סכמ'ש לימודי

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש לימודי../images/Emo132.gif

שיר השבוע שלי(של קרן)- שיר השבוע שלי(בכללי)- משהו שעשה לי את השבוע- משהו שביאס אותי השבוע- תכנונים לשבוע הבא- המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו? שבת שלום וסופ'ש קסום לכולנו

ady18

Well-known member
מסכמת

קרן:אם אלה החיים לא קרן:מרי לו צביקה ואהבה דניאל סלומון עשה: הופעה מעולה של צביקה פיק ודניאל סלומון בהפגנות , יום הולדת לחברה טובה. משהו שביאס:לחץ בעבודה תכנונים: תל אביב ולפגוש חברים סרט:הדולפין

I מ י ר ב I

New member
תורי!!

שיר השבוע שלי(של קרן)-ואת.יצא לי לשמוע אותו השבוע גם בערוץ 24,שיר גאוני!! שיר השבוע שלי(בכללי)-אל תקנה לי ורד-יעל לוי.השבוע עלתה לי לראש תרצה אתר.חיפשתי שירים שלה ומצאתי את זה.מאוד אוהבת אותו! משהו שעשה לי את השבוע-הייתי בי-ם וממש ממש נהנתי.עיר קסומה.לכו!!! משהו שביאס אותי השבוע-שאלו יהיו הבאסות שלי
אין לי מה לדרג במצעד השנתי,השנה היתה גרועה במוזיקה עברית לדעתי.יש בודדים שאהבתי. תכנונים לשבוע הבא-עדיין לא סגור.. המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')-2.3 בשבוע.סדרה מעולה מפרק לפרק נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו? סיימתי ממש מזמן,אבל אני ממש מתגעגעת לתיכון.

מסכמת

שיר השבוע שלי(של קרן)-ואת. שיר השבוע שלי(בכללי)-המאה ה21 הראל סקעת משהו שעשה לי את השבוע-אפיתי לחמניות תירס וגבינות ןגם לביבות בטטה. הכל יצא טעים.הזדנגפות. שופינג. שהייה עם האחיינית הכי מהממת בעולם. משהו שביאס אותי השבוע-מיגרנות. תכנונים לשבוע הבא- אין לי מושג. כרגע חיה את הרגע. לא רוצה שהסופ"ש הזה יגמר- מלא בפעילויות כיפיות- הולכת לראות מחר את אורזי המזוודות במסגרת חגיגות יום נישואין ראשון
המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- מכורה להאוס. קוראת כרגע את נוילנד של נבו אשכול. יש בו קטעים מתים ומשעממים. נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו?

NaniBani

New member
ואוו כבר שנה?! איזה כייף!! מזל טוב! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

עונה...

שיר השבוע שלי(של קרן)- לחזור הביתה וכל היתר חולף מההופעה
שיר השבוע שלי(בכללי)- אממ הייתי אומר השיר החדש של הראל,אבל השיר לא אמין מבחנתי משהו שעשה לי את השבוע- כמובן ההופעה והמפגש..יום אחר יום..היה כיף משהו שביאס אותי השבוע-אתמול,והיומים הקרובים שמחכים לי בעבודה..יש את החג של הערבים יימח שמם....קשה קשה מאוד...בעיקר שצריך לחייך... תכנונים לשבוע הבא- האירוסים של אחותי בע"ה יום שני...מתרגש המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- שום דבר... נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו? אני בטוח שיש פה תלמידים עדין...

I מ י ר ב I

New member
למה לא אמין? בגלל הגוף נקבה?

לדעתי הוא מדבר על אהבה,היא הנקבה.זו לא אישה. ומזל טוב!!!

יש מצב....הראל יכול להיות פחות צפוי

בטקסטיים שלו...יכול להיות הרבה שירים עם טקסטיים לא ספיציפים..אלא מוגדרים....שידבר,שישיר בכללי,לא אל מישהי ואפילו לא אל מישהו...שפשוט שלא ישיר "אל"...אלא על- "על"

I מ י ר ב I

New member
הטקסטים האחרונים

מביישים אותו לדעתי,אבל מי אני.. איבדתי אותו קצת ב-2 סינגלים האחרונים.

עונה

שיר השבוע שלי(של קרן)- מבול שיר השבוע שלי(בכללי)- כל השירים של אתני'ס בערך
משהו שעשה לי את השבוע- הופעות של אתניקס ושל שלמה ארצי. משהו שביאס אותי השבוע- כאב גרון תכנונים לשבוע הבא- אין.. שיעבור מהר (?) המלצות השבוע(ספר,סרט,סדרה וכו')- ספרים - משחקי הרעב, התלקחות נראה לי שנה ראשונה שאין לנו כאן אנשים בבי'ס/תיכון...יש מישהו ושכחתי אותו? ואו
הזדקנו הייתי אומרת.

למעלה