סכמ'ש לימודי

אז ככה

שיר של קרן-אם זאת האהבה שלך שיר לא של קרן-1)אטרף-ענבל 2)נתן גושן-כל מה שיש לי\שיר לוי-יום אחד תבקשי\אייל גולן-על חבל דק\פוליקר המלך עם חלון לים התיכון,עיניים שלי,פומה פומה,,הצל ואני,פחות אבל כואב. עשה את השבוע-עבודה אני לא יודע איפה לרשום את הדבר הבא אם זה ביאס אותי או עשה לי את השבוע אבל עשיתי מנוי ל JDATE אתר ההיכרויות הגדול בישראל-מצד אחד זה אמור להיות משהו טוב כי נרשמתי במטרה כמובן לחפש אהבה אבל בינתיים זה לא מתקדם יותר מדי. סרט-לפני הזריחה סדרה-החיים זה לא הכל

מסכמת...

שיר השבוע שלי(של קרן)-כל היתר חולף,לרוץ לרוץ,אם אלה החיים... שיר השבוע שלי(בכללי)-הרגילים שלי... משהו שעשה לי את השבוע-ההופעה של מירי מסיקה.. משהו שביאס אותי השבוע-בגללי תינוקת קטנטנה נחנקה :/ האכלתי אותה והיא התחילה להחנק הבאתי לה מים (לא רעיון חכם במיוחד) והיא התחילה להחנק עוד יותר... התחלתי לעבוד בגן החדש (ארבעה ימים) זה הפעם הראשונה שאני עובדת עם תינוקות כל כך קטנים (עשיתי בעבר בייביסיטרים אבל אחד על אחד זה ממש לא אותו דבר.) אומנם אין את הלחץ שיש כשעובדים עם ילדים גדולים יותר אבל פה צריך יותר אחריות, זה דבר מאוד עדין...אני לאט לאט נכנסת לעבודה,אני באמת מקווה שיהיה טוב.אני בנובמבר הרי מתחילה ללמוד התפתחות לתינוקות,הלוואי והתקופת הסתגלות תעבור לי מהר! תכנונים לשבוע הבא-לעבוד,להכנס לעניינים,להתמיד,ולהצליח!!..ואולי אקפוץ לבקר בגן הישן, המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')-מאסטר שף. שבת שלום!!!!! :)

I מ י ר ב I

New member
אל תתבאסי

זה קורה,וזה בסדר. כמו אמא חדשה,גם להן זה קורה... תהיי מרוכזת ויהיה בסדר..

משתדלת...

לא חשבתי שהדמעות והבכי יגיעו כל כך מהר... אני מאוד בכיינית ולחוצה ומלאת סטרס, וזה קרה לי הרבה בעבודה הקודמת,לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר גם פה.. שלשום שהתינוקת נחנקה היתי ממש על סף דמעות ,דיברתי עם הבוסית והיא אמרה לי שהכל יהיה בסדר,אני רק צריכה לסמוך על עצמי וזה יגיע לבד.. יודעים שם שיש לי ניסיון עם גדולים יותר וניסיון עם הגיל הזה יש לי רק בבייסיטרים.. הפחד הכי גדול שלי היא שאני לא אצליח להסתדר עם ארבעה תינוקות קטנטנים לבד,כי זאת המטרה... כמובן שעד שאני לא ארגיש בטוחה לא משאירים אותי לבד תמיד יש שם מישהי כרגע עד שאני אלמד הכל.. יש איתי מישיהי כל הזמן.. אבל זה יגיע ורק המחשבה הזאת מלחיצה אותי.. בגן הקודם מן הסתם היה לי הרבה יותר ביטחון,כי הכרתי את כל העבודה,היתי הכי וותיקה,ההורים הכירו אותי הילדים הכירו אותי,סמכו עלי.. אני כל כך מחכה לנובמבר!!!!

הלוואי!!!

עד שאני יעבור את ההסתגלות הזאת תהיה לי ההסתגלות ללימודים ..אבל אין לי כל כך מה לעשות חוץ מלהאמין בעצמי ולהיות אופטימית.. ותודה מירב כיף לשמוע דעה של מישיהי מהתחום :) ... אמרת אז שהסמינר אחלה מקום ,למדת שם???

סכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי (של קרן)- מבול שיר השבוע שלי (בכללי)-Beyonce - Best Thing I Never Had ו- Rihanna - California King Bed (יצא לי לשמוע אותם מלא בשבוע האחרון... חורשים עליהם בכל מקום...) משהו שעשה לי את השבוע- לא ממש היה משהו כזה... אולי זה שהייתי יומיים בבית (ולא בצבא...) משהו שביאס אותי השבוע- הסיבה שבגללה הייתי בבית... ממש לא הרגשתי טוב והיו לי סחרחורות וכאבי ראש ועשיתי בדיקת דם (מה שלא קרה מאז שהייתי בכיתה ג'
אני וזריקות לא הולך ביחד... מצאתי מה לקחת מאבא שלי
) תכנונים לשבוע הבא- אין משהו מיוחד... שבוע לחוץ בצבא (הכינו אותי מראש שאני אלך מאוחר כל יום בשבוע הבא...)
המלצות השבוע (ספר,סרט,סדרה וכו')- החיים זה לא הכל

אני כבר בסדר... תודה ../images/Emo13.gif

ועכשיו נתנו לי בצבא לעשות משהו שעוד יותר עושה כאב ראש... מצאו מה לתת לי ומתי לתת לי לעשות את זה...

מסכמשת מאוחר

שיר השבוע שלי(של קרן)- לשם בביצוע של קרן - היא עושה את זה מדהים שיר השבוע שלי(בכללי)- הקיץ האחרון - אין דברים כמו השיר הזה משהו שעשה לי את השבוע- משהו שביאס אותי השבוע- תכנונים לשבוע הבא- סוף סוף שופינג בת"א (חנויות יד שניה.. המלצות?) - צריכה בגדים חדשים.. (יציאה בשאלה) המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- מממ... לרדת בגדול... שבת שלום וסופ'ש קסום לכולנו - אמן ואמן!

ofree16

New member
סכמ"ש ראשון של יא!!!

שיר השבוע שלי(של קרן)- בין העיר לכפר, שמעון השכן שיר השבוע שלי(בכללי)- השיר שלנו- אביב גפן משהו שעשה לי את השבוע- סמינר פתיחת שנה- לקבל עניבת ראשג"ד!!, ציוני בגרות: רפואה 100 סופי!!! והיסטוריה סופי 91, ולשון סופי 94
משהו שביאס אותי השבוע- המרכז הבוגר החדש!!! הוא פשוט.. אחר..
תכנונים לשבוע הבא- ישיבות, יום פעילות ראשון, ומיליון שעות במערכת!! המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- סברי מרנן נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו? אניי יא!!!
מקווה שמיציתם את הסופ"ש!!

ממש באיחור אבל פעם ראשונה... אז תסלחו לי../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- מבול ושיר לאסף (לא יכולתי להחליט מי משניהם) שיר השבוע שלי(בכללי)- מלך של מירי מסיקה. משהו שעשה לי את השבוע- ההופעה של קרן בדימונה. משהו שביאס אותי השבוע- חוזרים לעבוד
אני מורה... תכנונים לשבוע הבא- לחזור לעבודה. המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- סרטים: כוכב הקופים ומים לפילים. סדרה: מרפאה פרטית (חולה על סדרות בית חולים...) נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו? מזמן עברנו את התיכון
מתגעגעים??? שבת שלום וסופ'ש קסום לכולנו

למעלה