סכמ'ש חתיכי

g a l4

New member
בע"ה!! ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

תראי, עזבי את העובדה שמירי מתארחת ושסוף סוף הגיעה ההופעה שכולם חיכו לה
ברגע שזה מגיעה ל"קרן בצוותא" אני שם!!! אני מאוהבת במקום הזה

סתיוי18

New member
שבת שלום../images/Emo24.gif

שיר השבע שלי(של קרן)- תקליט, מכנ"ל שיר השבוע שלי(לא של קרן)- הרבה אדאל, פיקסי לוט, מרתון שולי רנד משהו מיוחד שקרה לי השבוע- הלכתי לקוסמטיקאית תכנונים לחול המועד- בע"ה, ממש מקווה שזה י'יצא לפועל - ה'הופעה בצוותא
משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- ראיתי השבוע את הסרט "אושפיזין" עם שולי רנד... אדיר! מומלץ לגמרי :) מאכל השבוע- יצאה גרסא כשרה לפסח של הדגנים שלי! איזה אושר. קראנץ' רולס נוגאט, ועוד בלי הכדורים המעצבנים! הם צריכים לאמץ את זה לכל ימות השנה ליל הסדר-מארחים או מתארחים- בפעם הראשונה מאז שאני זוכרת את עצמי, אנחנו לבד בערב חג
בדרך כלל כולם באים אלינו כי אבוש דוס על וזאת בעיה ללכת למטבחים של אחרים. D: סושפבוע רגוע

מסכמת

שיר השבע שלי(של קרן)-בלוז חרדל שיר השבוע שלי(לא של קרן)-s&M בריטני וריאנה משהו מיוחד שקרה לי השבוע- חמי וחמתי חזרו אחרי 7 חודשים בחו"ל תכנונים לחול המועד- תאילנד. עוד 4 ימים.... משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- אני מתכוונת היום לאפות עוגת שוקולד ותפוז כשרה לפסח. מקווה שאוכל להמליץ על המתכון. מאכל השבוע- פשטידת תירס שאני מתכוונת גם להכיו היום ליל הסדר-מארחים או מתארחים- מתארחת (זה הולך להיות יום קשה וארוך)

blackfield2

New member
באתי לכתוב "סכמשמשמש" ופתאום ראיתי את הכותרת

של בר. חחחח שיר השבע שלי (של קרן)- לא היה משהו ספציפי השבוע..
שיר השבוע שלי (לא של קרן)- Friday המעצבן של רבקה בלאק. פשוט לא יוצא לי מהראשש חחחח משהו מיוחד שקרה לי השבוע- הדבר הכי מרגש שקרה השבוע היה שיצאתי קצת להצטלם עם אח שלי ביער ליד הבית. שבוע משעמם לאללה. חחח תכנונים לחול המועד- הממ... לפגוש אתכם?
משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- לראות את הסדרה Skins!! התחלתי אתמול את העונה הרביעית.
אם אתם בעניין של סדרות שכל פרק זה סקס וסמים- לכו על זה. אחת הסדרות אם לא ה. חחח מאכל השבוע- מצה ברייט (או שזה מצה בריי? עוד לא הבנתי אם זה עם ט' בסוף או לא
תעלומה...) ליל הסדר-מארחים או מתארחים- מתארחים. למרות שאין לי כוח לחג הזה... חג שמח!

