונים לסופ'ש- לא משהו מיוחד, בעיקר לראות ולדבר עם אנשים שלא ראיתי ודיברתי איתם מלא זמן! מאכל השבוע שלי- צ'יפס ! (חח בבסיס הזה היה צ'יפס ממש לא רע.. ועל זה חייתי שבוע שלם.. אז קרדיט לתפוחי האדמה ...) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- אממ יום שני יש לי הענקת שרוך בבסיס.. (מה שזה אומר שאני גם מתחיל לצאת באמצע השבוע... מה שזה אומר שאני יכול להתחיל להגיע להופעות של קרן גם אם הן לא בסופ"ש ! ! !
) אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה?- אממ עדיין אין לי מושג.. גם אני כמו מירב לא התחפשתי מכיתה י"ב.. תלוי מ יעשו בבסיס.. שיהיה לנו סופ'ש עם התחת במים

I מ י ר ב I

New member
ההבדל ביננו...

שאתה סיימת יב' לפני שנתיים ואני לפני 13 שנה.חחח בהצלחה יוסי!

YosiKdsh

New member
חחחחחחחחחחחח

כן אהה... אז אולי הגיע הזמן להתחפש מירב..? לחזור קצת לתיכון ?

I מ י ר ב I

New member
בדיוק ביום שמתחפשים

יש לי יומולדת,אולי אתחפש למשהו,אבל אני בספק.חח

סיכום ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי (של קרן)- "זאת שבמקומי", "אם" (נדבקתי אליהם כבר שבוע שעבר...חחח)
שיר השבוע שלי (לא של קרן)- "קורא לך"- דור דניאל (חורשים עליו בגלגלצ אז נדבקתי...חחח ואנחנו שומעים בצבא הרבה גלגלצ...)
משהו טוב שקרה לי השבוע- היה לנו אתמול בצבא כאילו סדר ט"ו בשבט והיה צחוקים
תכנונים לסופ'ש- אין משהו מיוחד... מאכל השבוע שלי- שוקולד (כרגיל...חחח נו הוא תמיד מנצח הכל ואי אפשר שבוע בלי שוקולד...)
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- אין...

g a l4

New member
כן ירבו שבועות כאלו../images/Emo57.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- איתי
שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אמ... המון מירי ומנגינה- מוניקה סקס!
משהו טוב שקרה לי השבוע-הופעה של מירי, לפגוש המון אנשים שאני אוהבת ובכלל... היה שבוע מצויין
תכנונים לסופ'ש-יומולדת לחברה
מאכל השבוע שלי-המבורגר
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-אמ... אני עוד לא יודעת... אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? אני רוצה, אבל עדיין אין לי שמץ למה
וכמה צבים לאנשים מהפורום
לעידן, עופרי ומירב!!
סופ"ש מצויין לכולם!!!!!!

למעלה