סכמ'ש לימודי

תראי,

להופעה של שלמה (אתמול) הגעתי עם צפיות ובאמת נהנתי, אבל להופעה של אתניקס הגעתי בלי צפיות ו..התאהבתי!!!!
תגידי, אין טור השבוע?

I מ י ר ב I

New member
שלמה ענק,הוא נותן הופעות אדירות

הייתי גם באתניקס והם הפציצו. אין טור השבוע..

NaniBani

New member
בטח ששכחת, כיתה י' זה עוד תיכון ../images/Emo6.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- מבול שיר השבוע שלי(בכללי)- היי - מאיה בלזצמן משהו שעשה לי את השבוע- מישהי בשם רות, ממש מצחיקה משהו שביאס אותי השבוע- התחלתי ללמוד, כיתה י', וכבר בוחן על 4 פרקים בתנ"ך ביום ראשון ומבחן על יהושוע שופטים בראשון הבא. שעות מאוחרות וטירוףףףף תכנונים לשבוע הבא- תחילת שנה בצופים :) המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')-ספר: איך לקרוא אנשים נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו? כן!

I מ י ר ב I

New member
שיט../images/Emo163.gif

יש גם את אלמוג,עכשיו נזכרתי.סליחה מראש
הי,זו מאיה הרמן...

NaniBani

New member
צודקת, הרמן, בחיים לא קלטתי ../images/Emo67.gif

ויש גם את עופרי:) קיצור- לפחות ל-3 שנים הבאות יש כאן תיכוניסטים

veredmp

New member
כשמדובר בפיתה-מירב, לא צריך תוספות ../images/Emo8.gif

אבל כן, פיתה עם חומוס, למרות הקונוטציות למסיבות כיתה ביסודי, זה אחד הדברים הטעימים

סתיוי18

New member
סכמ"ש אחרון לפני נסיעה ../images/Emo8.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- הכי מי היה מאמין שיר השבוע שלי(בכללי)- "ושום סלע" בביצוע של דוד לביא, וכל מיני שירים של פליטווד מאק משהו שעשה לי את השבוע- קיבלתי שתי עבודות בשבוע אחד! מתיש נורא ובקושי יש זמן אבל אני צריכה את הכסף כי בזבזתי הכל על בגדים חדשים.
משהו שביאס אותי השבוע- קשה לי נורא להיפרד מהחברה הכי טובה.. אנחנו מדברות על הנסיעה המון ויש אווירת דיכאון והיה לי (ולכל השכבה) קשה בטירוף ב1 בספטמבר, אני כלכך מתגעגעת לבי"ס
תכנונים לשבוע הבא- מסיבת פרידה מהחברות אצלי בבית, להחזיר ספרים לספריית בי"ס (
בשעה טובה) ועל הדרך להיפרד מכמה מורות, ימי כיף עם כמה מהחברות הקרובות, וברביעי בע"ה נוסעת למדרשה!!! המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- רעות לכי לקרוא כבר האסופית.
שבת שלווום

blackfield2

New member
../images/Emo6.gif

סורי, הספרים האלה עמוקים מידיי בשבילי. חחח אבל הסדרה שולטת

YosiKdsh

New member
מסכמ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- לחזור הביתה שיר השבוע שלי(בכללי)- מדברים בשקט- עידן רייכל משהו שעשה לי את השבוע- אין משהו מיוחד משהו שביאס אותי השבוע- ברוך השם גם כאן אין משהו מיוחד... תכנונים לשבוע הבא- מחכה ליעד סופי 5 ! המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- למישהו יש להמליץ לי ? נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו? אותי בטוח לא חח שבת שלום וסופ'ש קסום לכולנו

למעלה