sivan3004

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

שיר השבע שלי(של קרן)- משהו קטן שיר השבוע שלי(לא של קרן)- שירים פשוטים של שלמה גרוניך
זה היה ברדיו בבסיס ואחד צחק עליי שידעתי את המילים ושאני היחידה שאני מכירה את השיר הזה.. אבל זה לא נכון חח זה שיר ממש מוכר! משהו מיוחד שקרה לי השבוע- הקפיצו אותי ללילה בבסיס במקום מישהי שהייתה בגימלים.. התעצבנתי קצת כי תמיד מקפיצים אותי כי אני לא יודעת להגיד לא חחח אבל ממש נהניתי
והזמנו סושי ונודלס וכאלה
תכנונים לחול המועד- להשלים שעות שינה, מפגש, הופעה, לנסוע ליום כיף בת"א עם אחותי ולבקר את סבתא בדרך
משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- תינוקות בני 4 חודשים זה הדבר הכי חמוד בעולם!! גם אם הם לא מפסיקים לבכות כשאת עושה להם בייביסיטר ואת נאלצת לקרוא לאמא שלמזלי נמצאת באותו בניין והייתה ערה
מאכל השבוע- מצה עם שוקולד חחחחחחחח וצ'ופסוי עוף ליל הסדר-מארחים או מתארחים- מתארחים
רק שלצערי השנה בנות דודות שלי שאני מתה עליהן נמצאות בחו"ל אז אני צופה ליל סדר משעמם..

NaniBani

New member
קניתי היום את "לאישה" ש-קרן בשער!!! :)

שיר השבוע שלי(של קרן)- אם שיר השבוע שלי(לא של קרן)- היי רות, איך עובר לך החורף בלעדיי? , יום חדש נפלא, לא הצלחתי להתאהב בך בשישית (אריק
) משהו מיוחד שקרה לי השבוע- טיול אתגר 2011 - שהכי כייף היה לחזור הביתה ולהיות עם הגדוד האהוב והמדהים שלי! והשיא----> הופעה של אריק
ביום חמישי. היה פשוט מושלם!!!! תכנונים לחול המועד- לחגוג יומולדת, וללמוד ל-2 מבחנים ענקיים שיש לי בתורה. משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- נשרפתי כולייייייייייייייייייייייייייייייייייי, וישנתי אתמול עד 2 בצהריים, וכ"כ באלי שוב הופעה של אריק!!!!!
מאכל השבוע- אוכל שבישלנו בטיול בלילה עם הצופים. פסטה +שניצלים\נקניקיות. :) ליל הסדר-מארחים או מתארחים- מתארחים, עכשיו כשאני גרה בתוך מרתף......... חחחחחח... חג שמח פורום יקר ואהוב! מקווה לטפל בבעיית האינטרנט כמה שיותר מהרר......

ofree15

New member
סכמשש

שיר השבע שלי(של קרן)- סוף הרגש, שיהיה לנו בית. שיר השבוע שלי(לא של קרן)- פעם- מירי מסיקה משהו מיוחד שקרה לי השבוע- קיבלתי חונכת חדשה במד"א ועכשיו יש לי משמרות וזה כיף! תכנונים לחול המועד- משמרות, הופעה וכיף! וגם עבודה ברפואה ולשון
משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- אף פעם אל תעמדו באמבולנס בנסיעה דחופה, הפניה מהירה יותר, והנפילה כואבת יותר
מאכל השבוע- סמבוסק בולגרית ליל הסדר-מארחים או מתארחים- מתארחיים

YosiKdsh

New member
סכמ"ש חתיך במיוחד!

שיר השבע שלי(של קרן)- כל היתר חולף שיר השבוע שלי(לא של קרן)-Britney Spears - Till The World Ends משהו מיוחד שקרה לי השבוע- קניתי חולצות ומשקפייייים! :] כמה זמן חיכיתי לקנות משקפיים.. תכנונים לחול המועד- צוותא עם ברררררר
חחח (וכמובן שאני רוצה לראות את כולם שוב.. מזכיר לי את זאפה תל אביב.. היה לי ממש כיף לראות מלאאאאא אנשים מכאן.. נקווה שגם הפעם תהיה את אותה הכמות ושאני אהנה ככה.) משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- אני הולך לראות הצעקה 4 בקולנוע (איזה אומץ!) אז אני אמליץ או לא אחרי.. מאכל השבוע-אין! פשוט אין! ההכנות לפסח יהרגו אותנו! ליל הסדר-מארחים או מתארחים-מתארחים אצל אחי.. מוזר... יהיה כיף
אחרי שבוע קשה אי אפשר שלא לאחל סופ"ש קל ומקסים לכולם

למעלה