סכמ'ש

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש../images/Emo144.gif../images/Emo114.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)-
שיר השבוע שלי(לא של קרן)-
משהו טוב שקרה לי השבוע-
תכנונים לסופ'ש-
מאכל השבוע שלי-
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-
אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? שיהיה לנו סופ'ש עם התחת במים

I מ י ר ב I

New member
מסכמש'ת...

שיר השבוע שלי(של קרן)-בלוז חרדל שיר השבוע שלי(לא של קרן)-Hold It Against Me - Britney Spears ועדיין ריק-לירן דנינו משהו טוב שקרה לי השבוע-שיחה שניה תכנונים לסופ'ש-בבית לחרוש... מאכל השבוע שלי-אורז לבן עם צימוקים ושקדים משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-בעזה'ש י-ם אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? מכיתה יב' אני לא מתחפשת... שיהיה לנו סופ'ש עם התחת במים

אוווו אוהב אורז!! על כל תוספת שיוסיפו לו

ותהני..מה יש לך בירושלים?? ויב' נשמע רחוק....למה התחשפת??? חחחחחחחחחחחחח מה היה פעםםם??(אני ציני כמובן..)

הבנתי..לא חשבתי נביעה מתוכנת והכל

לא ככה ספונטניות...תהני.....להגיד את האמת..מעולם לא התרגשתי מהמעמד הזה...אני מאמין ומתחבר לדת,אבל משום מה לזה לא מתחבר..למקומות לא מתחבר...

עונה....סופשבוע רגוע ושקט לכולם

כבר כמעת שבוע(מתוך 4 שבועות) שקרן שלנו בנופש..נקווה שהמדהימה שלנו נהנת ונופשת כראוי....אנחנו רוצים אותה רגועה וחופשייה.... שיר השבוע שלי(של קרן)- ללא ספק כל היתר חולף שיר השבוע שלי(לא של קרן)- זמן לחייך-רוני דלומי(כן כן) משהו טוב שקרה לי השבוע- וואו! שאלה קשה....אני חושב שאין כזו ע כל הצער שבעולם..אתם יודעים...העיקר הבריאות והפרנסה...אי אפשר שיהיה כוס מלאה תכנונים לסופ'ש- עבודה....ובמיטה....מקווה שיעבור לי בשקט ובלי עצבים המשמרת של מחר....יש גבול לסבלנות שלי מאכל השבוע שלי-מה אכלתי השבוע? זה יישמע מצחיק אבל אני חי על סנדוויצים כל השבוע כמעת...פעם גבינה פעם פסטרמנ..זה שוס!! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- שום דבר....יהיה יובש ארוך...לפחות עד ההופעה הבאה....אבל אם להיות ספיציפי מאמין ששבוע הבא יהיו חדשות לגביי הקדם...ההופעות של קרן והאירוויזיון זה מה שמעסיק אותי כעת..מלבד העבודה...מצחיק..ממש חיים לתפארת! אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? אני מגיל 16 כבר לא מתחפש....אך הפעם יש לי אחלה תחפושת-מאבטח של G4S!!!! איזה תחפושת מדהימה אה?! אני לא רוצה שהתחת שלי יהיה במים..המים קפואים מדי כעת....

כן..אבל אני לא בבית הח הגדול...למרות שאני

יכול לדמות..למלא את האמבטיה שלנו ,להשים כמה סבונים שגנסנו מבתי מלון למינהם(יש לנו עשרותתתתתתתתתתתתת מי שרוצה) ויהיה כיף...אבל חבל על המים...חיחיחי

ממש לא ייאמן ש"שכחתי" את ההופעה ביום

ראשון...ואת היותי עם עדי...פשוט זה כ"כ רחוק היום הזה..ועברתי כה הרבה דברים רעים במהלך השבוע ששכחתי....בגלל זה הכי טוב שהופעות יהיו בסופשבוע..לשכות מהדברים הרעים שעברנו...

איריס מ

New member
מסכמש"ת

שיר השבוע שלי(של קרן)- "זאת שבמקומי", "מי היה מאמין", "אם אלה החיים", "מבול", "שם קצר". שיר השבוע שלי(לא של קרן)- השירים מדיסק ההופעה של מירי. משהו טוב שקרה לי השבוע- נניח שזה נחשב למשהו שקרה לי השבוע אז... לעבור את סופ"ש שעבר במחיצת חתוליה של מירב
וההופעה של קרן כמובן. תכנונים לסופ'ש- בעיקר להיות ב
. מאכל השבוע שלי- עוגה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- שבוע חדש. אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? כמעט בטוחה שלא, עוד מוקדם לומר, למרות שכרגע לא מתוכנן שאתחפש.

../images/Emo199.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- בלוז חרדל שיר השבוע שלי(לא של קרן)- כל מיני שירים של שרית חדד משהו טוב שקרה לי השבוע- ללכת להופעה של שרית חדד עם שי (אני עוד צריכה להעלות סרטונים מההופעה) וכמובן הופעה של מירי תכנונים לסופ'ש- לחגוג לאימא שלי יום הולדת בקרב המשפחה מאכל השבוע שלי- עוגת נוטלה עם פררה רושה שאפיתי היום
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- עוד הופעה של מירי. אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? אני צריכה להתחפש כי אני מורה. עוד אין לי רעינות. צריכה להתחיל על הנושא

יאו עדי..איזו פאדיחה

שכחתי שהיינו בהופעה..כאילו...אני מתקן את עצמי...הדבר הטוב היחיד שהיה השבוע זה ההופעה של שרית ואת עדי..שהתראינו!!! חחחחח ואילו שירים אהבת? חחח

ady18

Well-known member
מסכמת

סוף הרגש אני שוב מתאהב נשהו טוב:בית קפה עם חברים\dvd של מירי תכנונים טיול מאכל השבוע :אוסבקו\פסטה מוקרמת שבוע הבא:קניית מתנה לאמא לא מתחפשת

בר יעקב

New member
פפאז'ה

שיר השבוע שלי(של קרן)- "כל הציפורים" של ההופעה האקוסטית. שיר השבוע שלי(לא של קרן)- משהו טוב שקרה לי השבוע-פגשתי את דוד אשר, לפטופ חדש... חברים בשלתיאלי תכנונים לסופ'ש- הכל יכול לקרות מאכל השבוע שלי-ממממ נשאיר אותו למחר משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-עבודה בשני. אמנם רק ט'ו בשבט,מתכוונים להתחפש בפורים? למה? בדיוק היום חשבתי על זה והגעתי למסקנה - פלמ"חניק שיהיה לנו סופ'ש עם התחת במים

למעלה